Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ευθύνες & Ανάγκες Της Σελεστίν Α' και Β' Μέρος (Φανταστική ιστορία)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος footlover13a, στις 26 Μαρτίου 2025.

1. footlover13a

footlover13a New Member

Η ιστορία είναι φανταστική
    Ευθύνες & Ανάγκες της Σελεστίν Α & Β Μέρος

Α ΜΕΡΟΣ

Το βρίσκανε εξαιρετικά διεγερτικό να γίνεται στους χώρους του γραφείου. Επικίνδυνο όμως, η έκθεση βρισκόταν ανά πάσα στιγμή μπροστά τους, ρίσκο σημαντικό. Μα αυτή ήταν και η «γλύκα» . Για την Σελεστίν κάποιες φορές ήταν και πρακτικό, τις μέρες με φόρτο δουλειάς, κυριολεκτικά έφευγε νύχτα από το κτίριο. Εδώ και δύο χρόνια επιτέλους είχε γίνει προϊσταμένη στη διεύθυνση και ανέλαβε πλείστες ευθύνες, όπως και να κουμαντάρει πέντε άνδρες, τους οποίους και τους ήξερε αρκετά χρόνια στη δουλειά εκεί. Είχε γίνει απαιτητική και λόγω της θέσης, φορτική θα έλεγε κανείς, μα και πριν είχε συμπεριφορά στα όρια του ‘σκληρού ανθρώπου’ , εδώ και μια επταετία από όταν προσελήφθη. Έμπειρη στον επαγγελματικό της χώρο, φιλόδοξη, εργατική. Ώρες ώρες όμως ένιωθε να την ‘πνίγει’ αυτή η ευθύνη, ο έλεγχος στα πάντα, νευρίαζε με τη μετριότητα, μα την κούραζε και να παιρνάνε όλα από τα χέρια της. Ή τα πόδια της! Καλή ώρα τώρα, ο Τόμας, ο πιο παλιός συνεργάτης της, ερωτευμένος μαζί της αλλά ρεαλιστής. Απολάμβανε να τις καλύπτει κάποιες ανάγκες της και ο ίδιος λάτρευε να την υπηρετεί.

- Πως σας φαίνεται, βρίσκετε διεγερτικό στο πως σας γλύφω τα βελούδινα πόδια σας αφέντρα Σελεστίν;

- Καλός είσαι, βλέπω και ο πούτσος έγινε όπως πρέπει, έλα, έλα σκλάβε, δώσε στην αφέντρα σου την ικανοποίηση!

Το γραφειάκι-αποθηκάκι στη γωνία τέρμα του διαδρόμου στον όροφο είχε γίνει τους τελευταίους μήνες για αυτούς ένα είδος «γαμηστρώνας εντός έδρας» ,κυρίως πολύ πολύ νωρίς το πρωΐ, χάραμα, πριν πιάσουν δουλειά οι υπάλληλοι.

« Σας γαμάω σωστά αφέντρα;» ρώτησε ο κάθιδρος Τόμας Που της έκανε έρωτα στον τοίχο ,με τα πρόσωπά τους αντίκρυ του. Η αφέντρα Σελεστίν δεν απάντησε. Το πρόσωπό της σκλήρυνε.

«Ωχ ωχ ωωωχ, σταμάτα σκλάβε» του είπε κάποια στιγμή. Θα είχε περάσει και η ώρα. Ήλιο δε βλέπανε εκεί που ήταν, αλλά ακούγανε από τοω φωταγωγό αρκετά πια τα βουητά από τα αυτοκίνητα που ‘κουρσεύανε’ την πόλη.

- Στα τέσσερα σκλάβε, έλα, έλα. Έλα Τόμας, καμιά μέρα θα μας πιάσουν, θες να το κάνουμε άλλη στιγμή;

- Όχι Σελεστίν τώρα τώρα το θέλω, αν θες και εσύ.

- Σκάσε σκλάβε Τόμας, μείνε εκεί.

- Μάλιστα αφέντρα Σελεστίν.

