Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερωτικη παλη με αλλη γυναικα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος arch, στις 11 Σεπτεμβρίου 2009.

1. arch

arch New Member

Ερωτικη παλη με αλλη γυναικα (2)

Προκειται για τη συνεχεια της προηγουμενης ιστοριας μου οπως την ειχα υποσχεθει..Λοιπον με την αλλη γυναικα αναμετρηθηκαμε οπως σας περιγραψα αλλα στην ουσια δε νικησε καμμια απο τις 2 μας.Δε μπορεσε καμμια απο τις 2 μας να επιβληθει στην αλλη ουσιαστικα.Και η αληθεια ειναι οτι και οι 2 το θελαμε!Μεσα μου υπηρχε εντονη η επιθυμια να ξαναπαλεψω μαζι της τοσο για την επικρατηση επανω της οσο και για την ερωτικη εξαψη που μου προκαλεσε η προηγουμενη αναμετρηση μας.Φευγοντας απο το σπιτι της κανονισαμε να βρεθουμε την ερχομενη Παρασκευη για να επαναλαβουμε τον αγωνα μας αυτη τη φορα μπροστα στον Παυλο.Ολη την εββομαδα σκεφτομουν την Παρασκευη που ερχοταν!Οτι και να εκανα μου ερχοντουσαν εικονες στο μυαλο απο την παλη μας.Ακομα και στον υπνο μου εβλεπα σχετικα ονειρα οτι ποτε νικουσα εγω και ποτε εκεινη.Την Τριτη μιλησα με τον Παυλο για την επικειμενη συναντιση μου με τη Μαρια και εκεινος εμεινε αναυδος να με κοιταει..Δε πιστευε στα αυτια του οταν του ελεγα οτι θα ερχοταν μια αλλη γυναικα σπιτι μου να παλεψει μαζι μου!Οταν το συνηδητοποιησε με ρωτησε πως και που και τα σχετικα ομως εγω δε του ειπα για την προηγουμενη συναντηση μου με τη Μαρια.Δεν ηθελα να ξερει.Οι μερες περασαν και εφτασε η Παρασκευη.Ημουν με τον Παυλο στο σπιτι μου και περιμεναμε τη Μαρια να ερθει.Κατα τις 6 χτυπησε το κουδουνι και ενιωσα πεταλουδες μεσα στο στομαχι μου..Σιγουρα και η Μαρια και ο Παυλος ενιωθαν αντιστοιχα σκεφτηκα για να με καθησυχασω..Ανοιγω την πορτα και καλωσοριζω τη Μαρια.
    <<καλησπερα>>
    <<Γεια σου>>μου λεει.
    <<Απο εδω ο Παυλος το αγορι μου>>της αποκρινομαι.Ο Παυλος μεχρι εκεινη την ωρα ηταν σιωπηλος.
    <<Γεια σου Μαρια ελα περασε μεσα.>>της λεει εκεινος.Ανταλλαξαν μια χειραψια και ειδα μια θερμη αναμεσα τους αλλα δεν εδωσα σημασια.
    <<Θελεις κατι να πιεις?>> ρωταω τη Μαρια.
    <<Νια μου λεει ενα ουισκυ>> μου αποκρινεται.Υστερα απο μερικες στιγμες βρισκομαστε ολοι μαζι στο σαλονι μου να πινουμε τα ποτα μας και να συζηταμε περι ανεμων και υδατων οσπου καποια στιγμη η Μαρια αρχιζει να μιλαει για τα φοιτητικα χρονια μας και για τους τοτε γκομενους μας.Εγω αναστατωνομαι λιγο αλλα καπως ευχαριστα..Υστερα απο περιπου μιση ωρα κουβεντας η Μαρια λεει σε εμενα
    <<εγω και η χρυσα εχουμε αφησει καποιους ανοιχτους λογαριασμους απο τοτε>>
    <<τι εννοεις?>> της λεω.
    <<Εννοω εκεινον τον Κωστα τον συμφοιτητη μας που μου αρεσε και εσυ εκανες σχεση μαζι του>>
    <<Α ναι ωραια περασαμε με τον Κωστα>>αποκριθηκα θελοντας να την ερεθισω.<<Τι πιστευεις οτι μπορουμε να κανουμε τωρα για αυτον?>>τη ρωτησα.
    <<Για τον Κωστα τιποτα πια αλλωστε εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε.Αλλα μου φαινεται εχουμε ενα νεο θεματακι να λυσουμε>>
    <<Τι εννοεις?>>της λεω.
    <<Να νομιζω οτι θα ηθελα να περασω ενα βραδυ με τον Παυλο>>
