Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερώτησεις-Απαντήσεις Πρωκτικού ΣΕΞ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος alexxxx, στις 6 Αυγούστου 2013.

1. alexxxx

alexxxx New Member

Θά ήθελα να ανταλάξουμε απόψεις σε ότι αφορά το προκτικό Σέξ....Απο τίς δικές μού εμπιρείες στό θέμα πιστέυω πώς άν το δοκιμάσει κανείς ( με τήν προηπόθεση να γίνει με ωραίο τρόπο καί να υπάρχει ευχαρίστιση ), μετά εκφράζει τήν επιθυμία να γίνεται όλο καί περισότερες φορές αυξάνοντας με τον καίρο συνχρόνος καί το μέγεθος πού θέλει να υπάρχει μέσα τού...Φυσικά ανάλογα με τα θέλω του καθέ ενός ...( π.χ εμένα μού αρέσει μόνο απο γυναίκα, κάνοντας χρήση καί διάφορα άλλα φετίχ πού μού αρέσουν προσοπικά ). Ισως ήταν χρήσιμο ν' αναφέρω ( ίσως καί όχι ), ότι στήν περίπτωση μού είμαι ένας Αντρας καί στήν ζώη μού λειτούργω κανονικά....αλλά έχοντας κάι τα φέτιχ μού πού ανέφερα πρίν  ....Περιμένω τίς απόψεις σάς καί σάς ευχαριστώ εκ τών προτέρων.

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Απάντηση: Ερώτησεις-Απαντήσεις Πρωκτικού ΣΕΞ.

Βασικά συμβαίνουν και ατυχήματα..

3. antonis3101

antonis3101 New Member

to proktiko sex thelei kalh kathariothta tou xvrou prwta
    το πρωκτικό σεξ θέλει καλή καθαριότητα του χώρου πρώτα

4. pistols

pistols Regular Member

καλησπερα και απο μενα
    πειραζει σε κατι την υγεια του εντερου αν η καθαριοτητα γινετε με κλυσμα (νερο μονο) 1 φορα την εβδομαδα?

5. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Δεν πιστεύω ότι είναι φετίχ αυτό, αλλά μια έντονη επιθυμία να είναι κανείς υποτακτικός στο σεξ.

6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Το strapon (και τα διάφορα anal toys) ανήκει στην κατηγορία των φετίχ. Αναλόγως το πλαίσιο και τον τρόπο που χρησιμοποιείται, παίρνει και την διάσταση που επιθυμεί το ζεύγος.
    Άλλωστε, χρησιμοποιείται και σαν πρακτική και από vanilla ζευγάρια όπου ουδεμία σχέση έχουν με το χώρου του BDSM.
    Έχει να κάνει με το πόσο θέλει κάποιος να εξερευνήσει όλες τις πτυχές του σώματός του.

7. Billy_24

Billy_24 New Member

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα...

8. Απάντηση: Ερώτησεις-Απαντήσεις Πρωκτικού ΣΕΞ.

Κ εγώ συμφωνώ με τη φίλτατη προλαλησασα. Έχω γνωρίσει ντομη που γούσταρε στραπον, όχι επειδή ήταν κρυφοσαμπ, αλλά επειδή είναι περβοτσουλο (σαν κ του λόγου μου   )

9. anima0

anima0 Regular Member

Να υποθέσω πως και σε σένα άρεσε που-και-που να τα χώνεις  
    axaxa

10. Απάντηση: Ερώτησεις-Απαντήσεις Πρωκτικού ΣΕΞ.

δε μου αρεσει μονο πού κ πού να τα χωνω...  

11. CyrillG

CyrillG New Member

ήθελα να προσθέσω (επειδή ο alexxxx είναι αρσενικός), μη ξεχνάμε οτι στον άντρα έχουμε και τον ερεθισμό του προστάτη, που προκαλεί μια "διαφορετική" ηδονή που σε πολλούς αρέσει. Εμένα δεν αρέσει γιατί με κάνει να τελειώνω γρήγορα. Αλλά νομίζω οτι αυτό έγκειται στα πλαίσια του νορμάλ και το κάνουν και "vanilla ζευγάρια όπου ουδεμία σχέση έχουν με το χώρου του BDSM." όπως ανέφερε και ο φίλτατος dark explorer παραπάνω.. Τώρα, όπως έχει θιχτεί και σε άλλο θέμα του φόρουμ (από τον lucozade νομίζω περι πρωκτικου και ομοφυλοφιλιας), προσωπική μου γνώμη είναι ότι όταν "κολλας" και το κάνεις συνέχεια, ή όταν αρχίζεις και λιγουρεύεσαι γυμνασμένα αγορια και καλοστημένες ψωλές, ίσως (!) έχεις αρχίσει να αγγίζεις τα όρια της ομοφυλοφιλίας.. Αλλά δεν είν κακο.

Pistols: Νομίζω ότι πωλούνται ειδικά κλύσματα στα φαρμακεία.

Για να πάμε όμως στα δικά μας, επειδή και εγώ έχω φετίχ με τα sex-toys, νομίζω ότι βοηθάνε πολύ στο παιχνίδι, ειδικά όταν πρόκειται για συνδυασμό πόνου-ηδονής, δεσίματος ή αναμονής, ή όταν έχεις "απασχολημένα" αλλού τα χέρια σου και ταυτόχρονα είσαι στη περίοδο "προετοιμασίας" του sub ή σκλάβου..

12. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Εεεε φίλτατη εδώ!!!
    Βρε πανάθεμά σας να μου αλλάζετε συνεχώς το φύλο! Απαπαααα...