Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ευχαριστώ για...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dux, στις 24 Νοεμβρίου 2016.

1. Dux

Dux Regular Member

Ημέρες Ευχαριστιών στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και μου δόθηκε η ιδέα για ένα σχετικό θέμα.Μια λέξη τόσο σημαντική...Ξαλαφρώνει εμάς και ικανοποιεί τους άλλους δίνοντας χαρά.Άραγε,υπάρχει θάρρος για τη λέξη "ευχαριστώ";Μήπως κατάντησε μια απλή λέξη-ρουτίνα;Ένα "thanks";
    Στην απονομή των Όσκαρ οι αποδέκτες είναι πολλοί,διάφοροι και χαριτωμένοι.Εσείς έχετε κάποιον που θέλετε να ευχαριστήσετε;Τον Κύριο ή τον υποτακτικό.Για πράξεις και λόγια.Τον γνωστό και τον φίλο.
    Ξέρω πως κάποιες φορές είναι δύσκολο να εκφραστείς και να ανοιχτείς έτσι δημόσια.
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.  

2. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Σε ευχαριστώ που με αγάπησες και που με έμαθες να αγαπώ, τον εαυτό μου και τους άλλους...
    Σε ευχαριστώ που με πλήγωσες, με έμαθες να αντέχω και πως η ζωή συνεχίζεται...
    Σε ευχαριστώ που υπάρχεις, τώρα και για πάντα...

3. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Ευχαριστώ όλους αυτούς,που έβαλαν κι από ένα κομμάτι,στο παζλ της μεχρι τωρα ζωης μου.
    Κάποιοι θέλω να συνεχίσουν να βάζουν  

Ευχαριστώ τους γονείς μου,που ενώθηκαν κι έφτιαξαν εμένα,με οσα λιγοτερα ψυχολογικά μπορούσαν.

Ευχαριστώ τη @sokolata που μέσα από την υπακοή μου σ'Αυτήν,έμαθα τι σημαίνει BDSM.

Τέλος,θα ήθελα να ευχαριστήσω ένα άτομο από εδώ,για την πρωτότυπη παράσταση που έπαιξε μόνο για μένα!
    Ακόμα χτυπάω παλαμάκια όταν σε διαβάζω!

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ευχαριστώ πραλίνα σοκολάτα****

5. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Χμμμμ μονο ευχαριστω ;;;;και βαλε!!!!
    Ευχαριστω το ignore ,τι θα εκανα χωρις αυτο δε ξερω!!!!

6. karmen

karmen New Member

Ευχαριστώ Κύριε, για την τεράστια υπομονή που Έχετε μαζί μου!

7. zoeleene

zoeleene D̶̸̡̀͏įs̡t̵͞͏o̢̢̕ŗ͝t̨̢e̢͘͜͞͞d̴̸͜͝҉

Ευχαριστώ τη μητέρα μου, χωρίς την οποία δεν θα υπήρχα, με όλες τις έννοιες της ύπαρξης.

8. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Που με έχεις **☆○⊙°•■¤•°☆▪○

9. Dux

Dux Regular Member

Γαμεί  

10. danos

danos Regular Member

Μονο το θεο

11. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

12. Στη νεραϊ-δούλα μου. 3/10-10/15