Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ευχές !!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος neos Protaris, στις 22 Δεκεμβρίου 2014.

1. Τις όμορφες και Άγιες αυτές μερες που πλησιάζουν στα άτομα που συμπαθούμε, αλλά και σ αυτούς που συμπαθούμε λιγότερο ας στείλουμε τις ευχές μας. Καλά χριστούγεννα σε όλους με υγεία αγάπη και ότι επιθυμεί ο καθένας !!!!

2. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Ευχαριστώ τον νεο Πρωτάρη που μου δίνει βήμα για να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα στον Αντώνη τον διαγγελματία.
    Τού εύχομαι επίσης καλή Πρωτοχρονιά,αν και αμφιβάλλω σοβαρά αν θα πιάσει η ευχή μου... 

3. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

4. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Με την σειρά μου εύχομαι καλές και ήπιες γιορτές σε όλη την κοινότητα, και σε όλες τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες όπου πλέον τα επακόλουθα της κοινωνική μας μιζέριας έχουν γίνει τρόπος ζωής τους.

5. libra

libra Regular Member

neos Protaris σ' ευχαριστώ για τις ευχές, να σαι πάντα γερός.

6. Revenant

Revenant Staff Member

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

7. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Καλές γιορτές σε όλους... Για όσους αυτό σημαίνει κάτι...  

8. dekaepta

dekaepta New Member

9. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Καλές γιορτές να έχεις Protari και επίσης ευχές σε όλους τους συμφορουμίτες...

10. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Καλες γιορτές σε όλους!!!!

11. Καλή χρονιά και καλούς αγώνες!!!