Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερωτας και αγάπη σε μια D/s - M/s σχέση...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος sklava_Ria, στις 21 Δεκεμβρίου 2015.

1. Έρως ανίκατε σέσσιον...

2. Elune

Elune Priceless

Φυσικά και μπορεί ο Κ να αγαπήσει την υ και τούμπαλιν. Ολες οι ανθρώπινες σχέσεις διέπονται από συναισθήματα, τα οποία καθορίζουν την συμπεριφορά μας την εκάστοτε στιγμή.

Εδώ υπάρχει πλήρης υποταγή μόνο και μόνο επειδή η υποτακτική νιώθει ενθουσιασμό! Τι να λέμε τώρα...

3. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Προσωπικα ειμαι της αποψης καλες κι ωραιες οι αιθεροβασιες, αλλα να εχουμε και το ενα ποδι στη γη...
    Να ξερουμε δηλαδη οτι αυτη η "απολυτοτητα" που απορρεει, παρα τις οποιες ασυμβατοτητες μεταξυ των πρωταγωνιστων, ειναι κατα πασα πιθανοτητα γεννημα θρεμμα του ερωτος, κι οτι αυτη ενδεχεται να αλλαξει μολις αυτος εγκαταλειψει την οικια τους...
    Τα "στραβα" του αλλου, που υπο το πρισμα του ερωτα βαφονταν ροζ, αργοτερα ισως να φανουν οπως ακριβως εχουν, μαυρα ή γκρι, και να ειναι αυτα που θα χαλασουν το γλυκο.
    Κατα τ αλλα, δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απ τον ερωτα.

Την καλημερα μου σε ολους.
    Αφηνω και δυο τραγουδακια..ενα αγγλοφωνο κι ενα ελληνοφωνο να πιασουμε ολα τα γουστα.  

Last edited: 24 Δεκεμβρίου 2015
  4. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Συμβαίνει.

5. Elune

Elune Priceless

Mα αγαπητή @_Ivory_ δεν υπάρχει έρωτας, αλλά μόνο ενθουσιασμός. Τεράστια διαφορά ή μάλλον τεράστιο μπέρδεμα. Μαλλον οι συγκεκριμένες/οι δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν τον έρωτα και την αγάπη από τον ενθουσιασμό και την καύλα.

6. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Ευχομαι να βγειτε ψευτης...αλλιως κακα μαντατα φερνουνε αυτα τα μπερδεματα...
    Τοτε μπαινει ο κακος σαδομαζοχισμος στη μεση...

7. sklava_Ria

sklava_Ria Regular Member

Φυσικά και υπάρχει έρωτας και αγάπη.

8. Elune

Elune Priceless

Δεν μου εχει τύχει για να είμαι ειλικρινής. Έχω όμως συζητήσει με υποτακτικά άτομα, τα οποία έχουν την τάση να Θεοποιούν τον εκάστοτε Κ και μόλις περάσει λίγο ο χρόνος καταλαβαίνουν πως ουδέποτε ένιωσαν κάτι πραγματικά για εκείνον και ας του έλεγαν βαρύγδουπες εκφράσεις. Ο ενθουσιασμός που ένιωθαν πέθανε, μαζί και οι όρκοι υποταγής τους. Το θέμα είναι αν ποτέ αγαπήσουν αληθινά, τι παραπάνω θα "χαρίσουν" στον συγκεκριμένο , από οτι στους υπόλοιπους!  

9. sklava_Ria

sklava_Ria Regular Member

Προσωπικά μου έχει τύχει να ερωτευτώ και να αγαπήσω τον Κύριο μου. Δεν πρόκειται να σβήσει όλο αυτό,που νιώθω ποτέ... Είναι Αυτός,που πάντα αναζητούσα...

10. ellianna

ellianna Regular Member

Μια σχεση d/s ειναι διαφορετικη απο μια οποιαδηποτε βανιλα σχεση..η φυση της σχεσης αυτης απαιτει εμπιστοσυνη,κατανοηση και αλλα πολλα στο μεγιστο βαθμο αυτων...αν δεν υπαρχει ερωτας ή εστω δυνατα συναισθηματα πως μπορει να προχωρησει κατι τετοιο?ειναι σα να θες να κινησεις ενα αμαξι χωρις βενζινη! Η βενζινη μιας d/s σχεσης ειναι ο ερωτας,το παθος...οχι η αγαπη,μη τα συγχεουμε,μα αυτο το καρδιοχτυπι. Ισως κανω λαθος,μα η υποτακτικη μεσα μου ετσι το βλεπει...

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Για να ''γκαζώσει'' η D/s σχέση θέλει καρδιοχτύπι, μόνον; H υποταγή πάει στα τέσσερα; : - )

12. ellianna

ellianna Regular Member

σαφως κ το ενα ειναι αλληλενδετο του αλλου...