Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εχουν οι γυναίκες κάβλες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος DreamMaster, στις 20 Νοεμβρίου 2006.

1. Ηλίας

Ηλίας Guest

Αχχχ πρωί πρωί , θα μας κολάσεις τρυφερή μου  

2. female

female Contributor

Όντως πανέμορφο και ποιητικότατο! 

Ροή, κύμα ... Μήπως όμως αυτό αντιστοιχεί μάλλον στην εκσπερμάτωση παρά στην "καύλα";
    (Λυπάμαι, δεν έχω πάντως καμιά καλή πρόταση να κάνω.)

Η λέξη "διέγερση" καλύπτει όντως και τα δύο φύλα. Στην πιάτσα όμως υπάρχει μόνο η λέξη για την αντρική διέγερση και όχι για τη γυναικεία.

Έχω την εντύπωση οτι η λέξη της πιάτσας "καύλα" και τα παράγωγά της χρησιμοποιείται στην πράξη απείρως συχνότερα από την, πιο γενική, "διέγερση" και τα παράγωγά της.

3. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

...Mα να γινεται συζητηση για το αν "Εχουν οι γυναίκες κάβλες η καύλες;"?
    Σαν αστειο μου φαινεται! Πως ειναι δυνατον?
    Νοιωθω οτι με υποτιμα αυτο το νημα σαν Γυναικα και μονο με τον τροπο που τεθηκε αυτο σαν τιτλος.
    Λετε να μου συμβαινει μονο επειδη ειμαι Κυριαρχη η μονο επειδη ειμαι απλα Γυναικα?

Με το μονο θεμα που ισως και να συμφωνουσα θα ηταν με το αν οι γυναικες καβλωνουν – καυλωνουν, επειδη ειδαν ενα ομορφο αντρικο κωλαρακι (αντρικο γυναικειο δεν εχει σημασια, γουστα είναι αυτά), η ενα θεσπεσιο αντρικο κορμι...η αντε επειδη ακουσαν δυο ερωτολογα.

Αλλα να τεθει και ερωτημα με το αν εχουν οι Γυναικες καβλες?

Ημαρτον δηλαδη!

Με την καβλα Μ/μας παιζεται Κ/κυριοι?

Last edited: 23 Νοεμβρίου 2006
  4. gaby

gaby Guest

Κάτι υπάρχει στα σουαχίλι για την διέγερση των γυναικών.

Κάτι που περιφραστικά εξηγείται ως: το μαλάκωμα και το άνοιγμα του σώματος και της ψυχής των γυναικών όσο το σώμα των αντρών σκληραίνει πάνω τους και μέσα τους.

ΥΓ. Δεν κάνω πλάκα...

5. gaby

gaby Guest

Με την καλή μου ανατροφή ως υποτακτικής; Αυτό ήθελα να τονίσω  

6. zinnia

zinnia Contributor

Η πλακα ειναι πως παντα μου σαν καλο κοριτσι απο σπιτι δεν τολμουσα να σκεφτω ποσο μαλλον να γραψω η να πω φωναχτα αλλη λεξη που να περιγραφει την "κατασταση" μου απο τη λεξη διεγερση..(κι αυτη με κοπο σας πληροφορω) .. Οταν ξεφυγα απο τον καθωσπρεπισμο μου και πρωτοψελισα τη λεξη καυλα ηταν σαν να μιλουσα κυριολεκτικα κι οχι με φρου φρου και κομψα περιτυλιγματα.. Και τωρα νευριαζω που δεν μπορω να βρω αλλη λεξη που να περιγραφει τοσο ευστοχα αυτη την κατασταση..

Ενω λοιπον οι αντρες με μια λεξη τα λενε ολα, εμεις για να την ορισουμε ή πρεπει να χρησιμοποιησουμε τη δικια τους λεξη, η απλα να περιγραψουμε με πολλες λεξεις αυτο που νοιωθουμε.

