Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερώτηση προς masters/mistresses

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος thanasis, στις 16 Ιανουαρίου 2010.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: Ερώτηση προς masters/mistresses

      
    ...και ο νοων νοειτω...
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ερώτηση προς masters/mistresses

    μπορεις να εχεις οποιες και οσες υπηρεσιες γουσταρεις , επιλεγοντας απο ενα μεγαλο πληθος προσφορων , οι οποιες ξεκιναν απο 2000 ευρω / 24ωρο (βλεπε greek escorts..) και μπορουν να διαπραγματευτουν εως και μια απλη σιτιση και ενδυση (φακες και Glou και πολλα λεμε .. μην φανταστητε τιποτα Goucci.)
    στην περιπτωση αυτη , δεν τιθεται θεμα αν η σχεση θα ειναι D/s M/s ή κατι τετοιο , εφοσον ειναι καθαρα επαγγελματικη ...
     
  3. thanasis

    thanasis Contributor

    Εννοείς κάτι τέτοιο;

    "Μαζί μου θα περνάς καλά, δεν θα σου λείπει τίποτα
    Θα'χεις λεφτά κι άλλα πολλά, φτάνει να σ' έχω αγκαλιά".



    Κι εγώ είμαι της ίδιας άποψης. Τόσο εξωγήινο, δηλαδή, είναι ένα τέτοιο σενάριο;  
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Re: Ερώτηση προς masters/mistresses

    Θα πήξει στο όσπριο!!  
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Ερώτηση προς masters/mistresses

    Θεωρώ ότι είναι αυτονόητο ότι εργάζονται και οι δύο, είτε για να φροντίζει ο καθένας τα του οίκου του, εφόσον δεν συζούν, είτε για το κοινό ταμείο, όταν συζούν.

    Προσωπικά αντλώ ευχαρίστηση από το να κάνω τα πράγματα που μου ζητάει να κάνω. Δεν μου ζήτησε ποτέ πράγματα που δεν αποδείχθηκαν ωφέλιμα και ευχάριστα για μένα, στην τελική. Ήταν πράγματα που μπορούσα να κάνω, και που τα έκανα καλά και ένιωσα πολύ ευχάριστα. Όσο για τη δουλειά μου, δεν είναι μία δουλειά που μου ταιριάζει, χρειάζομαι όμως τον μισθό για να φροντίζω τα του οίκου μου, οπότε συνεχίζω να εργάζομαι. Το κάνω από ανάγκη και σαφώς αυτό δεν συνδέεται με τη σχέση που έχω με τον Κ μου. Και αυτός και εγώ το θεωρούμε ως κάτι αναγκαίο.

    Εάν όμως ποτέ ο Κ μου μου ζητήσει να εργαστώ σε μία δουλειά που απεχθάνομαι, και όπου θα είμαι δυστυχισμένη, θα θεωρήσω ότι απλά τρελάθηκε. Δεν συνάδει με τη σχέση Κυριαρχίας αυτό το πράγμα. Πού ακούστηκε να υπάρχει δυστυχισμένη σκλάβα;

    Ναι, είναι περίεργο. Δεν συνάδει με την Κυριαρχική ιδιοσυγκρασία όπως την έχω κατανοήσει. Ένας Κ που δέχεται δώρα; Χρήματα; Έλεος παιδιά. Από πού κι ως πού;

    Δεν υπάρχουν πιο περήφανα πλάσματα από τους Κ.
     
  6. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Re: Ερώτηση προς masters/mistresses

    ε, δε χρειάζεται να φτωχύνει το ζευγάρι για να πήξει η σκλάβα στο όσπριο!
    Τη δική μου την έκανα χορτοφάγο και χάνει κιλά αβέρτα  
     
  7. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Ερώτηση προς masters/mistresses

    Ενδιαφέρον.

    Θεωρείς οτι το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες Κ;
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Ερώτηση προς masters/mistresses

    Γνωρίζω μόνο μία γυναίκα Κ και αναγκαστικά θα βασίσω την απάντησή μου σε αυτήν: ναι.

