Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιχειρηματική ιδέα αλλά προχωρημένη για Ελλάδα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος glfmnk, στις 24 Σεπτεμβρίου 2013.

1. Nemo

Nemo Guest

Απάντηση: Επιχειρηματική ιδέα αλλά προχωρημένη για Ελλάδα

Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη. Απλώς το διευκρίνησα γιατί απ' ότι κατάλαβα μπερδεύτηκες και νόμιζες ότι η υπογραφή μου είναι μέρος του προηγούμενου ποστ μου.

2. thanasis

thanasis Contributor

3. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

εντελως σουρεαλιστικη ελληνικη πραγματικοτητα...

4. Dapom

Dapom Contributor

Κάποτε άνοιγαν video club σε καθε γωνία, μετα χάμπουργκεραδικα, μετα χρηματιστηριακές, μετά μάντρες αυτοκινήτων, τωρα καφέ...αυτη ειναι η ελληνική επιχειρηματικότητα...

5. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Απορω τοτε με τοση αγαμία που υπάρχει πως δεν έχουμε γεμίσει gloryholeαδικα !!

6. Dapom

Dapom Contributor

Μα τι λες...δεν εχεις παει ποτε σε δημόσια υπηρεσία; Ολο πίπες εισαι για να κανεις τις δουλειές σου

7. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Εσύ.
    Εγω κάνω λίγο νιαου νιαου τη χαζή και αμέσως γίνονται οι δουλειές μου.
    Μονο στη σχολή με τρέχουν επειδή εκεί είμαι σκύλα

8. Dapom

Dapom Contributor

Καλα...αν δεν γίνεις δημόσιος υπάλληλος θα αρχίσεις κι εσυ μετα τις πίπες σαν εργαζόμενη ή σαν ελεύθερη επαγγελματίας

9. conner

conner Contributor

Η συγκεκριμένη ιδέα σαν επιχειρηματική ιδέα είναι αρκετά καλή και πολυ προχωρημένη για την ελληνική κουλτούρα... τουλάχιστον για τη δημόσια εικόνα που οι περισσότεροι θέλουν να δείχνουν - σκέψου τις επερχόμενες αντιδράσεις από συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι ανεπίσημο και όχι μόνο για φορολογικούς λόγους αλλά και για νομικούς. Παράδειγμα είναι οι πολλοί οίκοι ανοχής που δεν έχουν άδεια εγκατάστασης αλλά οι εκδιδόμενες κοπέλες δουλεύουν νόμιμα (η πορνεία δεν απαγορεύεται, αλλά απαγορεύεται ο χώρος στον οποίο εκδίδεται, δεν έχει άδεια ο χώρος).

10. imakolata

imakolata New Member

εμένα μου αρέσει αυτή η ιδέα .. να έχουμε και εμεις οι γυναίκες ενα χώρο για να πάμε ..να πληρώσουμε και να κάνουμε αυτά που θέλουμε . Το ποστ ξεκίνησε με αντρες σκλάβους .. ε θα μπορούσε να υπάρχει και ενα ακόμη δωμάτιο με άντρες κυρίαρχους .. ε ρε .. όλα τα λεφτα ( απο τα πολλά που έχω ) εκει θα τα έτρωγα . το έχω σκεφτεί πολλές φορές και μάλιστα πολλές φίλες μου το θέλουν . τσακ .. παμε , κανουμε τη δουλειά μας και όλα κομπλε . χωρίς άγχος και με ασφάλεια συναισθηματική . λέω ναι στην ιδέα   

11. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

σουρεαλιστικη ελληνικη πραγματικοτητα.....

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μην είστε τόσο χαρντκορ..καυλώνουν οι ρώγες μου.