Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εχουν οι γυναίκες κάβλες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος DreamMaster, στις 20 Νοεμβρίου 2006.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    για να ειμαι περισσοτερο αντικειμενικος θα πω οτι και για τα δυο φυλλα ισχυει το ιδιο .. απλα μπορω να μιλησω μονο για το ενα .
    zinnia και Prinsess ... οτιδηποτε οταν γινεται "απαιτητο" ειναι πολυ ενοχλητικο .... δεν μπορεις να "απαιτεις" το σεξ .. και αν φτασαν εκει τα πραγματα ..... το κριμα και στους δυο ....
    Οι γυναικες πιστευουν οτι οι ανδρες δεν ειναι εγκεφαλικοι στο σεξ ... λαθος μεγα ... ο αντρικος εγκεφαλος (ω ναι υπαρχει..) χρειαζεται ακριβως την ιδια διεγερση για να λειτουργησει ερωτικα ... καποιες φορες η θεα ενος γυναικιου κορμιου ειναι αρκετη ... στην χιλιοστη φορα δεν ειναι .. χρειαζεται να κανει και η γυναικα να ασχοληθει με την διεγερση του αντρα (αν τον θελει δικο της) ..... γιατι πιστευετε οτι ενας αντρας φευγει απο την γυναικα του και μια τριτη μπαινει στο δρομο του ζευγαριου ? ... γιατι δεν θελετε να πιστεψτε την αληθεια μεχρι να την διαβασετε .....

    οχι οτι δεν υπαρχουν και λαθει απο μεριας των αντρων .... τα ιδια και χειροτερα ... αλλος ηθελε δυο φορες την ημερα καθε μερα και αν δεν του καθοτανε την εδερνε και μετα την απατουσε με την αδελφη της και καθε γυναικα στην εργασια του ....

    καλα ειναι παντως αντρας και γυναικα να τα βρισκουν στην ερωτικη ταχυτητα .....

    Ελα μωρε, αστην αυτην...παλι καυλες θα χει.. εννοωντας πως ειναι επιθετικη, εχει τα νευρα της και ξεσπαει οπου βρει..

    γιατι ψεμματα ειναι αμα τις βλεπεις 7 το πρωι να σφουγγαριζουν τις βεραντες ? ......
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Οι γυναίκες έχουν κάβλες . Είναι αναγνωρίσιμες όμως από τους άντρες ; Μήπως σε σύγκριση με τις τόσο εμφανείς των αντρών μοιάζουν ανύπαρκτες ; Εκείνο είναι το πρώτο σημείο που μας οδηγεί πολλές φορές σε αυτήν την ερώτηση . Την έχω κάνει πάρα πολλές φορές είτε προς τον εαυτό μου , είτε προς άλλους .

    Το δεύτερο σημείο είναι η αργή ανάφλεξη . Λόγω φύσης , η διαδρομή προς τον πυρήνα ηδονής μιας γυναίκας είναι πιο δαιδαλώδης και άρα και η ανάφλεξη πιο αργή . Στο συγκεκριμένο θέμα εμείς λειτουργούμε περισσότερο με το ζωώδες ένστικτο , γουρούνια όπως λένε και δεν το βρίσκω καθόλου κακό , μ' αρέσει αυτό . Όμως όσο πιο αργά ανάβουν , τόσο πιο αργούν να σβήσουν .

    Αν θέλεται μια γυναίκα να ανάβει γρήγορα υπάρχει τρόπος . Παρακολουθήστε την διαδρομή της ανάφλεξης και τοποθετείστε στο μυαλό της σκανδάλες στα στρατηγικά σημεία . Φτιάξτε εικόνες που θα σημαδέψει την σεξουαλική της φαντασία . Οτιδήποτε θα θυμίσει αυτές τις εικόνες θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα . Αφαιρέστε ή σκεπάστε όποια άλλη εικόνα ή δράση λειτουργεί τις συγκεκριμένες στιγμές προς την αντίθετη κατεύθυνση .

    Ναι οι γυναίκες έχουν καύλες και μπορεί και πιο έντονες . Σίγουρα όμως λιγότερο φανερές...
     
