Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφή στο παρελθόν

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 3 Μαρτίου 2014.

1. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

....σιγά σιγά άρχησα να συνηθίζω τον πόνο πάνω μου....... ο πόνος έγινε ηδονή...... Τον παρατήρουσα να μου βάζει τα μανταλάκια... Είχε εκείνο το παγωμένο βλέμμα προσπαθούσα να καταλάβω τι σκεφτόταν...... μόλις τελείωσε εσκίψε και μου ψυθίρησε στο αυτί ποσο καλή τσουλίτσα είμαι και πόσο τυχαιρός είναι που με γνώρησε... μου έδεσε τα μάτια με ένα μεταξοτό μαντήλι και τον άκουσα να απομακρίνετε........ αρχησα να κρυώνω...... ένιωθα το σώμα μου να τρέμει...... ξαφνικά ένιωσα ενα κάψιμο στα στήθη....... δεν ήξερα τι ήταν. Ξανα και ξανα ενιωθα κάτι να με καίει...... Προσπάθησα να ελευθερώσω το χέρι μου όμως Εκείνος με είχε δέσει σφηχτά. Δεν μπορούσα να ξεφύγω.... Ηρεμα Τον ακούσα να λέει. Μην φοβασαι.... Δεν μου έχεις εμπιστοσύνη; Ψυθιρησά ένα Ναι Κύριε και ένιωσα ενα χαστούκι στο προσωπό μου......Τι σου εχω πει τσουλιτσα; ειναι η τελευταία φορά που σε αφήνω χωρίς τιμωρία θα μου μιλάς δυνατά. Μάλιστα Κύριε απάντησα......... όταν τελείωσε μου έλυσε τα μάτια...... έβλεπα την ευχαρίστηση στο βλέμμα Του. Τα μάτια του γελούσαν και φυσικά ήταν αρκετά ερεθισμένος.... Στο είπα ότι θα σε πάω στην Κολασή και στο παράδεισο ταυτοχρονα μικρή τσουλίτσα μου είπε. Τον ένιωσα ανάμεσα στα μουνόχειλα μου... Η καυτή Του ανάσα με είχε απογείωσει...... Μου έβγαζε ένα ένα τα μανταλάκια ενώ παράλληλα μου φιλούσε τα σημάδια που είχαν αφήσει πάνω μου........Σε κάθε μανταλάκι άφηνα και μια κραυγή...... Υπομονή μου είπε... Σιγά σιγά θα τα βγάλουμε όλα....... Μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τα βγάλει... Με έλυσε απο το κρεββάτι και μου έκανε ερωτα... Εναν έρωτα που με απογειώσε....

2. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

...αφού με άφησε να χαλαρώσω λίγο από την ένταση και να μαζέψω δυνάμεις με σήκωσε απο το κρεββάτι και ακολουθόντας τον πάντα στα τέσσερα με πήγε σε ένα ξύλινο τραπέζι.
    Με ανέβασε πάνω και με εδεσε σφηχτά σε σχήμα Χ. Ηρθε διπλά στο αυτάκι μου και με διέταξε να μην τολμίσω να χύσω γιατι θα έχω την πρώτη μου τιμωρία. σκεφτηκα οτι θα τα καταφέρω και έτσι συμφώνησα Τον άκουσα να απομακρίνετε και σε λίγο να επιστρέφει κρατώντας ένα σκοινί 2 κλίπς και ένα κουβά Σκεφτηκα τι θα τα κάνει αυτά; Δέν προλαβά να ολοκληρώσω την σκέψη μου και Τον είδα να βάζει τα κλιπς στις ρόγες μου στις άκρες των κλίπς έδεσε το σκοινί αφού το είχε περάσει στον κουβα τον οποίο είχε κρεμμάσει απο ένα γάντζο στο ταβάνι.. απορήσα με αυτή Του την κίνηση όμως δεν μίλησα Μετά απο λίγο Τον ένιωσα ανάμεσα στα μουνόχειλα μου Κατι λαστιχένιο με πασπάτευε εκεί κάτω αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς ήταν Τον άκουσα να γελάει Σ αρεσει τσουλάκι μου είπε...... Μαλιστα Κυριε απάντησα αυτη την φορά δυνατά....... Μην ξεχάσεις τσουλάκι ότι δεν πρέπει να χύσεις........ Μάλιστα Κυριε συμφώνησα και εγώ αν κ άρχιζα μέσα μου να μην το πιστευώ Ενοιώσα τα δάχτυλα του να μου τρίβουν την κλειτορίδα ώστε να ερεθιστεί και πολύ ξαφνικά ένιωσα ένα κάψιμο στην κλειτορίδα μου... προσπάθησα να ξεφύγω όμως το σχοινάκι στις ρόγες μου δεν με άφηνε να κουνήσω.......... Ώστε είσαι ζορικία Τον άκουσα να μου λέει......... Με πλησιάσε με 2 ποτήρια νερό τα οποία έβαλε στον κουβά..... κάθε φορά που θα κουνάς τσουλίτσα, μου είπε, θα συμπληρωνω και δυο ποτήρια νερο....... Σκεφτηκα ότι αυτή την φορά την είχα πατήσει για τα καλά. Απαντησα με ένα σκέτο Μαλιστα Κύριε και φάνηκε ικανοποιημένος παω να συνεχίσω αυτο που έκανα μου είπε...... Για να ξέρεις αυτό που σε καίει είναι κόκκινο πιπέρι.......... Εκείνη την στιγμή τινάχτηκα σαν να με διαπερνούσε ηλεκτρικο ρευμά........... παλί κουνιεσαι τσουλάκι μου είπε...... δεν έμαθες το μάθημα σου.. άλλα δυο ποτήρια στον κουβά.............. μέχρι να το πει είχαν κ όλας μπεί........ Με τεσσερα ποτήρια άρχιζουν τα πράγματα να δυσκολευουν τσουλάκι ε; μου είπε και άρχησε να γελάει ειρωνικά. Ξαφνικά εκεί που καιγόμουν σταμάτησε. Σκεφτηκα υπεροχα τα κατάφερα τώρα θα έρθει θα με λύσει και θα με επιβραβευσει Όχι όμως μετά απο λίγο τον είδα να έρχετε με ένα σεσουαρ για τα μαλλιά. Με πλησιάσε στα στήθη και άρχησε να τα ζεσταίνει........... Ασυναισθητα κουνιόμουν για να ξεφύγω απο τον καυτο αερα Παλι κουνιέσαι τσουλάκι ε; Τον άκουσα να λέει.. άλλα δυο ποτήρια νερό στον κουβά.. Τα στήθη μου δεν αντέχανε άλλο τα ένιωθα να βγάζουν φωτίες....... Κόκκινο ψιθιρισα Κοκκινο Σας παρακαλώ σταματήστε σχεδόν έκλαιγα...... Δεν ακούω τι μου λές τσουλάκι είπε πες το δυνατά Μαζεψα όλη μου την δύναμη και φώναξα Κοκκινο. Με κοιταξε και γέλασε για πρώτη φορά άντεξες παρα πανω απο το ικανοποιητικό μπράβο!! ομώς έχεις χύσει και πρέπει να τιμωρηθείς για αυτό...... προφανώς το έκανες χωρις να ελεγχεις το σώμα σου Τον άκουσα να μου λεει. για πρώτη φορά η τιμωρία θα είναι μικρή. Με έλυσε και πάντα στα τέσσερα και αφού μου είχε βάλει το λουράκι μου με όδήγησε στο μπάνιο..

3. grayfox

grayfox New Member

Εχεις ενα κακο συνηθειονα το σταματας παντα στο καλητερο σημειο  

4. SEBAX DOM

SEBAX DOM Guest

ενδιαφερουσα ιστορια dolce...κλουβι δεν εχω βεβαια!