    <<Αυτο απολειεται!!>>της λεω και αρχιζω να ανησυχω
    <<Τι φοβασαι να τον διεκδικησεις?>>μου λεει
    <<Αντιθετως!!>αποκρινομαι.<<και μαλιστα εδω και τωρα!>>
    <<τι προτεινεις λοιπον?>>
    <<Προτεινω να παλεψουμε εγω και εσυ και οποια κερδισει θα τον παρει για ενα βραδυ>>
    <<Ενταξει!Να παλεψουμε!Οχι ξυλο ομως μονο λαβες!>>
    <<Εγινε!Παμε μεσα στο κρεββατι μου για να ειναι πιο μαλακα>>
    Πηγαινουμε τοτε μεσα στο κρεββατι απο αντιθετες μεριες και και μενουμε με τα εσωρουχα μονο!εγω με ενα συνολο απο μαυρο σουτιεν και ασπρο εσωρουχο και εκεινη με ενα ροζ συνολο.Ο Παυλος παρακολουθουσε αμιλητος ολη την ωρα και καθισε σε μια καρεκλα στην ακρη του δωματιου.Ανεβαινουμε πανω στο κρεββατι γονατιστες και κυκλωνουμε η μια την αλλη ανω αγριοκοιταζομαστε κι ολας.Δε θα ανεχτω να μου παρει το αγορι!Ουτε για ενα βραδυ!απλωνουμε τα χερια μας και πιανομαστε για αλλη μια φορα.Αρχιζουμε να σπρωχνουμε η μια την αλλη προς τα πισω και ανοιγουν τα χερια μας προς το πλαι με αποτελεσμα να κολλησουν τα στηθη μας.Αρχιζουμε τοτε να σπρωχνομαστε στηθος με στηθος!Υστερα απο λιγες στιγμες καταφερνω και την κανω να πεσει προς τα πισω αλλα εκεινη γυριζει και ειναι στα 4.Βρισκω την ευκαιρια απο πισω της και καβαλαω πανω της.Μπλεκω τα ποδια μου μεσα στα δικα της και για ακομα μια φορα ειμαστε πληρως συμπλεγμενες.τα χερια μας,τα σωματα μας,τα ποδια μας,ακομα και οι πατουσες μας.οι δικες μου πανω στις δικες τις να της τις παταω με δυναμη προς τα κατω.Εκεινη τοτε μου ψυθιριζει στο αυτι<<αφου θελεις σκληρο παιχνιδι θα το εχεις!>>και παλευει μονο με τις δικες της πατουσες να τις απελευθερωσει και να πατησει τις δικες μου!Αυτη η "ποδο-παλη" με αναβει αφανταστα και βρισκει εκεινη ευκαιρια να με γυρισει και να βρεθει απο πανω μου.Ξαπλωνει πανω μου με την κοιλια της πανω στη δικη μου και μου ανοιγει τα ποδια με τα δικα της ενω μου πιεζει τα στηθη με τα χερια της.Πιανω τοτε και εγω τα δικα της και τα σφιγγω!ετσι πιασμενες με τα στηθη μενουμε αρκετη ωρα και με μερικες κινησεις δικες μου φευγω απο κατω της και μενω στο πλαι.<<Ο Παυλος ειναι δικος μου και θα μεινει ετσι!!>>της λεω και ξαναπιανομαστε πιο αγρια αυτη τη φορα!Κοιταζομαστε με τα στοματα μας σε αποσταση σχεδον που ακουμπουσαν.Αγγιζω τοτε τα χειλη της με τα δικα μου και μετα βαζουμε γλωσσες!Αλλη παλη απο εκει!Φιλιομαστε παθιασμενα αλλα και σα να θελουμε η γλωσσα της καθε μιας να υποταξει της αλλης.Εχει αναψει πολυ οπως και εγω!<<θελεις να συνεχισουμε γυμνες?>>μου λεει.<<Οποια τελειωσει πρωτη χανει>>
    <<Μεσα>> της λεω και λυνομαστε λιγο για να βγαλουμε τα ρουχα μας.Αρχιζουμε μετα να τριβομαστε αγρια και εντονα η μια με την αλλη στις κλειτοριδες.Καθισαμε αντικριστα και αρχισαμε να τριβομαστε πιο εντονα!Σε καποια στιγμη πιανομαστε και απο τα μαλλια για καλυτερη κοντρα!Παλεψαμε ετσι για αρκετη ωρα οσπου τελειωσε πολυ εντονα!<<τελικα τον κρατας!>>μου λεει και ξαπλωνει απο την αλλη.<<Αν θελεις ρεβανς παντως στη διαθεση σου>>της λεω εγω ενω αυνανιζομουνα και εγω για να τελειωσω και εγω.
    Τελος προς το παρον...

