Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εχω μια απορία....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος striggla, στις 19 Ιανουαρίου 2011.

1. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Απάντηση: Εχω μια απορία....

O Θυμός, ο τσαμπουκάς, οι τραμπουκισμοί, οι τσακωμοί, η εκδίκηση γι' αυτά που έκανε ή νομίζουμε ότι έκανε ο/η σύντροφός μας κτλ κτλ, δεν έχουν να κάνουν με το bdsm αλλά με την μικροψυχία μας και την ανάγκη μας να ρίχνουμε πάντα τις ευθύνες στους άλλους γι αυτά που συμβαίνουν

2. aricC

aricC New Member

δεν ειχε και αδικο το παλικαρι..τσαμπα τις αρπαξε

---------- Post added at 15:13 ---------- Previous post was at 15:12 ----------

@masterperris

3. striggla

striggla Regular Member

κολλήσατε οι περισσότεροι στο τι περνάει από το δικό μου μυαλό και δεν καταλαβατε την απορία μου...  

thanks!

4. Ninevi

Ninevi Regular Member

Θα το κάνω τάμα μου φαίνεται. ΕΝΑΣ έστω Μάστερ να βρεθεί και να πει σε κάποια γυναίκα (που δεν δηλώνει υπο), ότι δεν κρύβει μία σκλαβάρα μέσα της  
    Συμπαθέστατη striggla, αναφέρεις αρκετά παραδείγματα "ακραίας και επίπονης ψυχολογικής κατάστασης" στο αρχικό σου ποστ. Αν ο χωρισμός και η απόρριψη είναι όντως πράγματα που σου συνέβησαν, η συμβουλή μου σε εσένα είναι απλώς live and let live (ή let die αν προτιμάς).
    Το BDSM είναι τρόπος ερωτικής έκφρασης και όχι αντίδοτο προς μία αρνητική κατάσταση ή εκδήλωση/εξωτερίκευση της μαυρίλας που έχουμε μέσα μας.
    Ή το 'χεις πάντα (και στα καλά σου και στα στραβά σου) ή δεν το 'χεις.

5. striggla

striggla Regular Member

έχει να κάνει με το τι σκέφτεται ο καθένας και για να μην εχει κανείς απορία, εννοώ με ποιό όργανο!
    ευχαριστώ κοριτσάκι για τη γνώμη σου

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

γι αυτο απο εδω και στο εξης , ολοι θα αναφερουμε οσα μας απασχολουν υπο την μορφη οτι ειναι προβλημα της CPU του υπολογιστη , η οποια τελει υπο ψυχοδιερευντικη ασυλια ...
    πχ ...
    "αγαπητο φορουμ , ηθελα να ρωτησω εαν τα ΧΡ μπορουν να ανοιξουν πολλαπλα παραθυρα σε διαφορα πεδια εφαρμογων οταν εχει εγκατασταθει ιος στον πυρηνα Κερνελ ...πιστευετε οτι πρεπει να απεγκαταστησω τις ανοικτες εφαρμογες και να καθαρισω τον ιο , ή να τον αφαιρεσω απο μια μια ξεχωριστα ? "

7. striggla

striggla Regular Member

βλαμμένο.... 

8. skia

skia Contributor

δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος είναι βανίλα ή όχι. έχει να κάνει καθαρά με ανθρώπινη αντίδραση.
    και η εκδίκηση είναι σαφώς ένα από τις πρώτες σκέψεις που έρχονται στο μυαλό. όπως και αντιδράσεις που κυρίως σκοπό έχουν να φανεί το άτομο που έχει αποδεχτεί πράγματα όπως αυτά που αναφέρεις, αποδεκτό από τους γύρω του.
    συνήθως, δεν μπορεί αρχικά να καταλάβει το δικό του μερίδιο ευθυνών και προσπαθεί να φορτώσει το απόλυτο φταίξιμο σε όλους τους άλλους, με αποτέλεσμα την εκδήλωση συμπεριφοράς του συνήθως επιθετικής και επιφυλακτικής απέναντι στους πάντες. φυσικά είναι μορφή άμυνας. θέλει τρομερή προσπάθεια να υπάρξει αντικειμενικότητα, θεωρώ. χρειάζεται τρομερή αυτοπειθαρχεία για να μπορέσει κάποιος να μπορεί να είναι ψύχραιμος γενικά και να αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο καταστάσεις που του προκαλούν έντονα συναισθήματα θετικά ή αρνητικά.

9. Markisios_Nte_Sant

Markisios_Nte_Sant Regular Member

Υποτακτική συμπεριφορά..σίγουρα. Αν σκεφτείς ότι για το άτομο που κάθεσαι και σπαζοκεφαλιάζεις, πηγαίνει με άλλες, χαίρεται τη ζωή του, και δεν ασχολείται μαζί σου, ενώ εσύ ξοδεύεις ενέργεια και χρόνο...

10. striggla

striggla Regular Member

μου την είπες κανονικότατα, αλλά πολύ εύστοχα και σ' ευχαριστώ γι' αυτό!

11. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Ακριβώς. Η πιο ουσιαστική συμβουλή που μου έχει δοθεί σχετικά με το BDSM είναι "ΌΧΙ ΝΕΥΡΑ"

12. BitterSweat

BitterSweat Regular Member

νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις έχει να κάνει με αναζήτηση τρόπων εκτόνωσης. το bdsm ίσως θα μπορούσε να αποτελέσει 1 από αυτούς. όμως θεωρώ ότι θα καταλάβεις καλύτερα αν "ανήκεις" σε κάτι τέτοιο σε μία πιο ήρεμη φάση της ζωής σου. αν ήταν έτσι όλοι θα είμασταν πανσεξουαλικοί, γιατί απλά όταν θα έίχαμε νεύρα θα θέλαμε να γαμήσουμε τους πάντες!