Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερωτηση προς τις Κυριες της σελιδας.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος VasilisDraper, στις 2 Νοεμβρίου 2016.

1. Πως θα περιμενατε να σας προσεγγισει ενας αντρας υποτακτικος; Αν λαβουμε και υποψιν και ειναι αγνωστος και δεν γνωριζει την σεξουαλικη ταυτοτητα σας...ποιος θα ηταν ο σωστοτερος τροπος να "ρωτησει" γι αυτην; Εσεις αντιστοιχα τι στοιχεια θα του δινατε;

2. (μπορει να απαντησει και αντρας υποτακτικος αν γνωριζει πανω σε αυτο κατι)

3. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Δεν υπαρχει συνταγη.Αυτοσχεδιαζεις,κι αυτο ειναι ο,τι καλυτερο και για σενα και για την αλλη.Να εισαι απλως ο εαυτος σου χωρις να κανεις προσπαθειες να φανεις αρεστος ή οπως πιστευεις οτι θα ηθελε εκεινη.Το πιο σημαντικο ομως ειναι να μην αφηνεις το στατους σου να επηρεαζει την οποια προσεγγιση σου.Δε λες δηλαδη γεια σας κυρια,τι θα θελατε να κανω για σας κλπ.Φαινεται πολυ προσποιητο και δεν εχεις λογο να το κανεις γιατι δεν ειναι η κυρια σου.Χαλαρη κουβεντα κι ο,τι βγει και αν βγει.Αν δεν απαντανε δε σημαινει οτι απορριπτουν εσας ή το στατους σας κι οτι ειναι ξινες, ή επειδη εχουν άλλο στατους.Μπορει να σημαινει χιλλια άλλα πραγματα που δε θα τα περιγραψω τωρα γιατι δε θα εχει νοημα και ηδη ειμαι λιγο εκτος θεματος.Κανε τις ερωτησεις που εχεις να κανεις οπως εσυ πιστευεις καλυτερα και ο,τι βγει με αυτο.Δε χρειαζεται σκεψη σ αυτα.

4. Μου φαινονται πολυ οικια αυτα που λες και συμφωνω σε ολα. Απλα ζωντας σε επαρχια και εχωντας πολλα σεξουαλικα αποθημενα αναγκαζεσαι να ψαχνεις τροπους πιο "προγραμματισμενους".....και στην τελικη αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει καποιο μοτιβο συμπεριφορας που να με βοηθα εστω και λιγο να ερθω πιο κοντα στο να βρω αυτο που θελω. Και αντιστοιχα αν υπαρχει μοτιβο συμπερηφορας απο τις Κυριες που να μπορω να αναγνωρισω.
    Δεν ειμαι ο κριπυ τυπος που θα στειλει στο τσατ "γεια σου θελω να σου γλυψω τις πατουσες" η κατι τετοιο...αλλα καποιος τροπος πρεπει να υπαρχει για να μιλησεις αμεσα γι αυτο. Γι αυτο ζηταω βοηθεια....ευχαριστω που απαντησες.

5. Η αν καποιο ατομο θελει προσωπικη κουβεντα μπορει να μου στειλει στο τσατ να του δωσω το φεισμπουκ μου

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Καταρχάς μη δείχνεις απελπισία/μύρλα και άλλα σχετικά, να σαι ο εαυτός σου, μη τρελαίνεσαι γτ αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Δεν υπάρχει μανιουαλ, cool.

Σκέφτηκα επίσης, ένα αντίστοιχο νήμα προσέγγισης από εμάς τις υπό προς του Κ.

Χαμός!!!

7. Queen87

Queen87 Contributor

Αγαπητέ @VasilisDraper

Έχω "status" βανίλλα (Κυριαρχικές και υποτακτικές τάσεις) σου απαντάω με τις Κυριαρχικές...

Εσύ όταν πας σε ένα τραπέζι ως καλεσμένος λες γεία σας είμαι ο Βασίλης και είμαι πολιτικός μηχανικός πχ; Δεν αφήνεις τον άλλον να σε γνωρίσει και να θέσει αυτος/η τις όποιες ερωτήσεις έχει;

Δεν υπάρχει μοτίβο συμπεριφοράς ούτε κάποια συγκεκριμένη "συνταγή" ώστε να πετύχει το γλυκό. Να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να είσαι κάφρος...

Το οτι είσαι υποτακτικής ψυχολογίας δεν σημαίνει οτι δεν έχεις "προσωπικότητα"... άφησε το πράγμα να κυλήσει απο μόνο του...
    Άκου προσεχτικά και μίλα λιγότερο... την κατάλληλη χρονική στιγμή θα μπορείς να εξομολογηθείς τι σε τραβάει και να θέσεις εξήσου τις ερωτήσεις σου...

Queen.

8. Πιστευω βρισκεις πολυ πιο ευκολα κυριαρχο αντρα παρα κυριαρχη γυναικα
    Πολυ πιο σπανιο το femdom  

9. Πολυ σεβαστα αυτα που λες και δεν λες κατι λαθος. Το θεμα ειναι ομως οτι περα απο την παθητικη σταση του "αφηνω να εξεληχθει"....αν μπορω να το επισπευσω με τροπο "διακριτηκο"...Ευχαριστω Queen.

10. Queen87

Queen87 Contributor

Εξαρτάτε τι θέλεις....
    Session? 24/7?
    Για session δεν χρειάζεται να περιμένεις πολύ...
    για 24/7 ίσως θα πρέπει να το πας λάου λάου... εκτός αν είναι καιρό στον "χώρο" και τα μονοπάτια της είναι γνωστά...

11. Στην ουσια θελω πρωτα απλα να δοκιμασω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ....οποτε καταλαβαινεις σε τι σταδιο βρισκομαι.....λεξη κλειδη....ΕΠΑΡΧΕΙΑ.

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Σπάνιο λες; τα ίδια ισχύουν κ στη δική μας πλευρά, μη φας έχουμε γλαρόσουπα, το τι πατάτες λέγονται σε Κ, δεν εχεις ιδέα, ο τρόπος συμπεριφοράς είναι γ γέλια τις περισσότερες φορές, μαγκιά κλανιά κ.α

Υπομονή.