Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εσώρουχα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 12 Μαρτίου 2008.

?

Οι γυναίκες είναι προτιμότερο να κάνουν σεξ, με ή χωρίς εσώρουχα;

1. Με εσώρουχα

82 vote(s)
    59,0%
  2. Γυμνές

38 vote(s)
    27,3%
  3. Δεν έχω καμία προτίμηση

19 vote(s)
    13,7%
  1. luc27

luc27 New Member

εγω νομιζω πως και με εσωρουχα, και χωρις καλα ειναι... εξαρταται απο την περισταση...καλο ειναι να φοραει εσωρουχα που να μπορεις να τα σκισεις... ή αν εχει ωραιο σωμα, γυμνη για να την θαυμασεις για π.χ... 

2. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Αν και παλιά είχα απίστευτο φετιχ με τα εσωρουχα- ακόμη έχω τη συλλογή μου Ο Κύριος μου την κατέστησε αχρείαστη και άχρηστη.
    Γυμνή λοιπόν.

3. Constan

Constan Regular Member

Re: Απάντηση: Εσώρουχα

πισω απ τα μαρουλια του κυρ μητσου

4. Emma

Emma Contributor

Εμένα πάλι με χαλάει να θέλει κάποιος "βοηθήματα" για να διεγερθεί. Άλλο να "μένουν" τα εσώρουχα επειδή δεν πρόλαβαν να βγουν κι άλλο να μένουν από επιλογή ή κιόλας να χρειάζεται να "ντυθείς" για να γαμηθείς.
    Αν δεν μπορείς από μόνος σου ή αν δεν σε φτιάχνει από μόνος/η του ο/η άλλος/η, τότε και δέκα γκαρνταρόμπες να αλλάξεις, και με το μισό ψυγείο να πασαλειφτείς τί νόημα έχει; Ντύσε μια φουσκωτή κούκλα με ζαρτιέρες, άλοιψε την με μερέντα και γάμα χαρωπός.

5. female

female Contributor

Ωραία, όντως, στολίδια. Μυστήρια, φετιχιστικά, κολακευτικά, γαργαλιστικά.

Όταν και αν, όμως, σε τελική ανάλυση, το ζητούμενο και η απόλαυση έρχεται με τη γύμνωση της επιθυμίας και του πόθου, την απελευθέρωση των εσωτερικών δεσμών και της εκ βαθέων ορμής, γιατί το σώμα να μένει "μισοντυμένο" πίσω από μια μικρή υφασμάτινη "πανοπλία" συμβολικών τοίχων;

6. thanasis

thanasis Contributor

Διότι, ενίοτε, το ζητούμενο και η απόλαυση φύονται από τέτοιους συμβολισμούς.  

7. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Ειναι αυτο που λεμε πανω στην απολυτη καβλα, "Παρε την κυλλοτα μου και καντην σαγιοναρα"!

8. thanasis

thanasis Contributor

Η λεγόμενη "σαγιονάρα τάνγκα", με το κορδονάκι για να περνάει το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού!  

9. Vicky

Vicky Regular Member

Με εσώρουχα είναι πιο αισθησιακό και πιο sexy  

10. Syrah

Syrah Contributor

Γιατί κάποιος ενδέχεται να είναι φετιχιστής.

Τα εσώρουχα δεν είναι απαραίτητο να αποτελούν μία επιλογή που αφορά στην αισθητική εκείνου που τα φορά ή του συντρόφου του. Υπάρχουν σαφώς περιπτώσεις γυναικών που φορούν στηθόδεσμο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης επειδή σκέπτονται ότι το στήθος τους είναι ακαλαίσθητα υδαρές. Όπως επίσης υπάρχει και μία μερίδα γυναικών που αντιμετωπίζει τα εσώρουχα ως (θετική) αισθητική παρέμβαση στη συνολική της εικόνα. Πέρα από αυτές τις περιπτώσεις όμως ενδέχεται κανείς να έχει εντελώς ασυναίσθητα συμπλέξει τα εσώρουχα με την ερωτική δραστηριότητα, ένα σύνδρομο ίσως παβλοφικό, να τους αποδίδει συμβολισμούς που ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται σε πρώτο επίπεδο, και να καταλήγει να μην μπορεί να αποδώσει χωρίς αυτά.

Οι λέξεις που θέτεις εντός εισαγωγικών δίνουν ξεκάθαρα το στίγμα σου αναφορικά με το πώς αντιλαμβάνεσαι τη χρήση εσωρούχων κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης. Αλλά νομίζω πως για να διακρίνεις εντός σου την απάντηση στην ερώτηση που θέτεις, θα πρέπει να γνωρίζεις βιωματικά τι είναι φετιχισμός.

11. Apetitikos

Apetitikos Regular Member

Απάντηση: Εσώρουχα

Εμενα με εκξιταρουν τα εσωρουχα. κατ αρχην δειχνουν τη θηλυκοτητα μιας γυναικας και το ποσο τολμηρη αισθανεται και ειναι δεικτης για το τι θελει να εισπραξει και που να την τοποθετησεις

12. SMiss_angel2307

SMiss_angel2307 Regular Member

οτι κατσει!