Η Σελεστίν έστρωσε ένα μουσαμά στο μικρό χώρο κάτω, έβγαλε ένα σχετικά ελαστικό στραπόν με διπλή εφαρμογή από τη μεγάλη τσάντα της, τη μια μεριά την έβαλε στο αιδοίο της και την άλλη στον πρωκτό του Τόμας. Ευθύς και οι δύο κουνάγανε τους γοφούς τους με πρόθεση να νιώσουν το όργανο μέσα τους. Αλληλογαμιόντουσαν.

«Ποταπέ σκλάβε, σκουλίκι» έλεγε αυτή η μεσήλικας (όχι φωναχτά ) αφέντρα, ενώ το πρόσωπό της είχε πάρει όψη πραγματικά απάνθρωπη. Ταυτόχρονα έτριβε και την κλειτορίδα της.

Ο Τόμας είχε μια αίσθηση ευφορίας στο πρόσωπό του, σα χαμένος από όλα, παραδωμένος στη αφέντρα του. « Σκίστε με αφέντρα, είμαι ένας άχρηστος». Έμπειρος σε ερωτικές συνευρέσεις και ο Τόμας, μα εκείνη ήταν για αυτόν ιδανική στο κρεβάτι. Η μοναδική Σελεστίν.

Χρειάστηκαν μόνο τρία λεπτά και χωρίς τριβή στο πέος του για να αρχίσει να χύνει. Στην αρχή είχε γεμίσει προερωτικά υγρά το «κεφαλάκι», μετά άρχισαν να βγαίνουν σταγόνες, ώσπου το σπέρμα πετάχτηκε έξω με ορμή! «Χύνω αφέντρα μου!»

Η αφέντρα Σελεστίν τότε γέλασε δυνατά « έτσι έτσι, όλα για μένα βγάλτα» είπε ενώ η ίδια συνέχιζενα αυξάνει την ορμή με το διπλό στραπόν ώσπου και αυτή μετά από ένα λεπτό έχυσε .

- 5 ώρες αργότερα. Γραφείο Σελεστίν. –

Η Σελεστίν είχε συνειδητοποιήσει πως είχε ξεχάσει στο δωματιάκι πριν το ένα της καλτσάκι, το άλλο το είχε βάλει βιαστικά στην τσάντα της, φορούσε τα γοβάκια τώρα χωρίς αυτά. Ακάλτσωτη. «Χέστηκα» ,σκέφτηκε.

Χτυπάει η πόρτα.

«Ναιι;» είπε απρόθυμα. Η πόρτα άνοιξε και ήταν ο Τόμας.

- Θέλεις κάτι Τόμας;

- Να τσεκάρεις αυτά τα δικαιολογητικά του φακέλου, πιστεύω είναι σωστά Σελεστίν.

Ο Τόμας κοίταξε διακριτικά πίσω του στο χώρο πριν μπει στο γραφείο της και κλείσει την πόρτα.

«Αυτόν το φάκελο συνημμένο με… αυτό!» της είπε περιπαικτικά και άφησε δίπλα στο φάκελο στο γραφείο της το ένα ξεχασμένο καλτσάκι.

«Είσαι λίγο μαλάκας Τόμας , το ξέρω βέβαια. Για το καλτσάκι ήμουν σχεδόν σίγουρη, για την πληρότητα του φακέλου έχω τρομερές αμφιβολίες. Του απευθύνθηκε με αυστηρότητα.

«Μην ανησυχείς, εξάλλου εσύ θα το βρεις το όποιο λάθος ή παράλλειψη, εξάλλου αποζητάω την τιμωρία σου Σελεστίν και πριν και τώρα και αύριο….»

«Σκάσε Τόμας» τον διέκοψε, «.. άλλο η δουλειά, άλλο το άλλο, ωρίμασε» του είπε .

- Έχεις δίκιο, μα δε ξέρω, εγώ φταίω,; εσύ είσαι «φωτιά; μου βγάζεις βίτσια

- Εντάξει Τόμας και εγώ γουστάρω φάσεις, εκεί κολλήσαμε οι δυο μας, τώρα όμως δουλειά.

