Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εργαλεία βασανισμού για γυναίκες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος katerina28, στις 29 Ιουνίου 2008.

1. EysWideShut

EysWideShut Regular Member

Απάντηση: Εργαλεία βασανισμού για γυναίκες

δεν ξερω για τι ροοστατες μιλατε παντως νομιζω οτι το θεμα εχει ξεφυγει

αν εχει καποιος σκοπο να παιξει με το ρευμα της πριζας ειναι εντελως ασκοπο γιατι οι εγκαταστασεις εχουν συστηματα προστασιας
    επιπλεον αν τα παρακαμψεις θα τον σκοτωσεις τον αλλο τελεια και παυλα

για οποιοδηποτε βασανισμο υπαρχουν ειδικα μηχανηματα με υψηλη ταση τα οποια σε γενικες γραμμες δεν σκοτωνουν
    ειναι εντελως ανουσιο να παιζεις με πολλα αμπερ γιατι προκαλουν εγκαυματα , ανακοπη και θανατο
    γιαυτο εχεις υψηλη ταση αλλα χαμηλα αμπερ με σκοπο να προκαλεσεις πονο

ακομα και μια συσκευη που ειναι για μασαζ ή γυμναστικη με ηλεκτρισμο μπορει να τροποποιηθει ωστε να ποναει (και ρυθμιζομενο μαλιστα)

δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολες αυτες οι κατασκευες και οταν ακολουθεις εναν κανονα για τις τιμες του ρευματος δεν ανησυχεις μηπως σκοτωσεις καποιον

ακομα και αν φτασουμε σε φασεις τυπου ηλεκτρικης καρεκλας δεν θες να φτασεις σε σημειο να προκαλεσεις το θανατο , αρα δεν χρειαζονται πολυπλοκα συστηματα σαν αυτα που βλεπετε σε ταινιες

αν θελετε ανοιξτε ενα θεμα για ηλεκτρισμο να σας δωσω μερικες λυσεις αν και δεν ξερω ποσο ασφαλες θα ηταν .
    ακομα και με εναν ηλεκτρονικο αναπτηρα κανεις ηλεκτροσοκ...

συμβουλευτειτε καποια εγκυκλοπαιδεια να μαθετε τις μεγιστες τιμες τασης και εντασης (χωρις να παθαινεις ηλεκτροπληξια) για να μην καειτε ζωντανοι και να παιζετε με ασφαλεια !

2. Vikarma

Vikarma Guest

Θεωρω πως το καλύτερο βασανηστιρίο είναι το μυαλό του αφέντη, το αν είναι απρόβλεπτο με φαντασία και έχει κάνει τη σκλάβα να συνειδητοποιήσει πως όλα μαζί του είναι πιθανά πως κάθε απλό καθημερινό αντικείμενο μπορεί να αποτελέσει εστία πόνου , υδονής ή ακόμα καλύτερα και τα 2 ταυτόχρονα!

ένα επίσης πρακτικό και ευφυΐες όργανο βασανισμού είναι ο διάδρομος, αν βάζουμε τη σκλάβα να τρέχει 2-3 ωρες τη μέρα θα γίνει ένα τέλειο μοντελάκι ! χεχεχεχεχεχε...

3. sado81

sado81 Regular Member

H καλύτερη μέθοδος για ηλεκτροσοκ που είδα ήταν η εξής: Μια συσκευή που αποτελούνταν από ηλεκτρόδια με κλιπς έσφιγγαν στις ρόγες της γυναίκας ή στα γεννητικά της όργανα ή γενικότερα σε μαλακά σημεία του σώματος. Στη συνέχεια δύο μοχλοί μπαίνουν κάτω από τις πατούσες της, αν πιέσει τους μοχλούς με τις πατούσες, συνδέεται το ηλεκτρικό κύκλωμα και αρχίζει το ηλεκτροσόκ. Η σκλάβα προσπαθεί ουσιαστικά να είναι όρθια και να σταθεί στα δάκτυλα των ποδιών της προκειμένου να μην πατήσει τους μοχλούς, μιας και είναι δεμένα τα πόδια της πάνω στους μοχλούς. Μετά από 20 λεπτά ορθοστασίας στα δάκτυλα προκαλείται έντονος πόνος και το θύμα δεν έχει άλλη επιλογή απο το να πατήσει τους μοχλούς για να ανακουφιστεί. Μάλιστα ο αφέντης χτυπύσε με μια ράβδο ή γαργαλούσε τις γυμνές πατούσες των ποδιών για να κάνει το βασανιστήριο και την αγωνία ακόμα μεγαλύτερη.

