Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερωτας Vs Απωθημενα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 4 Απριλίου 2009.

Tags:
  1. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

Re: Απάντηση: Ερωτας Vs Απωθημενα

ε... αυτή πρέπει να είναι η μοναδική περίπτωση απλοποιημένης βερσιόν που είναι πιο περίπλοκη απ' το πρωτότυπο  
    Εγώ μια απορία έχω (μπας και καταλάβω ποιό είναι το ζητούμενο):

Το απωθημένο γιατί παραμένει απωθημένο; Επειδή ας πούμε ο φορέας του δεν το προσπάθησε καν, ή επειδή το προσπάθησε/θει και δεν του βγήκε/βγαίνει; Διαφορετικά ζωάκια αυτά τα δύο.

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ναι, για ολους αυτους τους λογους σε συνδυασμο παντα με τον ερωτα.

Παραμενει το ιδιο πολυπλοκο και μυστηριο οσο και ο ιδιος ο ανθρωπος..i think 

Last edited by a moderator: 5 Απριλίου 2009
  3. koralenia

koralenia Regular Member

Ο όρος 'απωθημένο' νομίζω πως είναι λίγο παρεξηγημένος.
    Κυρίως έχουμε απωθημένα γιατί τα έχουμε με τον εαυτό μας, ή με τον εκάστοτε άνθρωπο, που δεν προσπάθησε αρκετά να ξεπεράσει τα εμπόδια που μπήκαν ανάμεσα σε μας και την πραγματοποίηση των θέλω μας.
    Προσωπικά είμαι της άποψης ότι όλα έχουν λόγο που συμβαίνουν κι έτσι μπορώ και κοιμάμαι ήσυχη και χωρίς απωθημένα. Τουλάχιστον όχι ερωτικά απωθημένα, γιατί ένα απωθημένο να σπάσω τα μούτρα κάποιας το έχω ακόμη και μόλις μου δωθεί η ευκαιρία θα το πραγματοποιήσω  

4. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Ερωτας Vs Απωθημενα

λοιπον σε τακτα διαστηματα φτειαχνω τα συρταρια του γραφειου μου.
    βγαζω οτι εχουν μεσα, ξεσκαρταρω , ξαναβαζω, τακτοποιω.

το ιδιο κανω κανω και με το σωμα μου , τραβαω μια διαιτουλα , πεταω τα περιττα κιλακια και συνεχιζω....

ακριβως το ιδιο κανω και με τον εσωτερικο μου εαυτο, την ψυχη μου, τα συναισθηματα μου, τα θελω μου, τις σκεψεις μου , τις επιθυμιες μου.
    κατα καιρους κοιταω λιγο τι εχει παλιωσει, τι με στεναχωρει, τι δεν χρειαζομαι πια , τι μου δινει χαρα, τι με ποναει, και ξεσκαρταρω παλι, πεταω τα αχρηστα και τα κακα και επανατοποθετω τα υγειη στην σωστη τους θεση, και συνεχιζω....

ετσι δεν μενουν για καιρο να σερνονται αποθημενα.
    ουτε κιλα , ουτε παλιοχαρτα.

5. ireth

ireth New Member

Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος ...
    απωθημένα = ανεκπλήρωτα όνειρα
    αντί να τα κρατάμε μέσα μας και να μας βασανίζουν, πιο απλό δεν
    είναι να προσπαθούμε όσο γίνετε φυσικά, να τα κάνουμε πραγματικότητα,
    είτε είμαστε εμείς η αιτία που έμειναν όνειρα είτε είναι άλλοι λόγοι...?

6. koralenia

koralenia Regular Member

Κάποια πράγματα/άνθρωποι καλό είναι να μας μένουν απωθημένα γιατί μπορούμε να φανταζόμαστε πόσο ωραία θα μπορούσε να ήταν, σε αντίθεση πολλές φορές με την πραγματικότητα που πιθανό να μας ξενέρωνε.

7. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

και τι να κανω χρυσε μου,να παω εγω να παιξω στην ΑΕΚ για να σηκωσουμε επιτελους την κουπα;

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Και μας τους βαζελους μας αδικει η διαιτησια  ποτε θα δουμε παλι πρωταθλημα,απωθημενο και αυτο:mwink: χεχεχεχ..

9. ireth

ireth New Member

"...και τι να κανω χρυσε μου,να παω εγω να παιξω στην ΑΕΚ για να σηκωσουμε επιτελους την κουπα;.."
    όσο για αυτό μάλλον είναι καλύτερα να ακούσεις τη συμβουλή της Κοραλένιας παραπάνω ..

εχμ όσο για το χρυσέ μου ... σόρρυ αλλά πρέπει να το αλλάξω αλλά μετά τα 5 πόστ , δεν είναι αντιπροσωπευτικό

10. ariadni

ariadni Regular Member

Kατά τη γνώμη μου, τα απωθημένα διακρίνονται σε εκείνα που καλό είναι να απωθούμε και σε εκείνα που επιζητούμε.
    Το κακό και με τις δυο κατηγορίες είναι ότι τείνουν να μας γίνονται εμμονή..
    Το απωθημένο ενός ανεκπλήρωτου έρωτα σταματάει όταν θα σβήσει σταδιακά και ο έρωτας.
    Δεν είμαι τόσο ρομαντική ώστε να πιστεύω ότι ένας ανεκπλήρωτος έρωτας μπορεί να σημαδέψει όλη μας τη ζωή, αλλά ακόμη και αν υπάρξει μια τέτοια κατάσταση είμαι σχεδόν σίγουρη ότι κάτι μας έχει διαφύγει από τη συνολική εικόνα.
    Από την άλλη, το να ερωτευτείς για να ερωτευτείς δε μπορώ να το καταλάβω σαν έννοια. Ερωτεύομαι κάτι που έχει υπόσταση, κάτι το συγκεκριμένο και όχι την ιδέα που έχω για τον έρωτα και κατόπιν εορτής το αντικείμενο.
    Επίσης δεν ξέρω γιατί ο έρωτας πρέπει να είναι καταδικασμένος. Καταδικασμένος είναι μόνο όταν έχουμε την εμμονή να μην αφήσουμε ελεύθερο τον εαυτό μας να ερωτευτεί.

11. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

ουπς,αι ντιντ ιτ εγκαιν!! (τη μαλακια).
    Σορρυ,δεν κυτταξα καθολου αριστερα.

12. Είναι πιο εύκολο να δεχθείς το βάρος της αποτυχίας απο το να δεχθείς οτι δεν προσπάθησες καν.
    Το δεύτερο σε κάνει δειλό και συνήθως την δειλία δεν την συγχωρούμε εύκολα στον εαυτό μας
    ή τουλάχιστον εγώ
    Προτιμώ να προσπαθήσω
    " Μια ζωή την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε ...."