- Φυσικά, για να αποφορτίσω πλήρως, να συγκεντρωθώ σήμερα επιτέλους σωστά με τις εργασίες εδώ, ξέρεις τι έκανα; Εντάξει στο λέω άνευ ντροπής να το ξέρεις, το καλτσάκι εγώ ας πούμε επίτηδες το πήρα, πριν έρθω βάρεσα μια πηχτή μαλακία για την πάρτη σου Σελεστίν, ναι πάλι σήμερα έχυσα, έχυσα δυνατά μυρίζοντας τα πόδια σου από το καλτσάκι και φέρνοντας στο νου την πανέμορφη και τρομερή όψη σου που είχες λίγες ώρες πριν όταν με ξέσκιζες και ξεσκιζόσουνα.!

«Οκ Τόμας» είπε εκείνη παγερά. Α, πάρε και αυτό μαζί με το άλλο» . Έβγαλε το καλτσάκι που είχε στην τσάντα της και το τοποθέτησε διπλα σε αυτό που έφερε ο Τόμας» . Μπορεί να ήταν παγερή στην όψη, μα δεν την άφηναν και τελείως αδιάφορη οι πράξεις του Τόμας όσο και γελοίες να τις έβρισκε. Μπορεί και να ερεθίστηκε κατά κάποιο τρόπο. Τον φαντάστηκε στο wc να αυνανίζεται για εκείνη, μυρίζοντας κάτι δικό της.

« Δικά μου;» ρώτησε ο Τόμας.

« Δικά σου και τα δύο. Δώρο από εμένα. Φαντάζομαι κάποια στιγμή στο σπίτι σου θα θες να χύσεις το ένα, το άλλο να έχεις να το μυρίζεις, την ποδαρίλα από τα πόδια μου , τα πανέμορφα πόδια μου , μιας σκληρά εργαζόμενης γυναίκας, τώρα φύγε αν έχεις την καλοσύνη».

Β ΜΕΡΟΣ

Με τον κεραυνό που ακούστηκε ξανά η Σελεστίν γύρισε για μια στιγμή το βλέμμα της στο παράθυρο, το μεγάλο της σουΐτας να κοιτάξει. Άρχισε να βρέχει. Ξαναγύρισε στον καθρέπτη. Απόψε ένιωθε πιο όμορφη από ποτέ. Ένιωθε την ανάγκη να την ποθήσουν όσο ποτέ άλλοτε.

Χαμογέλασε όταν θυμήθηκε πως η τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο ξενοδοχείο κ δη στην premium επαγγελματική σουΐτα ήταν τότε με τον Τόμας. Η πρώτη φορά που έγινε η αφέντρα του. Η πρώτη φορά που έγινε ο σκλάβος της. Συχνά αναφέρουν, αναπολούν οι δυο τους σε ‘sexting’ που ανταλλάσουν το τι έγινε και πως τα περάσανε εκείνο το απόγευμα. Λέγανε να το επαναλάβουν κάποια στιγμή. Ειδικά το cum control και το edging που του χάρισε και ας μην είχε η ίδια πολύ εμπειρία. Ίσως βοήθησε και το πορνό που κατανάλωνε εκείνη την εποχή. «Πω πω όταν στο glοry hole το precum (προερωτικά υγρά) του ήταν τόσο που το τέντωνα σα μακαρόνι, απόσταση, so hot!” θυμήθηκε και αναστέναξε. Όμως η σκέψη της γύρισε στο τώρα.

Επιτέλους η δουλειά στο γραφείο στην παρούσα φάση λιγόστεψε. Ο Φίλιπ, ο Λίαμ ο Γιάκομπς, ο Πίτερ αλλά και ο Τόμας είχαν κάτω από την επίβλεψή της φέρει εις πέρας και με το παραπάνω ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πρότζεκτ. Ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να τους δώσει τα credits, αλλά μην το παραπάρουν και πάνω τους !

