Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εσώρουχα. Με ή χωρίς ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος ShaDowKill_GpR, στις 23 Δεκεμβρίου 2015.

1. moxito

moxito Travel for the dream!!!

Πολυ ομορφο !!!

2. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

ναι είναι και ο κώλος πολύ ωραίος και το υποστηρίζει 

3. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

4. moxito

Συμφωνω απολυτα μαζι σου...
    Αυτο ισχυει...

5. ShaDowKill_GpR

ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

Ρίαλ φώτο μου ολούθε.

6. Λαέρτης

Λαέρτης Regular Member

Με εσώρουχο. Όταν βάζω το χέρι για να σφιξω δυνατά τα κολομαγουλακια της, αν δεν παίξω και λίγο με το στριγκακι, δεεν..
    Όσο για μένα, όταν φοράω φόρμα, δεν φοράω εσώρουχο. Είναι απίστευτη η αίσθηση όταν το πέος τριβεται στη φόρμα.. Και σηκώνεται αμέσως.. σαν να θελει να με ευχαριστήσει..

7. ShaDowKill_GpR

Εγώ ρε φίλε έχω. Γιατί όταν βγαίνω έξω στο Μοναστηράκι, τόσα κωλαράκια που βλέπω, αντιδράει. Σκοπός δεν είναι να βγαίνεις έξω και να σου δείχνει το δρόμο. Να στρίβει πρώτα το πουλί σου και μετά εσύ.

8. Λαέρτης

Λαέρτης Regular Member

Σε νιώθω... Σου εχω την λυση για αυτό. Λοιπον, θα το γυρίσεις δεξιά η αριστερά ( όπως σε βολεύει), και θα βάλεις το χέρι στη τσέπη και θα το κρατάς μέχρι να ηρεμήσει. Και μόλις ξαναδείς κωλαράκι, κάνεις πάλι το ίδιο.    

9. ShaDowKill_GpR

Το χεις ψάξει βλέπω. Nice.

10. moxito

Παναγια μου...Πως γινεται,να τον συναντησης σε καποιο απομερος παρκο,μεσα σε ενα αλσακι,σημερα που εχει πανσελιο και να μην κανεις καλυτερο χρονο απο τον Κεντερη....χιχι 

11. Λαέρτης

Λαέρτης Regular Member

Ούτε ένα ευχαριστώ βρε αδερφέ? Τι να πω..

12. ShaDowKill_GpR

Ευχαριστώ αδερφέ.