Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εργασία- Σαδομαζοχισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος curious-09, στις 8 Ιανουαρίου 2016.

1. curious-09

curious-09 New Member

Μαζί με δύο συμφοιτήτριες μου έχουμε αναλάβει εργασία με θέμα τον Σαδομαζοχισμό σε σεμινάριο σχετικά με την Ηθική την Βιοηθική και την Επικοινωνία. (τμήμα Επικοινωνίας κ ΜΜΕ στο Καποδιστριακό). Γνωρίζω πως για τους περισσότερους το πως '' μπήκαν'' στο χώρο και οι εμπειρίες τους είναι κάτι που δεν θέλουν να το μοιραστούν, ωστόσο αν κάποιος ήθελε να μας βοηθήσει ας μου στείλει inbox να του κάνω μερικές ερωτήσεις.

Please trolls stay awayyy . :*

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

2. χμ μήπως κορίτσια θα ήταν καλύτερα να συγκεκριμενοποιήσετε λίγο τι ψάχνετε και από ποιους, από όποιον "μπαινοβγαίνει" εδώ ;;; το δείγμα σας αναφέρετε στη συγκεκριμένη διαδικτυακή κοινότητα ή αλλιώς που ; τι είδους εμπειρίες είναι σημαντικές για σας, με ποιες προϋποθέσεις να σκεφτεί κάποιος ότι τον αφορά το ερώτημα και ενδεχομένως να σας απαντήσει ;

3. curious-09

curious-09 New Member

Όλα αυτά μπορώ να τα απαντήσω σε ινμποξ σε όποιον ενδιαφέρεται... ☺️

4. good luck then... ο τρόπος που παρουσιάζεστε και τοποθετείστε (πχ η υπόθεση με την οποία ξεκινάτε ως δεδομένο) δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί, μακάρι να αποτελώ μειοψηφία  

5. voluptas

voluptas Regular Member

Θα δημοσιευτεί κάπου;

Επώνυμα;

Με πηγές;

6. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Θα θέλατε λίγο να μας εξηγήσετε τι εννοείτε "πως μπήκε"?
    Ρωτάω με ειλικρινή διάθεση να βοηθήσω κυρίως από μεγάλη συμπόνοια για φοιτητές του Καποδιστριακού.

Και αν το εξηγήσετε εδώ και όχι σε ίνμποξ μπορεί να ενδιαφερθούν περισσότεροι να βοηθήσουν  
    Μην φοβάστε γενικά είμαστε καλά παιδιά οι σαδομαζοχιστες ^_^

7. sssppgr

sssppgr Regular Member

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω με αυτά που σου γράφω αλλά να ναι δεν έχεις παρά να απαντήσεις. Είμαι αντρας που του αρέσουν τα αεροπλάνα, τα ιστιοφόρα και οι μηχανές, τα παραπάνω τα χειρίζομαι με μεγάλη δεξιοτεχνία, ταυτόχρονα είμαι διευθυντής σε μια εταιρεία ιδιωτική. Για να είμαι καλός στα παραπάνω(δηλαδή δεν έχω ατύχημα) σημαίνει ότι έχω τον απόλυτο έλεγχο , πράγμα το οποίο απολαμβάνω, από την άλλη πλευρά όμως απαιτείται να μην πιέζεις καταστάσεις στα άκρα. Ξεκινώντας μια BDSM σχέση το πρώτο που κάνω είναι να θε
    τω τους κανόνες. Πρώτον είναι να υπάρχει συναίνεση, δευτερο θέτω κανόνες στον εαυτό μου, (πχ δεν επιτρέπονται χτυπήματα από θυμό ¨η μίσος κλπ) και μετά συζητώ τα όρια της υποτακτικής.........
    Πως ξεκίνησαν όλα αυτά από θυμό (χυλόπιτα) μετά η εικόνα μιας γυναίκας σε οργασμό και εν συνεχεία γυναίκες που μου ζήτησαν να τις δείρω, ποτέ δεν κατέληξε σε κλινική περίπτωση, όμως η γυναίκα η οποία χάνει τον έλεγχο κατά τον οργασμό με φτιάχνει.......
    Ελπίζω αυτά για αρχή να σου κάνουν