Τα πράγματα είχαν μπει σε μια σειρά στην εταιρεία. Προείχε τώρα για την Σελεστίν η εδραίωσή της στη Διεύθυνση και για αργότερα το κάτι παραπάνω.

« Μα, τι ώρα πήγε;» Αναρωτήθηκε φωναχτά. Κοίταξε το ρολόι. «Α, οκ». Έβαλε ένα ποτό, έκατσε καναπέ ,γύρισε το κανάλι στις ειδήσεις και τις παρακολούθησε. Έξω η βροχή δυνάμωσε προσωρινά γιατί μετά έριχνε ψιλόβροχο.

‘ντρρρρρρρρ’ . Το κουδούνι της πόρτας. «Μισό λεπτό» φώναξε για να ακουστεί. Μετά από περίπου ένα λεπτό η πόρτα της σουΐτας άνοιξε.

‘Eξω από αυτήν τέσσερις άντρες. Γνώριμοι άντρες. Οι Φίλιπ, Γιάκομπς, Πίτερ, Λίαμ, οι γνωστοί υφιστάμενοι της Σελεστίν από το γραφείο. Βρεγμένοι κάπως αν και με ομπρέλες.

«Περάστε εδώ « τους είπε και με νόημα στο δάχτυλο του χεριού τους βάζει όριο μέχρι το χωλ. Εκείνη την κοίταζαν . Φόραγε κάτι σαν ολόσωμο μπουρνούζι με κουκούλα στο κεφάλι.

«Έχουμε αφήσει κάτι στο πρότζεκτ που πρέπει να γίνει;» ρώτησε ο Γιάκομπς. Ο Πίτερ με μορφασμό κάτι ανάμεσα σε συμφωνία και σε δυσανασχέτηση. Ο Φίλιπ την κοίταζε έντονα στο πρόσωπο. Του φάνηκε αρκετά βαμμένη για αυτή την ενδυμασία. Ο Λίαμ κοίταξε το κινητό του τηλέφωνο.

«Λοιπόν, θα τα πω μια φορά, ακούσετε με καλά και πράξετε αναλόγως. Εντάξει; Εντάξει.

Απόψε, αυτό το απόγευμα δεν είμαι η προϊσταμένη σας, δεν είστε οι υφισταμένοι μου.

Απόψε επιθυμώ και αν επιθυμείτε και εσείς και μπορείτε, να με γαμήσετε σκληρά…»

Το βλέμμα των αντρών σα να διέκοψε την ομιλία της.

« Αγόρια, ναι συνέλθετε. Συνεχίζω» Οι τέσσερις άντρες, άναυδοι , άκουγαν προσεκτικά.

« Θέλω εσείς οι τέσσερις να με γαμήσετε σκληρά, σα να είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σας. Απόψε είμαι η τσούλα σας. Γαμήστε με όπως τραβάει η ψυχή σας. Όμως! Υπάρχουν κανόνες: 1. Όχι αίμα, ούρα κ’ κόπρανα και όχι φυσικά να πάει κανείς νοσοκομείο. 2. Θα γίνει μία φορά και ποτέ ξανά. 3. Δε θα μιλήσει κανείς από εσάς –και εγώ- ποτέ πουθενά και σε κανέναν για αυτό. Το ίδιο ισχύει και για όσους αρνηθούν και φύγουν.. Πιστέψτε με, θα το μάθω και δε θα το ξεχάσω μέχρι να το πληρώσετε!».

Οι τέσσερις άντρες ο καθένας με τον τρόπο του κοιτάχτηκαν για κάποιες στιγμές και ευθύς αποδέχτηκαν την πρόσκληση-πρόκληση της Σελεστίν.

«Οκ guys, περάστε στο σαλόνι, βολευτείτε όπως γουστάρετε, πάω για κάποια λεπτά στο δωμάτιο, σας φωνάζω και αν είστε έτοιμοι έρχεστε.

Η παρέα χρειάστηκε σίγουρα ένα ποτό όση ώρα περίμενε.

