Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ευρώπη ώρα μηδέν

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 14 Νοεμβρίου 2015.

1. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Αλλά είναι χρήσιμο να θυμόμαστε πράγματα ώστε να μη χάνουμε την πυξίδα μας. Σπέρνοντας-σπέρνοντας κάποια στιγμή φυτρώνει. Σϊγουρα πράγματα.

2. Λύσανδρος

Μπα, οχι ακριβώς. Αφού δούλεψε θαυμάσια για τόσες δεκαετίες σημαίνει ότι μπορεί να ξαναδουλέψει, κι ευκολότερα μη σου αφού δεν χρειάζεται να γίνει από την αρχή. Υπάρχει πρότερη εμπειρία.

Το τεχνοκρατικό κομμάτι άλλωστε δεν είναι τίποτα παραπάνω από την υλοποίηση μίας ισχυρής θέλησης, συλλογικής ή ατομικής. Το κατσαβίδι στο χέρι που το ελέγχει ένα πράγμα.

Και αυτό υπάρχει και έτοιμο κιόλας. Δεν χρειάζεται να εφευρεθεί από την αρχή.

3. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

@Rope-bondage-fan
    κάθε τοποθέτηση σ αυτό το νήμα κι ένα λάικ.
    εξαίρετος

4. Λύσανδρος

Οι εποχές αλλάζουν μεν, αλλά οι άνθρωποι και οι ανάγκες τους, οι βασικές τουλάχιστον είναι αναλλοίωτες κι αιώνιες, τουλάχιστον σαν είδος κι αφού δεν έχουμε υποστεί κάποια μετάλλαξη να αλλάξουμε "θέλω", "έχω ικανότητες" κι "έχω ανάγκη" σαν είδος.

Αυτό είναι ίδιο και απαράλλαχτο από την Αρχαιότητα και μάλλον θα παραμείνει έτσι για μερικά εκατομύρια χρόνια ακόμα αν υπάρχουμε.

Γι΄ αυτό είμαι μακροπρόθεσμα απόλυτα σίγουρος και αισιόδοξος (αν και βραχυπρόθεσμα όχι και τόσο).

5. Λύσανδρος

Thnx @underherfeet

Κατά βάθος είμαι βέβαιος ότι όλοι τα ίδια νοιώθουμε και πιστεύουμε άσχετα τι λέμε στους άλλους ώρες-ώρες ή τι αυταπάτες κουβαλάμε ο καθένας μας.

6. brenda

brenda FU very much

Λέτε όλα όσα θα θελα να πω και οι δύο. Χαίρομαι απίστευτα που κάνετε κάθε περαιτέρω παρέμβασή μου στο θέμα περιττή... 

7. seduced mind

seduced mind Guest

Special offer....

Στο χριστουγεννιάτικο cd single των ISIS:
    1)Ο μικρός Τζιχαντιστής
    2)Βόμβα στο Καμπαναριό
    3)Ω Αλλάχ άκπαρ
    4)Last Bombing I gave you my heart
    5) Πάει ο παλιός Οσάμα
    6)Ρούντολφ το Τζιχαντιστάκι
    7)All i want for Christmas is 72 virgins
    8)Let it bomb, let it bomb, let it bomb

8. Λύσανδρος

@ brenda αγαπητή ποτέ ό,τι λες εσύ δεν είναι περιττό στα μάτια μου. Ειλικρινά και με πολλή εκτίμηση.  

9. Λύσανδρος

10. brenda

brenda FU very much

Το είδα και αλλού, αν είναι δικό σου τα συγχαρητήριά μου, χιούμορ πολλών καρατίων...
    Κι ούτε με νοιάζει η προσωπική σου τοποθέτηση, το χιούμορ πρέπει να μένει στο απυρόβλητο! 

11. brenda

brenda FU very much

Δεν κοκκινίζω κι εύκολα, πανάθεμά με, αλλά το καταφέρατε!!! 

12. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Δούλεψε για τόσες δεκαετίες;

Είναι πολύ διαφορετικά τα δεδομένα του τότε με του τώρα, πάντως μία απλή μικρή ματιά των χρηματικών αποθεμάτων του τότε με τα του τώρα, θα έδειχνε πόσο πολύ διαφορετικά είναι τα πράγματα.
    Είναι σαφές ότι αναπολούμε το παρελθόν, μόνο που τότε ξεζουμίζαμε τα δανεικά, τώρα απλά μας τα κόψανε και αντί να βάλουμε το κεφάλι κάτω, πέντε χρόνια τώρα δεν και θα συνεχίσει το ίδιο και με αριστερή κυβέρνηση, συνεχίζουμε ν' αναζητούμε τις λύσεις σε όνειρα. Τουλάχιστον αυτά δεν σκοτώνουν.

Πάντως ως άνθρωπος που απέχει από τις εκλογικές διαδικασίες δηλώνω/παρατηρώ ότι οποιασδήποτε ιδεολογίας κυβέρνηση και αν διάλεξε ο λαός τ' αποτελέσματα είναι λίγο πολύ τα ίδια. Και μιας και αναφέρθηκε κι αλλού ότι κάθε απόφαση είναι πολιτική, συνεπάγεται ότι η πολιτική αυτού του λαού είναι να μην αλλάξει, να παραμείνει ίδιος και να πιστεύει σε ουτοπίες.