  3. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Οι όροι "σεξουαλικότητα" και "ψυχοσύνθεση" αποτελούν στοιχεία της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου, τα οποία θεωρώ πως, ως ένα βαθμό, οφείλουν το ένα στην ύπαρξη του άλλου και είναι δύσκολο να διαχωριστούν. Η είσοδος μιας γυναίκας στον χώρο του BDSM θεωρώ πως σηματοδοτεί την προσπάθεια ολοκλήρωσής της, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά - συναισθηματικά. Σωματική - σεξουαλική κάλυψη δύναται να έχει κάθε γυναίκα στο πλευρό ενός ικανού άνδρα. Η αναζήτηση όμως μέσα στο BDSM καταδεικνύει μια έλλειψη εσωτερική - πνευματική, την οποία προσπαθεί να καλύψει. Ίσως για τον λόγο αυτό, όσες ερωτήθηκαν στο "άτυπο γκάλοπ" να δήλωσαν όπως ανέφερες, γοητευμένες από την εύρεση του "χαμένου κρίκου". Θεωρώ φυσικό όταν βιώνεται ένα στοιχείο, του οποίου η απουσία ήταν αισθητή, το κέντρο βάρους της προσοχής να μετατίθεται στην αίσθηση που αφήνει το "νέο εύρημα". Κατ’ ουσίαν, όμως, στόχος είναι η ολοκλήρωση,

    Υ.Γ. Υπάρχει, βέβαια, πάντα το ενδεχόμενο της “ντροπής”, να πιστεύουν δηλαδή πως με μια ομολογία τους περί της σαρκικής κάλυψης θα φανούν ως σαρκολάγνα άτομα χωρίς πνευματικό υπόβαθρο. Έχω άδικο;  
     
  4. Louis112

    Louis112 New Member

    Απάντηση: Εχουν οι γυναίκες κάβλες;

    Πιστευω οτι η απαντηση ειναι καπου αναμεσα σ αυτα τα δυο δηλαδη: τις εχουν τις αναγκες, τις γνωριζουν, αλλα δεν τις εκφραζουν ευθεως γιατι ενα κομματι τους λογω της ανατροφης και κοινωνικοποιησης τους εχει εξοβελισει αυτες τις αναγκες. Οι γυναικες που στρεφονται στο BDSΜ νοιωθουν οτι γεφυρωνεται μεσα τους αυτο, βρισκουν δηλ. το "χαμενο κρικο" που λεει κι ο L Strike.
     
  5. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    isnogood ο έρωτας είναι εγκεφαλικός, σε καλύπτει και σωματικά και ψυχικά.
    Δεν κάνεις έρωτα με κάποιον που δεν είσαι ερωτευμένος/η.
    Ποτέ δεν το έχω απαιτήσει και ούτε θα το κάνω.
    Έχω διαχωρίσει το sex με τον έρωτα.
    Δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.
    Οι περισσότεροι άντρες το κάνετε για να το κάνετε.
    Τέλος πάντων, ίσως κάποια μέρα ανοίξω κάποιο νήμα να σου αναλύσω τις απόψεις μου, που πίστεψέ με, τις υποστηρίζω δυναμικά  
     
  6. G_E

    G_E Contributor

    Κατ’ αρχήν χαίρομαι πολύ που σε ξαναδιαβάζω.

    Επί του θέματος νομίζω πως, όπως έχουμε το γεγονός της «σωματοποίησης των ψυχο-συναισθηματικών καταστάσεων» (π.χ. μια διαρκής κακή ψυχολογική κατάσταση μπορεί να γίνει σωματική αρρώστια) έτσι έχουμε και το αντίστροφο δηλ. την «ψυχο-συναισθηματικοποίηση (νεολογισμός) των φυσιολογικών (σωματικών) ορμών».

    Θα συμφωνήσω με την άτυπη δημοσκόπησή σου, πως στον κόσμο του BDSM το δεύτερο έχει μεγάλη συχνότητα, αν και δε θα το περιόριζα στις γυναίκες. Το γιατί το υποψιάζομαι αλλά δεν το ξέρω.

    Η προσωπική πρακτική λύση που έχω δώσει στο πρόβλημα είναι η «ολιστική θεώρηση» δηλαδή η αντίληψη πως οι σωματικές και οι ψυχο-συναισθηματικές καταστάσεις δεν είναι διακριτές. Σε απλά ελληνικά, για να ‘ναι μαζί μου κάπου τη βρίσκει, οπότε δεν υπάρχει λόγος άγχους.
     
