Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εφαρμογή του πόνου σαν θεραπεία ψυχολογικών προβλημάτων.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος MasterTeo, στις 30 Νοεμβρίου 2020.

  1. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Δεν μπορώ να συζητήσω για το θέμα σε επιστημονικό επίπεδο, δεν το κατέχω....

    Πάντως προσωπικά σε περιόδους με έντονο άγχος και υπερένταση ένας συνδιασμος βαρβάτο ξύλο - πουτσα πάντα με βοηθάει  , κατάθλιψη δεν είχα ποτέ.

    Καλό θα ήταν όμως να μην το προτείνουμε ως λύση και ως φυσικό αντικαταθλιπτικο σε καμία περίπτωση, περνάνε εντελώς λάθος μηνύματα
     
  2. Ε κοιτα δεν ειπα κατι τετοιο .Αλλα ενα σετακι αλυσσιδες για ρωγες και χειλια απο το να αρχισει μια κοπελα τα zanax aloperidine κλπ τα οποια ετσι και τα αρχισει δεν προκειται να τα κοψει ποτε πια στην ζωη της (και στο υπογραφω το Ποτε με σφραγιδα και βουλοκερι) είναι νομίζω ποιο φυσική και γρήγορη λυση.Τις εχει μαζί της στήν τσάντα της καθε στιγμη ,στην δουλεια στο σπιτι κλπ και οταν νοιωσει down παει στην τουαλετα τις φοραει για πεντε λεπτα και γινεται μια χαρα
     
  3. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Ο κάθε άνθρωπος βρίσκει το δικό του καταφύγιο στα προβλήματα του, ανάλογα και με το πως μεγαλωσε.

    Δεν απορρίπτω τιποτα, εφόσον οδηγεί στην ευχαριστηση, πάντα με συναίνεση και φυσικά αφήνοντας εκτός οτιδήποτε έχει να κάνει με ουσιες.
     
  4. εννοοειται αυτο δεν το συζηταμε καν για ουσιες και οινοπνευματα για τα κακα τα πνευματα!!!Εδω μιλάμε για ενεργοποιηση των δικων μας ουσιων μονο χωρις καμια απολυτως εξωγενης χημικη παρεμβαση
     
  5. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εγώ είμαι της άποψης στην οποία και θα επιμείνω πως τα διάφορα προβλήματα μας καλό θα είναι να τα αφήσουμε εκτός bdsm και να μην προσπαθήσουμε να τα λύσουμε μέσα σε/ από αυτό

    Υπάρχουν διάφορες ειδικότητες εκεί έξω και από αυτούς πρέπει να ζητήσει βοήθεια οποιοσδήποτε δεν νιώθει καλά και όχι να ψάχνει σε φόρουμ Dom ή σαδιστη για να βρει γιατρειά.
     
  6. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Πιάνει και με τη γιαγιά μου που έχει χρόνια κατάθλιψη γιατρέ;  
    Να της πάω δώρο κλιπς; Θα γίνει καλά γιατρέ μου;  
     
  7. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Βεβαια ειναι αλλο πραγμα η αποσπααη της προσοχης (distraction), το υποκαταστατο, η ενασχοληση με αλλα πραγματα που βελτιωνουν την ψυχολογικη κατασταση (με τα οποια συμφωνω απολυτα και γι αυτο πριν ανεφερα σοκολατες, ερωτα κλπ) και αλλο πραγμα η θεραπεια ψυχολογικων προβληματων (κι εδω θα συμφωνησω με οσους εχουν αμφιβολιες). Ενα ψυχολογικο προβλημα μπορει να εχει υποστρωμα καποια αλλη ψυχοπαθολογια νοσου που να μη γινει κατορθωτο να εκριζωθει η θεραπευτει ποτε με μεθοδους τετοιες. Η ψυχιατρικη μας προειδοποιει συχνα και εντονα για τετοιες καταστασεις. Ενας ανθρωπος μπορει να μην καταφερει να παρει στα χερια του το προβλημα του, μπορει να το «σκεπαζει» απλως με διαφορες μεθοδους απο τις οποιες το ατομο να «περιμενει» θεραπεια που αυτη δεν ερχεται. Κι εκει να απογοητευτει.
    Οι κρισεις πανικου οπως αναφερατε, μπορει να κρυβουν υποστρωμα που θελει ισως αλλου ειδους προσεγγιση
    Ευχομαι η κοπελα να καταφερει να ξεπερασει το προβλημα της με τον τροπο που της αρεσει
     
    Last edited: 1 Δεκεμβρίου 2020
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Εσύ όταν νιώθεις down περνάς clips στους όρχεις σου;

    Το ζάναξ είναι ηρεμιστικό που ανήκει στις βενζοδιαζεπίνες, άρα είναι εξαρτησιογόνος ουσία και χορηγείται για βραχύβιο διάστημα εκ των πραγμάτων, όταν κι αν κριθεί απαραίτητο από τον θεράποντα ιατρό.
     
  9. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    Σοβαρά τώρα ?

    και είχα μήνες να μπω στο φόρουμ και ένας φίλος μου λέει "σου έστειλα μία φωτο στο φορουμ, έμπα να την δεις" ... ε .... και μπήκα... και την είδα... ε και λέω "τόσους μήνες έχεις να μπεις, διάβασε και λίγο με το καφεδάκι σου..." και πρωτ΄έπεσα πάνω σε αυτό το νήμα! (καλά πέρασα, με διασκέδασε), αλλά κάτι μου θυμίζεις ρε ντοκτορ... τώρα βέβαια ας μην κρίνω την ορθογραφία και την σύνταξη που σαν "γιατρός" δεν προβλέπεται, αλλά σοβαρά τώρα? και σε διαβάζει και κόσμος που δεν ξέρει και δεν έχει και έστω και λίγη εμπειρία, πρόσεχε μάν΄μ την διαφήμισή σου, παρ΄το αλλιώς !

    ρε κάτι μου θυμίζει ....
     
  10. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Σοβαρά! 50 ευρώ.
    (Δεν πείθω για γιατρός μετά από αυτό; )
     
  11. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    Γ ι α τ ρ ε ε ε ε ε μου !
    με έπεισες, άμεσος και εύστοχος !      
     
  12. Εγω δεν νιωθω ποτε down γιατι εχω αλλη down να με κανει up !! Δευτερον ξερω πολυ καλα (μετα απο 15 χρονια Χειρουργεια Αναισθησιολογικο και ΜΕΘ)και τις βενζοδιαζεπινες, οπως ξερω και τα βαρια που δεν τα ξερει ο μη ειδικος κοσμος και πολυ πιθανον και εσυ .
     
    Last edited by a moderator: 1 Δεκεμβρίου 2020