Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερωτευμενοι vs Slave

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος kapoios, στις 27 Αυγούστου 2012.

1. kapoios

kapoios New Member

Απάντηση: Ερωτευμενοι vs Slave

εσυ ανεφερες την κακοποιηση αν θεωρεις οτι εισαι εκτος θεματος δεν θα διαφωνησω.

παλι εσυ ανεφερες την λεξη τερας. παλι εκτος θεματος νομιζεις οτι εισαι?

τα περι ευφυιας κλπ δεν ειναι σοβαρα νομιζω... Ο πολυς κοσμος θεωρει ολους οσους ασχολουνται με το BDSM ψυχικα αρρωστους, κι επειδη αυτη η αποψη ειναι βλακεια και λεγεται απο ανθρωπους που απλα δεν κατανοουν τα βιτσια, αναγκη οπως θες πεστο του αλλου μην ακολουθεις τον ιδιο δρομο κι εσυ και βγαζεις βλακες τους ερωτευμενους επειδη ισως δεν κατανοεις την δυναμη του ερωτα...
    οταν γραφεις αργα η γρηγορα θα ερθει το τελος σημαινει οτι κατι εχεις στο μυαλο σου. η δεν εχεις? εγω ρωτησα ποτε οριζεις το "αργα" και μου απαντας για το "γρηγορα". το γρηγορα λοιπον μπορει να ειναι στην πρωτη εντολη οπως λες. το "αργα" σε ποσους μηνες η χρονια το προσδιοριζεις?

2. Uther

Uther Contributor

Δεν εχεις καταλάβει ουτε μισή λέξη απο όσα λέω... Δεν υπάρχει λογος να συνεχίζουμε την συζήτηση και καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις ούτε στο μέλλον να απαντήσεις σε δικά μου γραπτα

3. kapoios

kapoios New Member

καταρχην εσυ απαντησες σε δικα μου γραπτα (και καλα εκανες το φορουμ ειναι για ολους). Δευτερον εσυ θεωρησες οτι ειναι εκτος θεματος αυτα που γραφεις. Τριτον εσυ απαντας στο ποτε ειναι το "γρηγορα" αντι για το "αργα"
    οποτε δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου.....Αν οντως δεν καταλαβα κατι μπορεις να το εξηγησεις παλι....

4. Uther

Uther Contributor

Προφανώς έκανα λάθος να απαντήσω σε δικό σου νημα και ποστ. Δεν θα το επαναλάβω.

Αν θες να καταλάβεις, μπορεις να διαβάσεις πιο προσεχτικά
    και να θυμάσαι τη σύνδεση των προτάσεων.

Πχ.. Θέμα μας είναι ότι οι ερωτευμένοι καποιες φορές κακοποιούνται
    και αυτο τους διαφοροποιεί απο τους σκλάβους. Ρωτάει η gaby, "¨εχουν καταγραφει τοσο τραγικά πράγματα για να χρειάζονται άλλοθι;" Απαντάω ναι και δινω παραδειγμα τις κακοποιημένες γυναίκες..
    Το αν φτάνουν ή δεν φτάνουν στα καναλια ή στο δικηγόρο είναι παντελώς άσχετο.

Βοηθητική υποσημείωση:
    Δεν ειπα πουθενά οτι ο έρωτας χτυπάει μονο τους χαζους. Αυτο κατάλαβες εσύ.
    Ειπα οτι οι ανόητοι πιστεύουν στην ανιδιοτέλεια του έρωτός τους.

Και τώρα που έγινε προφανές οτι δεν έχουμε κοινό έδαφος συνεννόησης,
    χάρηκα για την συζήτηση και ελπίζω να μην την επαναλάβουμε.  

5. kapoios

kapoios New Member

Κακοποιημενες γυναικες ειναι αυτες που οταν συμβαινει η κακοποιηση ΦΕΥΓΟΥΝ. Οταν μενουν δεν υπαρχει κακοποιηση κατι βρισκουν και μενουν κατι τους αρεσει...

Μια χαρα καταλαβα τι ειπες και σε αυτο σου απαντησα. οπως ο πολυς κοσμος βγαζει ψυχικα αρρωστους ολους οσους ασχολουνται με το BDSM επειδη ειναι κατι που δεν το καταλαβαινουν ετσι κι εσυ βγαζεις ανοητους τους ερωτευμενους που αντεχουν τα ΠΑΝΤΑ επειδη προφανως ειναι κατι που δεν το καταλαβαινεις. και μια και δεν απαντας στο "αργα" να σου απαντησω εγω. Στα 24 χρονια δεν εχει ραγισει κανενα γυαλι (φτου μας) αν και της εχω κανει τα απιστευτα. Αρα το αργα η γρηγορα μπορει και να μην ερθει ποτε για αυτους που ειναι πραγματικα ερωτευμενοι 

6. Uther

Uther Contributor

Α καλα κρασιά..

Δεν ειπα αυτο... αλλα δεν έχει σημασια.

7. kapoios

kapoios New Member

κοκκινο η λευκο προτιμας? αν προτιμας κοκκινο κρεας παρε κοκκινο  

8. woohoo

woohoo Regular Member

Uther, σορρυ αλλα εντελως οτι ναναι. Πας αρχικα να κρατησεις τα προσχηματα και μετα απλως του λες στα μουτρα δεν θελεις να μιλας αλλο μαζι του.

9. Ηλίας

Ηλίας Guest

Ερωτευμένος δίχως εγωισμό; Άνθρωπος δίχως εγωισμό;
    Τώρα για την ερώτηση σου, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένας slave δεν μπορεί να είναι ερωτευμένος; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτά είναι δύο ιδιότητες που θα μπορούσαν να συγκριθούν;

Μήπως θέλεις να ρωτήσεις, τι διαφορά έχει η παράδοση που προκύπτει από τον έρωτα, με την παράδοση που φέρει η υποταγή; Νομίζω ότι υπάρχει ένα παλιό νήμα με αυτό το θέμα, θα το ψάξω.

10. Ηλίας

Ηλίας Guest

11. elfcat

elfcat . Contributor

Για έναν εξωτερικό παρατηρητή καμία διαφορά, νομίζω. Απλά η μια έχει δύο πυλώνες στήριξης της υποταγής της, τον έρωτα και την επιθυμία (ανάγκη) για υποταγή, η άλλη έναν πυλώνα, την επιθυμία (ανάγκη). Το τί συμβαίνει όμως στο μυαλό του Μάλκοβιτς,(στο μυαλό της σκλάβας στην κάθε κατάσταση) αυτό είναι άλλη ιστορία...

12. kapoios

kapoios New Member

Ερωτευμένος δίχως εγωισμό; Άνθρωπος δίχως εγωισμό; Ναι. Αυτος που βαζει τον αλλο πανω απο τον εαυτο του  

Δεν ειπα τιποτα για τον ερωτα στους slave γιατι δεν εχω προσωπικη αποψη.

Η ερωτηση ειναι ποια η διαφορά στην υποταγη απο ερωτα σε vanilla σχεση(οχι στα λογια γιατι ερωτευμενοι δηλωνουν πολλοι) και στην υποταγη απο επιθυμια, αναγκη του slave. Ποιός ειναι καλυτερος υποτακτικος, πιο ανεκτικος, πιο υπακουος?

Τα νηματα απο μια προχειρη ματια μιλανε για ερωτα μεσα στο bdsm οποτε δεν με βοηθανε μαλλον. θα τα ξαναδω ομως...