Δεν πειραζει..αρκει που τη νοιωθουμε και την εκφραζουμε  

7. crystal angel

crystal angel Contributor

Απάντηση: Re: Εχουν οι γυναίκες κάβλες;

Δεν κατάλαβα γιατί να βρούμε άλλη λέξη για να εκφράσουμε την καύλα μας εμείς οι γυναίκες?
    Και η κλειτορίδα μας σαν ένα μικρό καυλί είναι,μην την υποτιμάτε την γλυκιά μας!!

8. crystal angel

crystal angel Contributor

Απάντηση: Εχουν οι γυναίκες κάβλες;

Ελπιζω μονο τωρα να μην πιασουμε και το σημειο G.
    KyriosG πάρτε θέση βλέπω να πέφτει και αυτό το θεμα στο τραπεζι. 

9. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Θα συνυπογράψω.

10. female

female Contributor

by Barbara Kruger​

11. whip123

whip123 New Member

Ναι εχεις δικιο, καποιες γυναικες δεν μου προκαλουν το παραμικρο ενδιαφερον, νομιζω πως παιζει ρολο ο χωρος οι ανθρωποι, ισως αν υπαρχουν και αλλοι αντρες στο χωρο κλπ κλπ.
    Αυτο που επισης εχει τυχει ειναι να αντιληφθω σεξουαλικα κυματα απο γυναικα απο αρκετα μακρια σε κλειστο ομως χωρο κοιτωντας την. Δεν ξερω πως συνεβη αλλα ηταν ξεκαθαρο σεξουαλικο ρευμα και η κοπελα ηταν αρκετα γυμνασμενη, δεν μου εχει συμβει σε τετοιο βαθμο απο αλλη, δηλαδη ηταν ενα πιο εντονο ερεθισμα εγκεφαλικο-οργανικο απ'οτι το σεξ που εχω κανει με αλλες (και τους ζητω συγνωμη). Ειναι νομιζω γενικα οργανικα ολα αυτα αλλα πρεπει να ξεφευγουν απο την μυρωδια και τις 5 αισθησεις. Δεν μπορω να αποδειξω αυτο ακριβως που εννοω απλα αυτο που με ενδιαφερει ειναι η πρακτικη στο συγκεκριμενο θεμα. Νομιζω οτι γενικα οσο περισσοτερο δουλευει κανεις στο σωμα του τοσο πιο ευκολη κανει την σεξουαλικη του ζωη. Και οχι με εναν χοντροκομμενο τροπο γιατι το εχω κανει στο παρελθον οπου μπορει να καταστρεφει την σεξουαλικοτητα του.
    Οχι οτι δεν μπορει να την κανει ευκολη και με αλλους τροπους, αλλα αν θελει να ικανοποιηθει και να το χαρει πρεπει ΚΑΙ οι δυο συντροφοι να εχουν δουλεψει με πανομοιοτυπους τροπους στο σωμα τους, να εχουν μια ιδιαιτερη φυσικη κατασταση και αναγκες και τοτε μπορει να συμβει.. να το πω.. πυροτεχνηματα; και απο τους δυο. Και σε αλλες περιπτωσεις μπορει να υπαρχει ταιριασμα αλλα επιμενω σε διαφορετικα σωματα και διαφορετικα ειδη και μεγεθη ηδονης. Νομιζω επισης πως για παρατεταμενα διαστηματα μπορει η σεξουαλικοτητα να ειναι καταπιεσμενη και σε αντρες και σε γυναικες αλλα αργα ή γρηγορα επανερχεται και αν δεν ειμαστε ισοροπημενοι και υγιεις αντι να κερδισουμε κατι μπορει και να χασουμε, να διαταραχθει η φαινομενικη ηρεμια και ανεξαρτησια που ειχαμε. Δηλαδη το μηνυμα μου ειναι μην αποκλειεις τιποτα, ζησε και να εισαι ανοιχτος και να παρατηρεις το σωμα σου, εχουμε μαθει να παρατηρουμε τους ανθρωπους ως εμφανιση ως κοινωνικη θεση, χρηματα.. αλλα θα πρεπει να παρατηρει κανεις πανω απ'ολα τι του λεει το σωμα του τη δεδομενη στιγμη και να προσπαθει να βελτιωσει την εμπειρια του σωματος του.
    στο τελος αν δεν τον ενδιαφερει κατι τετοιο ας μην παραπονιεται, και εχω γνωρισει πολλες γκρινιαρες που τους αξιζει να γκρινιαζουν.