- 34 λεπτά αργότερα. Δωμάτιο της Σελεστίν -

Η σεξουαλική ενέργεια, ο πόθος, ο αυτοσχεδιασμός, η ορμή μα και η αμηχανία (τουλάχιστον στην αρχή) ξεχύλλιζε στο δωμάτιο της σουΐτας, από τους πέντε αυτούς ανθρώπους .Το να τα βάλεις σε μια σειρά δεν έχει και τόσο σημαντικό νόημα. Ό,τι συνέβη είχε πολύ από επιθυμία, ορμέμφυτες παρορμήσεις, απωθημένα.

Να κάνουμε λοιπόν μια απόπειρα:

Αρχικά η Σελεστίν δέχτηκε τα φιλιά και τα χάδια από τους τέσσερις άντρες σε όλο σχεδόν το κορμί της. Παράλληλα την ξέντυναν. Είχε ενδυμασία μαζορέτας! Τα καστανά μαλλιά της τα είχε πιασμένα με ροζ κορδέλες σε κοτσιδάκια, Γρήγορα ο Φίλιπ της έβγαλε το άσπρο τιραντέ μπλουζάκι (τι ωραία μύριζε το δέρμα της), οι άντρες ορμήξανε στα στήθη της, πλούσια και ώριμα, τα γευτήκανε, της τα γλύφανε εναλλάξ, ο Λίαμ της έγλυψε και τα χέρια, τα δάχτυλα των χεριών της αφού πρώρα αφαίρεσε από τους καρπούς της τα πομ-πομ των μαζορετών. Ο Πίτερ και ο Γιάκομπς της βγάλανε τα σπορτέξ και τις κάλτσες και τις γλύψανε με μανία τα πόδια. «αχ αχ έτσι » τους παρότρυνε εκείνη.

Ο Λίαμ σε μια φάση της έγλυφε και τη μασχάλη. « Καυλιάρα Σελεστίν, τι ηφαίστειο κρύβεις» είπε αυτός.

Κάποια στιγμή σχεδόν μαζί οι τέσσερις άντρες τις σκίσανε τη μπλε φουστίτσα με τούλι και ‘μονομαχούσανε’ ποιος θα γλύψει του μουνί και των κώλο της!

«Γαμήστε με γαμιάδες, από παντού, δεν αντέχω άλλο, έχω υγρανθεί, μέχρι κ ο κώλος μου σας ζητάει» ξεφώνιζε αυτή! Η ξαναμμένη παρέα ξεντύθηκε γρήγορα και έπεσε πάνω σε αυτό το διψασμένο για άγριες ηδονές γυναικείο κορμί!

Πότε ο ένας και πότε ο άλλος την γαμούσαν ταυτόχρονα από μουνί και κώλο. Το στόμα της δεν έμενε παραπονεμένο, όταν δε ρουφούσε κάποιο καυλί, δεχόταν πρόθυμα πουτσοσκάμπιλα. Ακόμα και οι μασχάλες της γαμήθηκαν!

«Ψωλοαρπάχτρα, πάρε καυλιά να χορτάσεις¨» της είπε ο Γιάκομπς.

Ο Λίαμ έβγαλε τον πούτσο του από κώλο της και τον έβαλε ανάμεσα στις πατούσες της και της έλεγε «κοίτα μια μεγαλομπεμπέκα πουτάνα που την είδε φοιτητριουλα και πάλι , τσιρλίντερ και μαλακίες, παίξε τον πούτσο μου τώρα που βγήκε από τον βρωμοκώλο σου γαμιόλα».

Την γύρισαν και στα τέσσερα αφού πρώτα έφαγε ένα χαστούκι από τον Γιάκομπς, εκεί η στενή της δίοδο είχε τη μερίδα του λέοντος στις προτιμήσεις ειδικά από τον Φίλιπ. Η Σελεστίν δεχόταν αυτό το όργωμα ενώ έπαιζε την κλειτορίδα της. Πρέπει να έχυσε για 3η φορά.