4. EysWideShut

Πολυ καλη ιδεα !
    απλα αν το βλεπεις απο την πλευρα του σαδισμου , δηλαδη αν θες οντως να την βασανισεις τοτε εχει νοημα
    γιατι μπορει να θες και να την "βασανισεις" δηλαδη μεταφορικα με την εννοια του ερωτικου παιχνιδιου ,οποτε εκει καλυτερα να εχεις εσυ τον ελεγχο

εγω εχω μια απορια που δεν μου εχει λυθει ακομα γιατι ειναι πρακτικα δυσκολο λογω χρονου
    να την αφησω με 2 δονητες (ρευματος) μεσα της στερεωμενους να μην φευγουν,φιμωτρο κτλ , δεμενη χειροποδαρα ,για 24 ωρες και βαλε
    τοχει κανει κανενας για τοσο μεγαλη διαρκεια?

καμια εθελοντρια ?

5. sado81

sado81 Regular Member

24 ώρες παραείναι, άσε που θα προκαλέσεις σωματικές βλάβες. Αν έχεις βάλει δονητές ρεύματος στο πρωκτό για τόσες ώρες θα πάθουν ζημιά οι μύες, το ίδιο και με το φίμωτρο, μποτούν να πάθουν εξάρθρωση ακόμα και οι σιαγόνες.
    Τώρα μου ήρθε και άλλο σατανικό μεσαιωνικό βασανιστήριο. Το διάβασα στο βιβλίο ''βασανιστήρια και εξουσία΄΄.
    Έδεναν τη γυναίκα σε μια καρέκλα, αφού μαγείρευαν ένα τεράστιο καζάνι φασόλια, την ανάγκαζαν σιγά σιγά να τα φάει όλα για να προκληθεί τυμπανισμός. Στην συνέχεια της φύμωναν το πρωκτό με ένα σιδερένιο λοστό, ας πούμε δονητή και δεν την άφηναν να βγάλει τα αέρια ή τα κόπρανα εως ότου υπερδιασταλούν τα έντερα. Μάλιστα πολλές φορές την ξάπλωναν ανάσκελα, την τέντωναν και της έβαζαν κάτι βαρύ πάνω στη κοιλιά, πχ. πέτρα.
    Φοβερός πόνος !!!!!!!!

6. sssppgr

sssppgr Regular Member

Ποίο είναι το πρόβλημα? να προκαλέσεις αφόρητο πόνο? τότε ισως το καλύτερο είναι ασχετος οδοντίατρος, αλλα αυτό πως μπορεί να σε φτιάξει δεν ξέρω! Αν ο στόχος σου είναι κρατήσεις την σκλάβα στα όρια του πόνου και της ηδονής είναι άλλη κουβέντα, και έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία της κάθε σκλ΄βας και με απλά λόγια είναο πολυπαραμετρικό.

7. ae1969

ae1969 Regular Member

Πέρα του ότι συμφωνώ απόλυτα με τα μηνύματα που μιλάνε για το «μην της δίνεις αυτό που θέλει», «να μην μου κάνουν τίποτα», «το μυαλό του αφέντη» κλπ., εγώ προσωπικά ως fan του είδους, προτιμώ καταστάσεις διαφόρων συνδυασμών και επιπόνων στάσεων bondage με διάφορα άλλα απλά αλλά σατανικά βοηθήματα όπως κρίκους, σφιγκτήρες κλπ. (έχουν αναφερθεί από εμένα και από άλλους) που δεν κοστίζουν και σου «ακονίζουν και το μυαλό» ώστε να βρεις την κατάλληλη λύση.