  7. Προτιμώ το γκάυλες  
    Έχουνε και παραέχουνε λοιπόν......όλες οι γκαυλιτσες ( θέλω να πιστέυω και Κυρ εκτός από υπό)
     
  8. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Re: Εχουν οι γυναίκες κάβλες;


    Επειδή το έχεις ξαναπεί αυτό το μότο, ένα έχω να σου πω………….

    ……..μάλλον δεν έχεις γνωρίσει πολλούς άντρες στην ζωή σου αλλά σίγουρα έχεις γνωρίσει πολλούς αγάμητους
     
  9. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Εχουν οι γυναίκες κάβλες;

    Έχω γνωρίσει αυτούς που ήθελα να γνωρίσω, μάλλον είσαι μακριά νυχτωμένος και δεν κατάλαβες πως το έγραψα.
    Διάβασε καλύτερα το πόστ που το έγραψα .
     
  10. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Μικρή παρέμβαση στο παρένθετο θέμα: η θεωρία με τις φερορμόνες κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια στην επιστημονική κοινότητα και έχει γίνει δεκτή με ανάμεικτα αισθήματα. Οι επικριτές της τονίζουν την σημαντική διαφορά που έχει στην επιστήμη αυτό που είναι "ανιχνεύσιμο" από αυτό που είναι "δραστικό" (active) με σαφήνεια και επαληθευσιμότητα.

    Αναμφίβολα πάντως έχουμε πολλές εξω-συνειδησιακές "εμπειρίες" που μας βοηθούν να επιλέξουμε σύντροφο.

    Ως προς τις οσμές, συντάσσομαι περισσότερο με την άποψη του Γιουνγκ. Οι άνθρωποι, από τότε που σηκώθηκαν στα δύο πόδια απόκτησαν μιαν "αποστροφή" (συνεπώς, συγχρόνως μια έλξη) για τις οσμές "σήψης" δλδ. τις οσμές που προκαλεί η υγρασία στην μεταβολίσιμη ύλη, γιατί τους "θύμιζαν" το έδαφος. Εκτοτε, η ευαισθησία της μύτης έχει εξασθενήσει περισσότερο από όλες τις αισθήσεις μας. Το 1.40+ έχει διαφορετικές ανάγκες από τους 20 πόντους απόσταση από το έδαφος.

    Συμφωνώ πάντως ότι είτε από "χάρισμα" είτε από εξάσκηση μερικοί άνθρωποι τα καταφέρνουν καλύτερα στην όσφρηση. Η γευσιγνωσία αποτελεί πρώτης τάξεως εκπαίδευση, και νομίζω πως, εγώ τουλάχιστον, στράφηκα στο κρασί για πολύ ερωτικούς λόγους. Διαπίστωσα ότι μπορούσα να θυμάμαι τις ερωμένες μου από τη γεύση και τη μυρωδιά τους, με κλειστά μάτια, και προσπάθησα να γυμνάσω αυτή τη μνήμη μου ώστε να αυξήσει την διαχωριστικότητά της. Καπνιστής με αλλεργική ρινίτιδα, αλλά τα κουτσο-καταφέρνω.

    Γι αυτό και με απωθούν τα έντονα αρώματα στις γυναίκες. Μου κρύβουν το δικό τους άρωμα.

    Στο κεντρικό θέμα θα επανέλθω. Εκπληκτικό πάντως που ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει!

    Dream


    ΥΓ. Astarty, αν υποψιαστώ ότι με τους άντρες σου βαστάς τεστοστερόμετρο...
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Χμ...κάπου το Εχω ξανακούσει αυτό!!!
    Τι Μου θθμίζει, τι Μου θυμίζει?
       
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Δεν κάνεις έρωτα με κάποιον που δεν είσαι ερωτευμένος/η.
    ναι ... καθε βραδυ ολα τα κρεβατια απο ερωτα αναστεναζουν ...

    Ποτέ δεν το έχω απαιτήσει και ούτε θα το κάνω.
    ε και ? ... υποχρεωση σου ειναι .. τι περιμενεις ? .."μπραβο" ?

    Έχω διαχωρίσει το sex με τον έρωτα.
    Δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

    κατσε να δεις ποιος ειχε πει οτι δεν κανεις σεξ οταν δεν εισαι ερωτευμενος .... δεν θυμαμαι ...

    Οι περισσότεροι άντρες το κάνετε για να το κάνετε.
    ... τελικα ολα αλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν (απο την 1α λυκειου) ... αποψεις , συζητησεις ... συμπερασματα ....