Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εσώρουχα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 12 Μαρτίου 2008.

?

Οι γυναίκες είναι προτιμότερο να κάνουν σεξ, με ή χωρίς εσώρουχα;

1. Με εσώρουχα

82 vote(s)
    59,0%
  2. Γυμνές

38 vote(s)
    27,3%
  3. Δεν έχω καμία προτίμηση

19 vote(s)
    13,7%
  1. sklava_epi8ymiwn

sklava_epi8ymiwn Regular Member

Σπάνια φοράω εσώρουχα, εντολή Του. Η δεύτερη επιλογή λοιπόν.

2. Kits

Kits Contributor

Αμα δεν φοραω τις ασπρες καλτσες μου με τις ρακετουλες στα πλαγια δεν μπορω να αποδώσω στο σεξ...

3. thanasis

thanasis Contributor

Απάντησα το 3. Η χρονική καταλληλότης κελεύει την αναγκαιότητά τους ή όχι.  

4. spectrum

spectrum Regular Member

Ναι σε εσωρουχα με φερμουαρ μπροστα και οβαλ κενο πισω..

5. fractal

fractal Regular Member

Μήπως υπάρχει και η επιλογή του άνδρα με τα εσώρουχα της κυρίας; η της κοπέλλας με τα εσώρουχα του ή και των δύο με τα εσώρουχα του πεθαμένου παππού; και γιατί ας πούμε να μην φοράνε τα εσώρουχα σε άλλο μέλος , για παράδειγμα το κεφάλι;

6. female

female Contributor

​

λολ

Τι να το κάνεις το περιτύλιγμα; Ποιός ενδιαφέρεται τόσο για το χαρτί μέσα στο οποίο είναι τυλιγμένο το Χριστουγεννιάτικο δώρο του; Και τι σημασία έχει το τέλειο περιτύλιγμα όταν το δώρο μέσα είναι μάπα για μένα; Το ωραίο, αγαπημένο δώρο, με αγάπη τυλιγμένο ακόμα και σε χαρτί εφημερίδας, είναι τέλειο...

.
    .
    .

.

.

.

.

.
    .

.

.
    .

.
    .

.

.

.

.

.

.

.

.

. ​

7. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Με εσωρουχα ασυζητητι!!!!!!!!!!!!!!!

8. spartaristo marouli

spartaristo marouli Regular Member

Απάντηση: Εσώρουχα

εμένα πάντως μαρέσει και με εσώρουχα και χωρίς, βασικά δεν προβλιματίζομαι ούτε εγώ ούτε εκείνος αν και αισθάνομαι οτι αρχίζω και ξεμένω γιατί τα σκίζει οπότε βουρ στη λαική (πέμπτη σήμερα έχουμε λαική)  

9. Syrah

Syrah Contributor

Re: Απάντηση: Εσώρουχα

Δεν κατάλαβα τι σχέση έχει η λαϊκή με τα εσώρουχα.

10. latexduck

latexduck Contributor

Re: Απάντηση: Εσώρουχα

Έχει κάτι ευκαιρίες η λαϊκή στα εσώρουχα, 3 ευρώ 10 βρακιά παίρνεις   

11. slave_withasoul

slave_withasoul Regular Member

οπωσδηποτε εσωρουχα,   κι ετσι γινεται η εξαίρεση (γυμνή) πικάντικη αντι για το αντιθετο  
    προσοχη ομως στην επιλογη των εσωρουχων! ο κορσες της γιαγιας θα μπορουσε να βγαλει μια φορα ενα περιεργο role play, αλλα αν γινει συνηθεια..  
    παντως, αν σκεφτώ τον εαυτο μου σε στιγμες δωσιματος, σε στιγμες λιωσιματος να πω καλυτερα, εκει ΟΛΑ ειναι διεγερτικα.. ΟΛΑ δημιουργουν φαντασιωση.. ΟΛΑ με κατεβαζουν σ εκεινο το βαθυ και παντα ανεξιχνιαστο μπουντρουμι..

12. Elysium

Elysium Contributor

100% naked.

Ούτε εσώρουχα, ούτε τακούνια, ούτε βραχιόλια και λοιπά μπιχλιμπίδια.