«Ξεσκίστε με ,ααααχχχχ, είμαι μια πόρνη, μια τσούλα έρμαιο στις βρωμερές ορέξεις σας, ναι ναι ναι»!! ξεφώνισε.

Κραυγές πόθου και ηδονής μαζί με ιδρώτα και σάλια συνέθεσαν το σκηνικό στο δωμάτιο εκείνο απόγευμα.

Η Σελεστίν θαύμασε την αντοχή των αντρών, κανείς ακόμα δεν έχυσε. Από τη μεριά τους οι άντρες μπορεί σα συμπεριφορά του ‘κόνσεπτ’ να ήταν ‘άγριοι και υποτιμητικοί, μα τα μάτια τους που συνέχεια κοιτάζανε τη Σελεστίν τα δικά της , μαρτυρούσανε πέρα από ικανοποίηση και θαυμασμό επίσης από τη μεριά τους.

«Ελάτε αγόρια, το διακρίνω πόσο το θέλετε, χύστε πάνω μου, θέλω να νιώσω τις καύλες της ικανοποίησής σας πάνω μου.» είπε εκείνη. Ο Πίτερ τώρα « θα κάνεις μπάνιο στο σπέρμα μας» ανέφερε. Ο Λίαμ γέλασε και πρόσθεσε « έχουμε μπόλικο απόθεμα για άδειασμα».

Γέλασε και Σελεστίν λέγωντας « έτσι σας θέλω!» Τότε εκείνη πήρε από το κομοδίνο bdsm εγαλεία προσώπου. Ο Πίτερ τη βοήθησε να βάλει στο πρόσωπό της φίμωτρο με γάντζους σε στόμα και μύτη. Το πρόσωπό της πήρε μιαν εντυπωσιακή, bizarre θα μπορούσαμε να πούμε όψη. Ποτέ η παρέα δεν την είχε φανταστεί έτσι. Να κάνουν σεξ ο καθένας τους ίσως, αλλά όχι τέτοια φάση.

Η Σελεστίν πετάρισε περιπαιχτικά τα βλέφαρά της , Πίτερ και Γιάκομπς πήραν θέση και έχυσαν σχεδόν μαζί πάνω στη φάτσα της .Ο Πίτερ ξεφώνιζε «πάρτα στη μάπα σου μωρή καριόλα», ο Γιάκομπς μούγκριζε δυνατά χύνοντας. Η Σελεστίν άρχιζε να παίζει την κλειτωρίδα της ερεθισμένη ξανά. Το πρόσωπό της γέμισε σπέρματα, τα έγλυψε ,έσταζαν το λαιμό της.

Ευθύς ο Φίλιπ πήγε από πάνω της με ανοιχτά πόδια, η γυναίκα του χάϊδεψε λίγο την πλάτη και ‘πέταξε την εκσπερμάτιση σε κοιλιά και στήθη, πλούσια ποσότητα,

-Ουάου Φίλιπ.

-Για σένα Σελεστίν.

Έμεινε ο Λίαμ που…καρτερικά όσο περίμενε, της έγλυφε τα πόδια , η αλήθεια είναι πως από την αρχή είχε επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πόδια της Σελεστίν. Και γιατί όχι. Είναι θαυμάσια , σέξυ!

«Πά’ρτα ναι ναι χύνω, και έχυσε το ένα της πόδι , το σπέρμα πετάχτηκε μια ριπή μέχρι απέναντι. Η Σελεστίν τριβόταν πάνω στα χύσια, από όλο το κορμί της.

«Τι λέτε, έχετε άλλο χύσι;» είπε το αδηφάγο θηλυκό. Τα αρσενικά της μάζωξης χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκίνησαν να αυνανίζονται.

Φυσικά την χύσανε ξανά μέσα σε 15 λεπτά πάλι όλοι.

Η Σελεστίν έχυσε και αυτή αυνανιζόμενη πάλι.

Αυτό το απόγευμα ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει για την Σελεστίν.

ΤΕΛΟΣ