    Θα ήθελα επίσης να πω ότι γνωρίζω το συγκεκριμένο βίτσιο των υποτακτικών αντρών να ταπεινώνονται δίνοντας χρήματα, όπως γνωρίζω ότι πολλές φορές αναγκάζονται να πληρώνουν για τις υπηρεσίες κάποιας pro-domme. Δεν συνδέω αυτές τις πρακτικές με την Κυριαρχία.

    Επίσης γνωρίζω περί του whoring, είναι και μένα αγαπημένο μου βίτσιο, δεν το συσχετίζω όμως με τη σχέση Κυριαρχίας, με τον ίδιο τρόπο που δεν συσχετίζω με αυτή την ποδολαγνεία μου (όπως και άλλα, λιγότερο καλαίσθητα φετίχ μου).

    Δεν θα μπορούσα να αναγνωρίσω ως Κυρίαρχο κάποιον τον οποίο περιφρονώ. Και δεν μιλάω για περιπτώσεις όπου η σκλάβα κάπως ταράζεται, επειδή αντιλαμβάνεται το εύρος του σαδισμού του Αφέντη της. Μιλάω για την περιφρόνηση, με όση ντομπροσύνη έχω στη διάθεσή μου. Μπορείς να σέβεσαι κάποιον του οποίου τον χαρακτήρα κατανοείς και αποδέχεσαι, στο σύνολό του, ακόμη και με τις αδυναμίες του και με τις άσχημες πλευρές του. Δεν μπορείς όμως να περιφρονείς κάποιον και ταυτόχρονα να τον σέβεσαι. Είναι αδύνατον.

    Γνωρίζω αρκετούς Κ, προσωπικά, τους οποίους εκτιμώ απεριόριστα. Πάνω σε αυτές τις γνωριμίες βάσισα την απάντησή μου. Δεν γνωρίζω κανέναν Κυρίαρχο που να κάνει χρήση της σχέσης του για οικονομική εκμετάλευση. Ούτε έναν. (Βέβαια, οι Κυρίαρχοι που γνωρίζω δεν έχουν ανάγκη χρημάτων. Έχουν τις δουλειές τους οι άνθρωποι και φροντίζουν τα του οίκου τους ικανοποιητικά ή και πολύ ικανοποιητικά.)

    Θα με ενδιέφερε όμως να ακούσω και τις τοποθετήσεις άλλων Υ επ' αυτού. Δεν διατείνομαι ότι η μόνη προσέγγιση στο θέμα πρέπει να είναι η δική μου. Ενδέχεται κάποιο Υ να θεωρεί την οικονομική εκμετάλλευση θεμιτή, επιθυμητή, απαραίτητη κλπ. Θα με ενδιέφερε ιδίως μία συναισθηματική ανάλυση του πώς βλέπει το θέμα, διότι είναι κάτι το οποίο απλώς δεν "πιάνω". Κατά τον ίδιο τρόπο δεν "πιάνω" την ανάγκη για οικονομική κάλυψη της σκλάβας από τον Κ. Θέλω να πω ότι είμαι ανίκανη να κάνω τον συσχετισμό οικονομικών θεμάτων με τη σχέση Κυριαρχίας / υποταγής.
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερώτηση προς masters/mistresses

    Η άποψη μου είναι αυτή που έχει λεχθεί ήδη απ΄ την elfcat:
    Και αντιλαμβάνομαι πως το ερώτημα είναι "να έχει μια σκλάβα να του τα ακουμπάει", και σ αυτό απαντά το
    βρίσκω πως είναι παρατραβηγμένο να θεωρήσουμε πως μια σκλάβα αν κάνει δώρα στον Αφέντη της, ταυτίζεται με το ότι "του τα ακουμπάει" και αν Εκείνος αποδέχεται τα δώρα της δεν είναι περήφανος.

