Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιζητώ την κοινωνική αποδοχή εκμεταλλευόμενος την μάσκα του ηνίοχου…

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 24 Αυγούστου 2006.

  1. Astarty

    Astarty Contributor

    Υποννοώ Λάρα την αρχοντιά και τον ιπποτισμό που πρέπει να έχει κάθε άντρας είτε αυτός λέγεται στην κοινότητα σας αφέντης ή υποτακτικός.

    Άλλωστε συμφωνήσες με τον Μαυροβασίλη όταν έγραψε "Αυτή η αρχοδιά στο φέρσιμο απορρέει εξ αυτοεκτίμησης, ακριβώς διότι δεν έχει απωθημένα σε κάθε τομέα της ζωής" και αποκαλέσες τους κυρίους ισορροπημένους, μετρημένους και άρχοντες.

    Θεωρείς ότι ένας κυρίαρχος θα χάσει το στάτους του αν ανάψει το τσιγάρο στην σκλάβα του; Ή μήπως ότι η σκλάβα ανάβει το τσιγάρο του για να ενθυμείται την θέση της; Είναι φθηνά κόλπα κατ' εμέ για ανθρώπους που δεν κυριαρχούν στα ουσιώδη.

    Αλλά και πάλι ξέχασα...βρίσκομαι σε bdsm forum.

    Αστάρτη
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Απάντηση: Επιζητώ την κοινωνική αποδοχή εκμεταλλευόμενος την μάσκα του ηνίοχου…

    Σαν Κυριαρχική Astarty εδώ και εγώ συμφωνώ μαζί σου.
    Δηλαδή θεωρώ ότι πρέπει να μου ανάβει το τσιγάρο ο κύριος που με συνοδεύει.

    Στην περίπτωση όμως των υποτακτικών γυναικών που και για μένα δεν παύουν να είναι Κυρίες συμβαίνει το αντίθετο. Δηλαδή το θεωρούν τιμή η και υποχρέωση να ανάψουν ο τσιγάρο στον Κύριο τους παραμερίζοντας το savoir vivre.

    Για αλλη μια φορα μου φαίνεται περίεργο που δεν έχεις καταφέρει ακόμα μετά από τον τόσο καιρό παρουσίας σου και ενεργής συμμετοχής στο ιδιαίτερο αυτό forum αν όχι να προσαρμοστείς τουλάχιστον να κατανοήσεις κάποια παρεκκλίνουσα συμπεριφορά των ατόμων που υπηρετούν το BDSM lifestyle και να το λιγότερο να το σεβαστείς.

    Η lara[E-p]και η καθε lara εδώ μέσα δεν είναι λιγότερο κύριες αν ανάψουν το τσιγάρο η και το τσιμπούκι στον Αφέντη τους η σε όποιον Αφέντη αυτές επιλέξουν ότι αξίζει τον κόπο να του το προσφέρουν.
     
  3. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor


    Άποψή Μου είναι οτι η αξία ενός υποτακτικού θα πρέπει να προστατεύεται αν δεν προστατεύεται ήδη και οτι σκοπός του Κυρίαρχου είναι να "ανεβάσει" την αξία του υποτακτικού, δηλαδή να τον κάνει καλύτερο απ'το σημείο στο οποίο ήταν. Τι εννοώ με τον όρο "καλύτερο"; Μα φυσικά το οτι ο υποτακτικός φτάνει στον Κυρίαρχο με κάποια "Θέλω" και κάποια Χ όρεξη για να πραγματοποιήσει αυτά τα "Θέλω", σκοπός του Κυρίαρχου είναι να πραγματοποιήσει αυτά τα "Θέλω" του υποτακτικού (π.χ. ο Ψ άνθρωπος θέλει να μάθει να υποτάσσεται σε κάποιον Ζ άνθρωπο, άρα ζητάει απ'τον Ζ άνθρωπο να του μάθει να υποτάσσεται σ'αυτόν) αν και εφ'όσον αν αυτά τα θέλω συμπίπτουν... Φυσικά σκοπός του Κυρίαρχου δεν είναι μόνο να πραγματοποιήσει αυτά τα "Θέλω" του υποτακτικού, αλλά και να επεκτείνει τα όριά του, να του δείξει νέα πράγματα, να του μεταφέρει τμήμα ή όλα όσα ξέρει, καθώς και να τον βοηθήσει να απαλλαχτεί απ'τα διάφορα προβλήματα και τις διάφορες φοβίες που πιθανώς να έχει. Αυτά ισχύουν εφ'όσον υπάρχει σχέση ζευγαριού ανάμεσα στον Κυρίαρχο και τον υποτακτικό, αλλιώς αν μιλάμε απλά για εκμάθηση κάποιου συγκεκριμένου πράγματος που δεν το ξέρει ούτε ο Κυρίαρχος του υποτακτικού, τότε αυτή γίνεται και τελειώνει η όλη φάση σ'αυτό το σημείο.
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ναι όντως το ξεχνάς συνέχεια γι΄αυτό και ποτέ δεν θα καταλάβεις ότι η straight νοοτροπία σου δεν συμβαδίζει με τους ιδιαίτερους κανόνες του χώρου.
    Αν θες όντως να καταλάβεις, προσπάθησε να νιώσεις την ψυχή όσων βρίσκονται εδώ μέσα.
    Αν πάλι προσπαθείς να πλάσεις μια εικόνα του bdsm πιο βολική, έτσι ώστε να είναι πιο εύπεπτη σ΄ έναν straight νομίζω δεν το θέλει κανείς εδώ μέσα.

