Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εσώρουχα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 12 Μαρτίου 2008.

?

Οι γυναίκες είναι προτιμότερο να κάνουν σεξ, με ή χωρίς εσώρουχα;

1. Με εσώρουχα

82 vote(s)
    59,0%
  2. Γυμνές

38 vote(s)
    27,3%
  3. Δεν έχω καμία προτίμηση

19 vote(s)
    13,7%
  1. Syrah

Syrah Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εσώρουχα

Update εννοείς.

2. Eri

Eri

Βασικα στη λαικη βρισκεις ωραια βρακια για σκισιμο.....Ασε που δεν τ αλυπασαι κιολας.......

Κατι ηξερε ο Καρβελας (το μονο του τραγουδι που μ'αρεσει)

Δεν θέλω τα πράσινα, ούτε τα μπεζ
    θέλω τα ίδια που φόραγες χθες
    δεν θέλω τα κόκκινα, ούτε τα ρόζ
    το ξέρεις πως πεθαίνω με τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου
    που με φέρνουν πιό κοντά σου
    δεν γουστάρω κυριλλέ
    μα τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σου

Με 2 κατοστάρικα από την Καλλιθέα
    όσο πιο φθηνιάρικα τόσο πιο ωραία
    γιατίιιιιιιιι? γιατίιιιιιιιιιι?
    να ντρέπομαι επειδή γουστάρω δηλαδή
    τα εσώρουχα σου
    με φέρνουν πιό κοντά σου
    δεν γουστάρω κυριλλέ
    μα τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σου...

Επισης κ σε κατι πανηγυρια βρισκεις ωραια ξεκολλα εσωρουχα ποτισμενα με την τσικνα απο τις διπλανες ψησταριες.......Αυτα ειναι γουστα.......

3. iJ

iJ Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εσώρουχα

Όχι εννοώ upgrade  
    (Aναβάθμιση και όχι ενημέρωση)

4. Syrah

Syrah Contributor

Απάντηση: Εσώρουχα

Upgrade από τί σε τί;

Εννοείται πως αν η αγορά εσωρούχων από τη λαϊκή αγορά εμφαίνει εξαιρετικά αναπτυγμένο αισθητικό κριτήριο θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να ακολουθήσω τις όποιες παραινέσεις σου ώστε να αναβαθμιστώ. Ελπίζω να μη χρειαστείς και ντεκαπάζ ή λεξικό της αργκώ για να με βελτιώσεις, γιατί θα κινδυνεύω από άμεση αποκλήρωση.

5. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Εχει κι αλλο ωραιο.Θεια Λολα  

6. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εσώρουχα

Η Syrah εκφραζει και με το δικιο της μιαν απορια, διοτι ναι, το σωστο ειναι να δοκιμασεις, αλλα που?????
    Εκτος πια και αν πεις, "με συγχωρειτε βρε αγαπες μου, αλλα μην βρεθω με το σουτιεν 0 εφηβικο στην μια βυζοθηκη, και το 5 στην αλλη" οποτε πετας εξω τα γαλακτοπιστολα εν ψυχρω, διπλα στα αγγουρια και τις αγκιναρες και με τον κοσμο να ψελλει, "ειδαμε το φως το αληθινο" και οποιον παρει ο χαρος!
    Εαν δε εχεις και περισσο θρασος οπως εγω, ρωτας με χαρη τον ζαρζαβατικοπωλητη, "πουλατε και βαζελινη με τα αγγουρια"? 

7. female

female Contributor

Viva Mirella!!!

8. thanasis

thanasis Contributor

Οκ, είσαι απλώς unpectable!    

9. Emma

Emma Contributor

+1 με τα δύο παραπάνω!

Mirella ολέ!  

10. iJ

iJ Regular Member

Απάντηση: Εσώρουχα

Καλά αν είναι να πάθεις τέτοιο κακό μείνε στον Itacante.

11. Syrah

Syrah Contributor

Re: Απάντηση: Εσώρουχα

migraine θα μου επιτρέψεις να μη δεχτώ περαιτέρω νουθετήσεις προς το παρόν. Αρκεί που αντελήφθην ότι δεν χρήζω απλώς update (νόμιζα η δόλια πως το παράταιρο της παρουσίας μου εδώ έγκειται στο ότι υστερώ σε φιλοπροοδευτισμό), αλλά είναι αναγκαία η αναβάθμισή μου* για να γίνω δεκτή επί γης. Αν θελήσω να μετακομίσω θα σε ενημερώσω εμπρόθεσμα για να μου υποδείξεις προορισμούς.

Κλείνοντας την παρένθεση, θα χαρώ να δω και τη γνώμη σου επί του θέματος του νήματος.

* από Syrah σε ρετσίνα μάλλον. Η γνώμη που έμμεσα εκφράζεις αναφορικά με το πώς αντιλαμβάνεσαι την απόκλιση από το μέσο όρο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για εμένα, και θα μπορούσε να συζητηθεί εδώ:
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=10735

12. Mavrobasilis

Mavrobasilis Regular Member

Γυναίκες που αφαιρούν τα εσώρουχα στο γαμήσι.
    Αναρωτιέμαι τί έπεται να διαβάσω πλέον.
    Κύριοι που φορούν έτοιμα σακάκια!;

[Θαρρώ διαφαίνεται από τα παραπάνω και η άποψή μου περί ποιότητας και αισθητικής των εσωρούχων. Ας σημειώσω πρόσθετα ότι ποιότητα δίχως αισθητική απαντάται μα όχι το αντίστροφο. Αναγκαία και ικανή συνθήκη η αισθητική μα εξόχως υποκειμενική- αναγκαία μα όχι ικανή η ποιότητα που όμως είναι αντικειμενικά προσδιορίσιμη.]

Edit:
    Πρέπει, επίσης, ο τίτλος να αλλάξει σε: 'Οι γυναίκες είναι αναγκαίο...'

Last edited: 15 Μαρτίου 2008