Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερώτησεις-Απαντήσεις Πρωκτικού ΣΕΞ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος alexxxx, στις 6 Αυγούστου 2013.

1. cyprus30

cyprus30 New Member

Απάντηση: Ερώτησεις-Απαντήσεις Πρωκτικού ΣΕΞ.

to kako ine kata ti diarkia na iparkoun akatharsies. avto tha halouse tin oli fasi. pos mpori na apofevthi ?
    το κακό είναι κατά τη διάρκεια να υπάρχουν ακαθαρσίες, αυτό θα χαλούσε την όλη φάση. Πώς μπορεί να αποφευχθεί;

2. alexandroslave

alexandroslave New Member

πιστευω οτι με κλεισμα μονο θα αποφευγες κατι τετοιο!!!!

3. stratis

stratis New Member

ψάξε στο ιντερνετι την kinkyjo τα καθαρίζει όλα! δεν μένει τίποτα μέσα! Στο πιο σοβαρό τώρα της κουβέντας ναι η καθαριότητα πιο πριν μπορεί να γίνει με κλύσμα, το παίρνεις ή απο φαρμακείο ή απο sex shop και το χρησιμοποιείς με κάποιο ειδικό διάλυμα ,με ζεστό νερό , με χαμομήλι διάφορα πράγματα. Για να καθαρίσει εντελώς αν δεν είναι απο τα μεγάλα ιατρικά κλύσματα θέλεις 2-3 φορές  

4. anima0

anima0 Regular Member

Ο φίλος σου ήταν τελικά με τους 14 ή τους 24?
    Διάβασα και αλλά ποστ σου

5. XSU

XSU Regular Member

Το ότι στο νήμα συμμετέχουν μόνο άντρες σημαίνει ότι το καλό πρωκτικό ανάμεσα σε Κ και fem υ ακόμα είναι σπάνιο. Έχοντας αρκετή πείρα σε αυτό, ρωτώ: γιατί κάτι απλό είναι τόσο δύσκολο για τον πολύ κόσμο;

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ούτε εγώ βλέπω καμία ένδειξη subισμού ( η κρυφοsubισμού ) στην φιλοξενία strap στην "ενδοχώρα" εκείνου που θα το γούσταρε...Για τα δικά μου τα δεδομένα φτάνει και περισσεύει το "ξεβούλωμα" μια φορά κάθε Αγίου Πλαστικού Πέοντα τ' ανήμερα και σίγουρα όχι με την οποιανδήποτε...
    Ίσως εκτός από Ντόμης ( όπως και έγραψε πριν από χιλιετηρίδες η @mikrh loyloy ) η Ντο(λ)μάς που λέω κι εγώ...να είμαι και περβότσουλο...Αλλά δεν γαμενέται...Ας γουστάρω εγώ και η σεξουαλική μου σύντροφος εκείνη τη στιγμή ( θα είναι υ, θα είναι Κ, θα είναι βανίλλια η φυστίκι Αιγίνης, η οποιουδήποτε άλλου είδους παγωτό η ξηροκάρπι)...και τα υπόλοιπα πάνε για βρούβες...Κάθε τόσο και κανά καινούριο πιάτο στο μενού, εμένα τουλάχιστον δεν με χαλάει...Και αν η σποραδική strapoβρώση με κάνει λιγότερο Ντο(λ)μά...Ουδέν πρόβλημα, θα με ονομάζω Γιάπρακα και όλα λύνονται...Σιγά μην μου σκιστεί η ( Κ ) άλτσα δηλαδή...  

Last edited: 19 Αυγούστου 2014
  7. Tenebra_Silente

"Τρισαθλίως" σωστή η φίλτατη   ... Τουλάχιστον για το πως αντιλαμβάνομαι εγώ...   ... Γι' αυτό ίσως και να ήταν καλύτερο, να πάψουμε να βιώνουμε κάποια πράγματα με ενοχές και θεόστενες ετικέτες...Και ν' αρχίσουμε να "διαλεγόμαστε" με την/τον εκάστοτε σεξουαλικό/η σύντροφο για τα θέλω μας ( όπως και για τα δικά της/ του αναλόγως πάντα με την σχέση που έχουμε )...χωρίς τον φόβο ότι θα μας "αποκεφαλίσει"...Η ότι θα "πέσουμε στα μάτια " της/του...Γιατί ο φόβος μπορεί και να φυλάει τα έρμα κάποιες φορές...αλλά πολλές άλλες μαμάει την σεξουαλική ικανοποίηση...Ταπεινή γνώμη as always  

Last edited: 20 Αυγούστου 2014
  8. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Όταν ξεπερνάμε τον φόβο, ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά μας, που μπορεί να μας οδηγήσουν σε απίστευτες ηδονές.

(Τα λέω για να τα ακούω και εγώ, βασικά.  )

9. Tenebra_Silente

Πάντα κατ' εμέ σωστή...Βέβαια περί ορέξεως...Ο καθένας με τα γούστα του...και τα όρια του  

10. Black Butterfly

Σωστό, αν και τα γούστα πολλές φορές αλλάζουν και τα όρια διευρύνονται. 

11. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Ναι μεν, (τα όρια διευρύνονται),αλλά...( τα γούστα δεν αλλάζουν,ειδικά απο μια ηλικία και μετά!)
    Εγώ ας πούμε σιχαινόμουνα,σιχαίνομαι και θα σιχαίνομαι τις μπάμιες.Ε,ρε τι έχω περάσει μικρός για να τις συμπεριλάβω στα γαστριμαργικά μου γούστα....Μετά τον δεύτερο εμετό στο μεσημεριανό οικογενειακό τραπέζι το πήραν απόφαση οτι δεν...

12. Black Butterfly

Μπορούν να αλλάξουν και τα γούστα, αν δοκιμάσεις κάτι καινούριο. Αν δεν το κάνεις, λογικά δεν μπορείς να το απορρίψεις.
    Οι μπάμιες εξαιρούνται, εντάξει.