    Γιατί θα μας πεις στο τέλος- εφόσον ο πραγματικός ιππότης δεν μπορεί να αφήσει μια δεσποσύνη να παιδεύεται- ότι η Κυρίαρχοι πρέπει να λύσουν τις σαμπ από τον τοίχο επειδή δεν μπορούν να τις βλέπουν να υποφέρουν και να τους δώσουν το μαστίγιο να τους περιποιηθούν.

    Κι αν μέσα απ΄ όλα όσα γράψει εσύ κατάφερες να καταλάβεις αυτά που λες περί στάτους και ενθύμηση θέσης, τότε....

    Στο κάτω κάτω αν εγώ έχω μια βαθιά και άμεση ανάγκη να προσφέρω, να προσφέρω πολύ, να νιώθω χρήσιμη κάθε λεπτό ακόμη κι ανάβοντας τσιγάρα, τότε δεν είναι Ιππότης και Άρχοντας αυτός που δέχεται ευγενικά να μου το προσφέρει?
     
  5. O DeSade έγραψε:

    "Αυτο αποζητουν απεγνωσμενα και μεσα στη φρενιτιδα της αναζητησης τους καταληγουν σε ντελιριακα μανιφεστα "παλικαριας", " Αντρικειας στασης","Ντεφακτο ανωτεροτητας τους", "Δυναμης","Υπεροχης" και αλλων ιδεοληψιων χαρης , λεβεντιας και ποιος ξερει τι αλλο θα σκεφτουν να ντυσουν την αισθηση του ανικανοποιητου της ζωης τους. Sense of worthlessnes τους μαστιζει οπως και καθε εναν που τοποθετει εαυτον σε "ανωτερα" σκαλια.
    Καημενα παιδια , ηθελαν μονο λιγο προσοχη.....
    Δειχνω κατανοηση εν τελει, δεν ειναι κακοι απλα ζουνε σε ρωμαλεα παραμυθια .. της χαλιμας"

    Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω λόγια. Ο DeSade - πολύ όμορφα θαρώ - υπογραμμίζει την λεπτή (κόκκινη) λωρίδα που διαχωρίζει την Κυριαρχία από την Κτηνωδία (το χε θέσει και σε κάποιο άλλο Thread αυτό αν δεν κάνω λάθος). Η ίδια λωρίδα ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις (διάνοια / παράνοια, κωμικό / γελοίο και πάει λέγοντας). Όφειλε να το θίξει και πολύ καλά έκανε (αν με ρωτάτε).

    Όσον αφορά εκείνο το "μεθύσι της Εξουσίας" που ανέφερες lara [E-p], για πολλούς δεν είναι απλά άλλος ένας παρωδικός πυρετός (μακαρι να ταν), αλλά ένα μόνιμο ντελίριο, μια ασθένεια αρκούντος επικύνδινη και κολλητική συνάμα (η οποία, μερικές φορές, τίνει να φτάσει τα όρια της επιδημίας).
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    H διαφωνία μας δεν είναι στο ότι υπάρχουν τέτοια άτομα, αντίθετα συμφωνώ και επαυξάνω πως υπάρχουν πολλοί τέτοιοι. Η διαφωνία μας είναι στο ότι εγώ προσωπικά τέτοια άτομα δεν τα ονομάζω κυρίαρχους, οπότε η συμπεριφορά τους δεν μπορεί να είναι κυριαρχική συμπεριφορά.
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Απάντηση: Επιζητώ την κοινωνική αποδοχή εκμεταλλευόμενος την μάσκα του ηνίοχου…

    Θα τολμησω να ρωτησω για πια Κυριαρχικα ατομα μιλατε?
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Επιζητώ την κοινωνική αποδοχή εκμεταλλευόμενος την μάσκα του ηνίοχου…

    Το επαναφέρω.