2. arch

arch New Member

Απάντηση: Ερωτικη παλη με αλλη γυναικα

εφτασε και η απαντηση!

3. alnair

alnair Regular Member

Απάντηση: Ερωτικη παλη με αλλη γυναικα (2)

Κι ο Παύλος;

4. Animator

Animator Regular Member

Re: Ερωτικη παλη με αλλη γυναικα (2)

O Παυλος εμεινε με το φουσκωμα στο παντελονι.  
    Καυλα κειμενακι παντως.

5. sexoula

sexoula Regular Member

ωραιες σας βρισκω μονο τον Παυλο λυπαμαι αν και ειμαι σιγουρη οτι μετα τον περιποιηθηκες καταλληλα

6. heeler

heeler Regular Member

Ο Παυλος μάλλον τράβαγε video!!!

7. Nosferat

Nosferat New Member

Πέμπτη 17/09/2009

Προς arch
    Ευχαριστούμε για μία ακόμα ενδιαφέρουσα ιστορία....αλλά ομολογουμένος
    θα την ήθελα και σε video lol :]]
    Περιμένω επόμενη ιστορία .

Νοσφεράτ

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απάντηση: Ερωτικη παλη με αλλη γυναικα

Αισθάνθηκα σαν στο παλιό "σόκιν" ανέκδοτο που καταλήγει... Α να χαθείς μας _ _ _ _ _ _ _ _ μεσημεριάτικα!
    Ισχύουν τα ερωτήματα ομως:
    Τί εκανε όση ώρα παλεύατε αυτός ο Παύλος?
    Μετά που σε είδε να χαϊδευεσαι τι έκανε ο Παύλος και η Μαρια?
    Τι έγινε μετά?
    Σε ποια κατηγορία εμβίων όντων είναι ο Παυλος?

9. Uranoos

Uranoos Regular Member

Re: Ερωτικη παλη με αλλη γυναικα (2)

Παυλε..Παυλε είσαι εδώ? ζεί το αγόρι ή 10 εγκεφαλικά μαζεμένα?  

Ειλικρινά οσο τον ζηλεύω αλλο τόσο δεν θα'θελα να 'μουν στην θέση του!!

ομορφη ιστορία btw..

10. Uranoos

Uranoos Regular Member

Re: Απάντηση: Ερωτικη παλη με αλλη γυναικα

Αυτες απευθύνονται στο παρτ-του!!

Αλήθεια γιατι μερος πρώτο και δευτερο? Η ιδια ιστορία δεν ειναι?

11. arch

arch New Member

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!Ειναι πιστευω σημαντικο να σχολιαζονται οι ιστοριες ,αληθινες η μη ,(η συγκεκριμενη ειναι αληθινη) με στοχο τη βελτιστη αποδοση τους στο γραπτο λογο..Επιφυλλασομαι για τη συνεχεια μιας και εχουν γινει και αλλα απο τοτε  .

12. arch

arch New Member

Στελνω και μια φωτο ετσι επειδη το ζητατε απλα για να μπαινετε στο κλιμα..
    Εδω ειμαστε στην αρχη απο οτι θυμαμαι τουλαχιστον..Ειμαι ακομα απο πανω..