Άσε που για να κάνουμε και λίγη πλάκα (προσοχή: πλάκα κάνω και δεν ειρωνεύομαι κανέναν), τα μηνύματα #47 και #51 μπορούν να μας βάλουν σε μπελάδες με τους οικολόγους (σπατάλη νερού και ενέργειας), να πλουτίσουν ολίγον την ΕΥΔΑΠ και τη ΔΕΗ, άσε που 24 και βάλε ώρες με μια (εθελόντρια ή μη) σκλάβα δεμένη και με 2 δονητές, θα απιατούσε ίσως και άλλα έξοδα για κάποιο ‘security’ να τη φυλάει, αν και στο τελευταίο θα μπορούσε να βοηθήσει εκείνη η αστυνομικός που είναι πρωτοσέλιδο σε σημερινή εφημερίδα (κοινωνική προσφορά)!

8. sado81

sado81 Regular Member

Το αντίθετο με το βασανιστήριο νούμερο 47 η έννοια της οικολογίας είναι συνυφασμένη, μπορεί να ξοδέψεις νερό, αλλά0 να χρησιμοποιήσεις τα ούρα για πόση ή λίπασμα. Βέβαια η ποσότητα ουρίας -αμμωνίας που θα έχουν μετά από κατάποση τόσων λίτρων νερού, δεν θα είναι μεγάλη και ίσως το μόνο που θα προσφέρει στα φυτά είναι απλά νερό και πολύ λίγο άζωτο που είναι απαραίτητο.
    Λίγο χιούμορ, αλλά τα θύματα στο μεσαίωνα που δοκίμαζαν το βασανιστήριο, που εννοείται γινόταν χωρίς τη συγκατάθεση τους, δεν πιστεύω να γελούσαν εκείνη τη ώρα. Μόνο οι βασανιστές θα διασκέδασαν από τη μεγάλη γκάβλα που ένοιωθαν, διότι σίγουρα είχαν σαδιστικές τάσεις

9. EysWideShut

χαχα σορρυ κιολας αλλα ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ?
    που μπορω ανετα να ειμαι 24 ωρες σπιτι και να παρακολουθω?
    τι σωματικες βλαβες θα προκαλεσει ενας δονητης που απλα παλεται
    καταρχας ειναι πρακτικα αδυνατον να σταματησουν τα υγρα ακομα και αν το θελει η ιδια
    αν φροντισεις για την αφυδατωση δεν υπαρχει θεμα βλαβης

εξαρθρωση το σαγονι απο ενα πλαστικο μπαλακι? μηπως υπερβαλλεις?

μην χανομαστε εγω δεν μιλησα για πολλαπλο βασανισμο . τα περιφεριακα εξαρτηματα δεν θα τοποθετουνταν για να προκαλεσουν βλαβη (δονητης φιμωτρο) ,η χρηση του ειναι προφανης και με νορμαλ χρηση .
    τα αποτελεσματα ειναι που με ενδιαφερουν

εδω σκλαβοι κυκλοφορουν μιση μερα με μια ταπα στον κωλο , παθανε τιποτα?

εγω επιμενω οτι τα αποτελεσματα θα ειναι πολυ καλα , το πολυ πολυ να μην περπαταει μια μερα μετα απο το μουδιασμα και το πιασιμο

10. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απάντηση: Re: Εργαλεία βασανισμού για γυναίκες

Τα εχω όλα μου φαίνεται..!

---------- Post added at 13:13 ---------- Previous post was at 13:05 ----------

Άσχετοι..! Αμαν πια! Στα γεμιστά εννοούσε ο άνθρωπος...

11. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Εργαλεία βασανισμού για γυναίκες

Καυτερή πιπεριά στα γεμιστά;   Αυτό είναι που λένε "nouvelle cuisine";

12. MindMaster

MindMaster Contributor

Γιά ψάξτε λίγο το φόρουμ, κύριοι... Υπάρχει πακτωλός από κόμικς, συμπεριλαμβανομένων και αυτών του Pichard...