    Όσο για το αν δέχεται χρήματα από τη σκλάβα Του, σε περίπτωση που δεν υπάρχει κοινό ταμείο (ακόμα), δεν βλέπω κάτι μεμπτό σε κάποια ανάγκη να συνεισφέρει εκείνος που τη δεδομένη στιγμή είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση, προς επίλυση μιας κρίσης.
    Ας δούμε ένα σενάριο.
    Ο Κύριος έχει κάποια συγκεκριμένη περίοδο ανάγκη από κάποια λεφτά και η σκλάβα μπορεί να τα προσφέρει. Είτε ως δάνειο, είτε ως ακόμη και δώρο.
    Έχοντας υπόψη πως αναφερόμαστε σε μακροχρόνια σχέση και όχι μια σχέση των μερικών μηνών, που βρίσκεται το κακό?
    Είναι δηλαδή εντάξει να βοηθά ο Κύριος τη στιγμή μιας ανάγκης της σκλάβας, αλλά όχι η σκλάβα Τον Αφέντη?
    Ή λογίζεται Αφέντης μόνο όποιος είναι τόσο οικονομικά εύρωστος ώστε να μην υπάρχει καν η πιθανότητα να χρειαστεί λεφτά σε οποιαδήποτε περίοδο της ζωής Του?
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερώτηση προς masters/mistresses

    Μπράβο Λάρα. Ακριβώς έτσι. Τίποτε μεμπτό στο να υπάρχει κοινό ταμείο, τίποτε μεμπτό στο να του πας ένα κουτί σοκολατάκια του ανθρώπου, τίποτε μεμπτό στο να σου πάρει ένα αρκουδάκι (το δώρο μου για τα Χριστούγεννα ήταν το σκιουράκι με το βελανίδι από το Ice Age ) και τέλος τίποτε μεμπτό στο να βοηθάει ο ένας τον άλλον σε δύσκολες στιγμές, ή να κάνει ορισμένες ευγενικές κινήσεις αυτός που έχει περισσότερα, με διακριτικό τρόπο, όπως το να κεράσει αυτός στο εστιατόριο, ή να ψωνίσει αυτή και να γεμίσει το ψυγείο κάποια φορά.

    Μιλάμε για τόσο αυτονόητα πράγματα αλλά μερικές φορές με αυτά που ακούω νομίζω ότι έχω βρεθεί στην κουκου-land. Γι αυτό τείνω να γίνομαι υπερβολική και απόλυτη, καλά που η λογική σου σκέψη καιροφυλακτεί, Λάρα. 

    Όταν αναφέρθηκα σε Κυρίαρχους που φροντίζουν τα του οίκου τους "ικανοποιητικά", κυριολεκτούσα. Δεν είναι όλοι όσοι γνωρίζω μεγιστάνες. Το "ικανοποιητικό" το δικό μου είναι ένα αρκετά μέτριο εισόδημα. Δεν βλέπω σε τί σχετίζεται με την συγκεκριμένη ερωτική ταυτότητα. Το χρήμα δεν έχει κάποια ιδιαίτερη βαρύτητα για κάποιον που ζει μία λιτή ζωή, στον υλικό τομέα, και μία πλούσια ζωή, στον πνευματικό και ερωτικό τομέα. Για μένα, αυτό είναι το ζητούμενο, και είμαι πολύ σοβαρή στο τί λέω και στο τί κάνω, δεν αερολογώ για να περνώ την ώρα μου. Την ημέρα που θα πείσω και τον V για τις χαρές του free camping, θα είμαι μια πολύ ευτυχισμένη σκλάβα... 
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    Ευτυχώς που διαβάζω και μερικές νηφάλιες γνώμες, γιατί οι βόστρυχοί μου είχαν αρχίσει να φλερτάρουν με το πάτωμα, με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερώτηση προς masters/mistresses

    Έχεις δίκιο.
    Είναι αλήθεια πως τελευταία βλέπω μια τάση να μπερδεύεται το bdsm με τα λεφτά σε κάποια νήματα και μάλιστα από κάποιους να θεωρείται λογική η ανταλλαγή εξουσίας να γίνεται με γνώμονα την οικονομική ευρωστία του Κ και την οικονομική εξάρτηση του υ. Πράγμα που αντιλαμβάνομαι μεν που έχει τις ρίζες του, δεν βλέπω όμως να έχει αυτό σχέση με το Ds.  

     ​