Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ευρώπη ώρα μηδέν

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 14 Νοεμβρίου 2015.

1.  
    συμφωνα με μενα......

2. gaby

gaby Guest

Τον Λίβανο δεν βλέπω να τον έχεις. Και εκεί σκότωσαν παιδάκια οι ISIS. Ο σχετικισμός θέλει γνώσεις και οι συμψηφισμοί πολιτική κρίση (εγώ δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο).

3. brenda

brenda FU very much

Σύμφωνα με τον γελοιογράφο terreur graphique...Παίζει οι Γάλλοι να έχουν θετικότερη διάθεση απέναντι στην αντιμετώπιση του χτυπήματος από μας...

4. γλυκιτατη φατσουλα....και ο λιβανος ειναι μεσα και η νιγηρια και η συρια βεβαια που σφαζουν αμαχους σαν τα κοτοπουλα....  
    στην βια και την τρομοκρατια δεν υπαρχουν συνορα δυστιχος........

5. δεν ξερει γαλικα καρντια μου...... καμε και μεταφραση.....

6. whisperer

whisperer Regular Member

εχει δικιο,η ευρωπη ηταν και δειχνει της νοοτροπιας μακρια απ το κωλο μου κι οπου θελει ας ειναι.
    πχ η φαση με τη γαλλικη σημαια στις φωτο στο φβ εμενα μου κανει σαν επιλεκτικη ευαισθησια και τπτ αλλο...
    Παντα ηθελα καποιος ειδημων να μου απαντησει στο ερωτημα γιατι οι παλαιστινιοι ειναι τρομοκρατες και το ισραηλ εχει το δικαιωμα να υπερασπιζει τους πολιτες και την ανεξαρτησια του ενω ξερω γω οι κοσοβαροι ειναι μειονοτητα και οι κακοι Σερβοι κανουν εθνοκαρση.

7. σσσσωστος...... γιατι βεβαια ξεχασαμε τι καναν οι καημενοι μουσουλμανοι του κοσοβου που σβαζαν παιδια και οικογενειες σερβων και μετα εκαιγαν και τις εκκλησιες

8. whisperer

whisperer Regular Member

κι απο που βρεθηκαν ολοι αυτοι οι αγνοι μουσουλμανοι στη Βοσνια και στο Κοσσοβο οεο?Που ηταν πιο πριν?

9. ξεπετιουνται σαν τα μανιταρια..... ειναι η θρησκεια τους φονταμενταλιστικη και δημιουργει απο μονη της "μαρτυρες" που περιμενουν το πιλαφι τον προφητη και τις παρτουζες με τις 72 παρθενες..........

10. gaby

gaby Guest

Είχατε πάει τότε στην περιοχή; Εγώ είχα πάει και είχα δει. Οι Μουσουλμάνοι όλου του Βαλκανικού τόξου πλην μιας χώρας ήρθαν με τους Οθωμανούς. Ήταν ήσυχα και καλά με τους γείτονές τους χριστιανούς μέχρι που αναμοχλεύτηκαν τα πάθη με συγκεκριμένους τρόπους, για συγκεκριμέους λόγους, για πολλά χρόνια μέχρι να εκραγεί το μίσος από παντού. Εθνοτικό μίσος, ό,τι πιο καταστροφικό υπάρχει, θυμάμαι το είχαμε ξανασυζητήσει σε κάποιο νήμα πριν λίγο καιρό.

11. γλυκιτατη το θεμα γιουγκοσλαβιας το ξερω καλα αρκει να σου πω οτι μιλω την γλωσσα τους σαν δευτερη μητρικη μου και ειχα και εχω σχεσεις και με μουσουλμανους και με σερβους.....το ολο θεμα βαλκανια ειναι πολυ πονεμενη ιστορια..... τον αν ζουσαν ειρηνικα ειναι γιατι κανεις δεν πειραζε κανεναν.....οταν ομως μπηκαν στη μεση τα εξτρεμιστηκα στοιχεια απο την μαμα αλβανια με ονειρο την μεγαλη αλβανια εκει χαλασε το γλυκο.............

12. whisperer

whisperer Regular Member

δεν ηρθαν,εκει ηταν απο παντα,εξισλαμισθεντες σερβοι η/και κροατες ηταν και ναι ζουσαν ησυχα και καλα με τους γειτονες τους οπως λες.
    Εγω μιλησα για τους αλλους,αυτους που δια μαγειας βρεθηκαν στη περιοχη οταν ξεσπασε ο πολεμος,αυτους που εκαναν τη διαδρομη Αφγανισταν-Τσετσενια-Βαλκανικη.
    Η διασπαση της πρωην γιουγκοσλαβιας ειναι μια αλλη αμαρτωλη ιστορια της νεοτερης ευρωπης που παλι εχουν βαλει το χερακι τους οι γερμανοι...αλλα οκ θα οφτοπικιαστουμε παλι.