12. whip123

whip123 New Member

Να πω κατι;

Διαβαζω τις απαντησεις σας και εχω διαβασει καμια εκατοστη φορες την λεξη οργασμος. Την διαβασα τοσες πολλες φορες που κοντευω να ερθω ο ιδιος σε εγκεφαλικο οργασμο. Μηπως και αυτο που συμβαινει εδω και απο αντρες και γυναικες ειναι μια μορφη σεξουαλικης εκτονωσης;
    Μηπως υπαρχουν γυναικες που μας αρεσουν εμφανισιακα αλλα δεν μας αρεσουν σαν χαρακτηρες ή η αφου η φυση λειτουργει σε κυκλους και δεν γινεται να ειμαστε διαρκως καυλωμενοι με ολους τους ανθρωπους του αντιθετου φυλου γυρω μας, απλα προσπαθουμε μιλωντας, γραφωντας, βλεποντας εικονες, να κραταμε την σεξουαλικοτητα μας ζωντανη εστω σε χαμηλοτερα επιπεδα ετσι ωστε οταν ερθει η καταλληλη στιγμη να την εκτονωσουμε με ενα προσωπο και ενα συγκεκριμενο τροπο; μηπως αντρες και γυναικες κανουμε συνεχως το ιδιο και ολα αυτα τα κοινωνικα και τα επαγγελματικα και καθε ειδους ραντεβου και ανταλλαγες αποψεων - συναντησεις ειναι τροποι να ανταλλασουμε σεξουαλικα ερεθισματα μεταξυ μας γιατι απλα δεν γινεται αλλιως; Και γενικα αν παρατηρησετε ανθρωπους που δεν ασχολουνται με τον εαυτο τους και δεν τον προσεχουν θα δειτε οτι αναζητουν περισσοτερες ευκαιριες για αντιδικια "διαλογο" και ψαχνουν πως και πως να εκδηλωσουν τα σεξουαλικα τους ενστικτα στη καθημερινη τους ζωη μεσω της ψυχολογικης βιας. Σαν να προσπαθουν να ελευθερωθουν απ'οσα τους βασανιζουν για να αφιερωθουν επιτελους στο σεξ, αλλα δεν καταλαβαινουν οτι το σεξ ειναι ο αρχικος τους στοχος και οχι ολα τα αλλα. Το σεξ ειναι η προτεραιοτητα και οχι ολα τα υπολοιπα.
    Η σεξουαλικη ελλειψη νομιζω πως οδηγει στην ψυχολογικη και σωματικη βια πρωτα απ'ολα στους ανθρωπους του ιδιου φυλου με εμας λογω της ψευδαισθησης του "ανταγωνισμου".
    Δε νομιζω οτι ο ανθρωπος μπορει να αποκοπει απο το σεξ, το εκφραζει και ζει με αυτο ολο το 24ωρο απλα το εκφραζει με διαφορετικους τροπους. Τα παντα ειναι σεξουαλικα. Απλως ο καθενας μας δημιουργει εναν δικο του σεξουαλικο κοσμο που απαρτιζεται απο αυτα που εχει επιλεξει για να του τον συντηρουν ή που η ζωη τον εχει οδηγησει, δεν εχει τοση σημασια.
    Κι'εγω αυτη τη στιγμη δεν ειμαι ικανοποιημενος για να θιγω αυτη την κατασταση. Αν ημουν ικανοοπιημενος δεν θα το συζητουσα και δεν θα το σκεφτομουν, θα το εκανα. Σ'αυτο ομως δεν φταινε οι ανθρωποι, ειναι η ζωη ετσι. Και ειναι μεγας για μενα οποιος μπορει να ζει και να κανει οσα του αρεσουν και να ζει μια εντονη ερωτικη ζωη και να μην του την διακοπτει τιποτα.
    Γι'αυτο λοιπον αφηνω το τηλεφωνο μου για ενδιαφερομενες, ειναι 69.. ;0)