Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εχω μια απορία....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος striggla, στις 19 Ιανουαρίου 2011.

1. striggla

striggla Regular Member

Τον τελευταίο καιρό, η προσωπική μου ζωή έχει γίνει εντελώς μπάχαλο.
    "Σκασίλα μας" θα μου πείτε.
    "Σίγουρα!" θα απαντήσω.
    Το πρόβλημα μου όμως δεν είναι το μπάχαλο, αλλά τα πολύ έντονα συναισθήματα που το συνοδεύουν, ξεκινώντας από απογοήτευση και φτάνοντας σε απίστευτη δίψα για εκδίκηση....
    Προσπαθώντας λοιπόν να χειριστώ όλο αυτό το χάος των συναισθημάτων μου, έφαγα μια φλασιά!

Είναι δυνατόν, ένας vanilla άνθρωπος, όταν βρεθεί σε μια ακραία κι επίπονη ψυχολογική κατάσταση, όπως χωρισμός, απόρριψη, απόλυση, οικογενειακά προβλήματα κλπ να εκδηλώσει bdsm συμπεριφορά, είτε κυριαρχική είτε υποτακτική?

Τι πιστεύετε?

Υ.Γ.
    Δε σας κρύβω ότι περνά πολλές φορές από το μυαλό μου ότι συγκεκριμένο άτομο θα το έβαζα άνετα κάτω και θα το έλιωνα στο ξύλο... 

2. SiberianWolf

SiberianWolf New Member

Απάντηση: Εχω μια απορία....

ολα ειναι παιχνιδια μυαλου και συναισθηματων. Αρα ειναι εφικτο να επηρεαζομαστε απο αυτα αποψη μου

3. ddragon

ddragon Regular Member

Ναι πιστεύω οτι είναι.
    Τα πάντα είναι διοχέρευση ενέργειας και συναισθημάτων. Όταν γνωρίζεις τη ύπαρξη μιας τέτοιας κατάστασης όπως το bdsm, έχεις ακόμα μια επιλογή να διοχετεύσης και ενέργεια και συναισθήματα.

4. kati

kati Regular Member

Ενδιαφέρουσα ερώτηση..

Καθώς πιστεύω οτι αρκετές περιπτώσεις bdsm συμπεριφοράς (υποτακτικής/κυριαρχικής) εκδηλώνονται έχοντας ζήσει κάποια έντονα βιώματα στην παιδική ηλικία, με την ίδια λογική αυτό μπορεί να συμβεί και στη μετέπειτα πορεία ενός ανθρώπου, πλέον πιο συνειδητά.

Όμως επειδή εσύ από όσο υποψιάζομαι εστιάζεις τη συμπιεσμένη απέχθεια προς ένα ορισμένο άτομο, νομίζω οτι αυτό θα ήταν λάθος να χαρακτηριστεί κάτι τέτοιο ως bdsm τάσεις..

Θα ήταν ενδιαφέρον να μας κατατοπίσεις ως προς αυτό, δηλαδή αν θα σε ενδιέφερε να έχεις ενεργό bdsm ρόλο μόνο προς το συγκεκριμένο άνθρωπο ή προς ένα σύνολο ανθρώπων (ασχέτως με το αν σε έχει βλάψει μόνο ο προαναφερθείς).

5. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Εμένα σε νεαρά ηλικία μου είπε ένας φίλος ότι η ΑΕΚ δεν θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα και εγώ τον πλάκωσα στο ξύλο, λέτε γι΄αυτό να μου αρέσει από τότε το bdsm; 

Έλεος!

6. striggla

striggla Regular Member

Λάθος, λάθος...
    Εγώ δεν έχω προς το παρόν καμία επιθυμία να ακολουθήσω κάποια bdsm συμπεριφορά.
    Η απορία μου έχει να κάνει με καταστάσεις όπου ένας άνθρωπος βιώνει πολύ έντονα συναισθήματα.
    Μπορεί να είναι απογοήτευση, θυμός, πόνος ψυχικός... διάφορα...
    Εγώ δεν είχα ποτέ στη ζωή μου bdsm εμπειρία και δεν ξέρω πώς νιώθουν οι κυρίαρχοι ή οι υποτακτικοί.
    Απλώς αναρωτήθηκα αν μια τετοια συμπεριφορά μπορεί να αποτελέσει αποφόρτιση ή "λύτρωση" του ατόμου, όταν αυτό βρίσκεται σε συνθήκες έντονης ψυχολογικής πίεσης.

δεν υπάρχει έλεος σ' αυτή τη ζωή...

7. ddragon

ddragon Regular Member

Όπως είπα και πριν μπορεί να σε αποφορτώσει ναι.
    Άλλωστε όλοι μας δεν λέμε οτι το bdsm πάνω απ' ολα ειναι ελευθερία έκφρασης;
    Δεν έχει πολλές φορές ακουστεί οτι στο bdsm παραμερίζονται τα taboo και τα πρέπει;
    Αυτά που έχεις λοιπόν μέσα σου και θες να βγούν για να ξαλαφρώσεις, ναι μπορούν να βγούν με μια τέτοια διαδικασία που μπορεί να χαρακτηριστει bdsm πρακτική.

8. heeler

heeler Regular Member

Ενδιαφέρον... Πιστεύω οτι με το συγκεκριμένο άτομο έχεις αυτή στην επιθυμία και μόνο σε αυτό το άτομο θες να κάνει bdsmικά κόλπα. Δεν είναι οτι σου βγάζει κάτι κυριαρχικό. Απλά εκτόνοση θα το έλεγα εγώ και επειδή ξέρεις τα bdsmικα το ανάγεις εκεί.

9. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Aπλά με αφορμή την στρέσα θα του βγουν αυτά που τα είχε κρύψει κάτω από το χαλάκι για να μην τα δει η ...πεθερά! Έτσι δεν λέει η παροιμία?
    Όσον αφορά στο βδσμ, είναι μάλλον σπάνιο γιατί στη συγκεκριμένη φάση πρέπει να ευδοκιμήσουν και κατάλληλες συγκυρίες. Αν οι συγκυρίες ευδοκιμήσουν μπορεί και ναι, κι αν δεν τρομάξει από αυτά που θα κάνει και τα κρατήσει στη μνήμη, μπορεί και να του προκύψει.
    Επειδή είναι μάλλον απίθανο, το πιο πιθανό είναι να ρίξει μια ματιά από τη κλειδαρότρυπα και να επιστρέψει εκεί που ήταν αφήνοντας τις φαντασιώσεις και τα όνειρα να διαδραματίσουν τον όποιο καθοδηγητικό τους ρόλο. Αλλιώς θα παραμείνει δέσμιο των ενοχών και των συνηθειών του.

10. JokerGemini

JokerGemini Regular Member

Τον τελευταίο καιρό, η προσωπική μου ζωή έχει γίνει εντελώς μπάχαλο.
    "Σκασίλα μας" θα μου πείτε. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!
    "Σίγουρα!" θα απαντήσω. Σ Ω Σ Τ Α !!!

Το πρόβλημα ΣΟΥ όμως Ε Ι Ν Α Ι το μπάχαλο, αλλά ΚΑΙ τα πολύ έντονα συναισθήματα που το συνοδεύουν, ξεκινώντας από απογοήτευση και φτάνοντας σε απίστευτη δίψα για ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΣΟΥ σχετικα με το τι εισαι τελικα....
    Εφαγες μια φλασιά??? ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ !!!! ΠοΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Α Λ Λ Α ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΘΗΚΕΣ Α Κ Ο Μ Α .....

Είναι δυνατόν, ένας vanilla άνθρωπος, όταν βρεθεί σε μια ακραία κι επίπονη ψυχολογική κατάσταση, όπως χωρισμός, απόρριψη, απόλυση, οικογενειακά προβλήματα κλπ να εκδηλώσει bdsm συμπεριφορά, υποτακτική και ΜΟΝΟ υποτακτική?

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΥΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΚΚΕΝΩΝΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΥ (οπου και ΟΤΑΝ υπαρχει ),ΤΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΩΣ ΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΡΑΤΟΝΤΕΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΔΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΙΝΑΣ!!!!
    ΔΗΑΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ   (Welcome baby)!!!

Τι πιστεύετε? ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΡΥΦΟΒΑΝΙΛΟΣΚΛΑΒΟΣΟΥΜΠΙΤΣΑ αλλα ακομα τσινας.... 

Υ.Γ.
    Δε σας κρύβω ότι περνά πολλές φορές από το μυαλό μου ότι συγκεκριμένο άτομο θα το έβαζα άνετα κάτω και θα το έλιωνα στο ξύλο... [/quote]

ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ  

ΣΥΝ ΤΩ ΧΡΟΝΩ ΟΜΩΣ ....πιστευε εσυ και...keep walking

11. Uther

Uther Contributor

Προσωπικά θα συμφωνήσω με τον cadpmpc
    Τουλάχιστον εμένα κάπως έτσι μου προέκυψε. Μετά απο χρόνια αυτό-καταπίεσης , φτάνοντας σε μια ακραία κι επίπονη ψυχολογική κατάσταση , ένοιωσα ότι αν συνεχίσω να προσποιούμαι ότι είμαι κάτι άλλο και αν συνεχίσω να κρύβομαι από τον εαυτό μου θα σκάσω ή θα τρελαθώ.
    Όλες μου οι σχέσεις όμως είχαν στοιχεία D/s και οι φαντασιώσεις μου οργίαζαν από πολύ μικρή ηλικία.

Δεν μπορώ να πω ότι θα γινόταν το ίδιο σε κάποιον/α βανίλλα.

Είναι σαν να ρωτάς αν ένας straight μετά απο μεγάλη απογοήτευση με το γυναικείο φύλο, μπορεί να γίνει ομοφυλόφιλος. Με βάση όσα έχω δει, δεν μπορεί. ΈΝας ομοφυλόφιλος όμως , μετά από χρόνια που προσπαθεί να καταπιέσει αυτό που είναι, με αφορμή μία απογοήτευση (η οποία θα προέκυπτε ούτως ή άλλως αφού ο ίδιος ποτέ δεν θα ένιωθε ευτυχισμένος) μπορεί να αποφασίσει να δεχτεί αυτό που είναι και τον ικανοποιεί.

Σε σχέση με το υστερόγραφο
    Ένας σαδιστής δεν χρειάζεται αφορμή για να εκφραστεί παρά μόνο τον πόθο του για το υποκείμενο. (τον πόθο---όχι το μίσος)

12. elfcat

elfcat . Contributor

Το να νιώθεςι οργή, θυμό και επιθυμόα να ξεσπάσεις είναι απόλύτως ανθρώπινο και φυσιολογικό. Το έχουμε όλοι αισθανθεί. Και οι vanilla τα νιώθουν και ειναι μια χαρά. Το bdsm δεν έχει να κάνει με αυτά τα γρήγορα και επισφαλή συναισθήματα, έχει να κάνει με τον τρόπο που σχετιζόμαστε ερωτικά.