Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερωτας vs Σεχ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Kits, στις 28 Φεβρουαρίου 2008.

1. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Όταν το σεξ είναι καλό, ούτε μετά το σκέφτεσαι το πόσο το απόλαυσες ή πόσο σου άρεσε.. Απλά νιώθεις γεμάτος..

2. Σωστό. Οταν η αίσθηση ικανοποιείται, η σκέψη δεν έχει λόγο παρουσίας.

3. brenda

brenda FU very much

Την ηδονή όμως δεν την διαπραγματεύεσαι, την βιώνεις απλά, ή δεν την βιώνεις, εγώ δεν είπα ότι το σκέφτομαι, είπα ότι το καταλαβαίνω...κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί εκεί....
    Και να θέλεις να σκεφτείς εκεί, δεν μπορείς, αφού είσαι εσύ, αλλά δεν είσαι μόνο εσύ, είσαι το ''εσύ'' σου μέσα από την αντανάκλαση του άλλου...
    Άρα νιώθεις αυτό που νιώθεις, και όσο πιο υπερβατικό είναι αυτό, τόσο πιο πολύ το ανακαλείς μετά στη μνήμη σου....

4. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

Αγκαλιά με το ένα χέρι, γιατί το άλλο κρατάει την κούπα με τον καφέ.. Και ο καφές για εκείνον είναι ιερός, δεν παίζουμε μαζί του!!(Ο καφές για εκείνον είναι το ενα απο τα δύο πράγματα που έχουν τις πιο ψηλές θέσεις στο βάθρο του απο εμένα)
    Και το τσιγάρο το μοιραζόμαστε, ενω το κρατάει το δικό μου χέρι.
    Ως προς την αφυδάτωση, φροντίζουμε να σταματάμε πριν το εφταωρο..

5. t.n.b.t.

Το νερό εννοείται, από εκεί και πέρα τι να πω, ειμαι των καταχρήσεων η άτιμη..   Το καφεδάκι μου το θέλω τις πρωινές ώρες και μετά μια μπυρίτσα, ένα ποτάκι τα τραβάει η κατάσταση.. Βέβαια καλύτερες νομίζω είναι οι μέρες που μόνο νερό προλαβαίνεις κι αυτό ίσα ίσα..  

6. brenda

brenda FU very much

Είμαι τελείως διεστραμμένη αν ρωτήσω το άλλο πιο είναι? 

7. Ετσι. Ξέρεις όμως πόσοι βλέπουν το σεξ ως συλλογή εμπειριών, σκοράρισμα, μόστρα, επίδειξη και άλλα άκυρα?
    Πόσοι το απολαμβάνουν όταν καταντά τόσο αυτιστικό...

8. t.n.b.t.

Μου αρέσετε.. Αλλά είμαι κι άνθρωπος που την θέλω ώρες ώρες την άπλα μου στα ενδιάμεσα κι ας είμαι χαδιάρα..  

9. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

Κατι που λατρεύει όσο και εγώ και μας ανυψώνει από το έδαφος τουλάχιστον 12 εκατοστά!   

10. brenda

brenda FU very much

Αυτιστική είμαι κι εγώ, αλλά με τον δικό μου τρόπο, τα λοιπά είναι γι αυτούς που μετράνε...εγώ είμαι από τα περίεργα αυτιστικά που δεν μετράω, μόνο νιώθω σαν αυτιστικό, προσπαθώντας να μην σκέφτομαι....

11. Α, γειά σου. Το καλό σεξ και ο καλός καφές δεν πίνονται μονορούφι.

12. Baron Shamedi

Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

Το κακο σεξ ομως το αφηνουμε στην κουπα του η το χυνουμε γρηγορα γρηγορα στον νεροχυτη, ερωτας η οχι ερωτας