Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΖΕΥΓΑΡΙΑ Κ - ΖΕΥΓΑΡΙΑ υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος undertraining, στις 19 Απριλίου 2012.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: ΖΕΥΓΑΡΙΑ Κ - ΖΕΥΓΑΡΙΑ υ

    Ακριβώς...
     
  2. soul_mechanic

    soul_mechanic New Member

    Απάντηση: ΖΕΥΓΑΡΙΑ Κ - ΖΕΥΓΑΡΙΑ υ

    Νομίζω πρέπει να βρείτε ένα αντίστοιχο ζευγάρι υποτακτικών! Πιθανότατα θα έχουν το ίδιο πρόβλημα! χαχα!
     
  3. Confused

    Confused Regular Member

    Απάντηση: ΖΕΥΓΑΡΙΑ Κ - ΖΕΥΓΑΡΙΑ υ

    Η Κυριαρχία και η Υποταγή βγαίνει πολλές φορές και σε vanilla ζευγάρια. Δεν είναι πάντα τα πράγματα ροζ και εκεί, γιαυτό εμπειρικά θα σας πω ότι με "αγάπη όλα λύνονται!"   
    Φυσικά και άκρως BDSM σχέση δεν θα μπορεί να υπάρξει...
    Φαντάζομαι όμως οτι για να είναι μαζί και ευτυχισμένοι θα καταλήγουν σε βραδυές switch ώστε να απολαμβάνουν αμφότεροι με τη σειρά τους!
     
  4. xy

    xy Regular Member

    Απάντηση: ΖΕΥΓΑΡΙΑ Κ - ΖΕΥΓΑΡΙΑ υ

    Σαν εξισώσεις μαθηματικές ένα πράμα. Κ + Κ = Υ, Υ + Υ = Βανίλα στο τετράγωνο
     
  5. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Δεν υπάρχει κυριαρχικό σεξ και μη κυριαρχικό ή μάλλον δεν κρίνεται από την κυριαρχικότητα στο κρεββάτι αυτή η πτυχή του χαρακτήρα. Το σεξ είναι σεξ και εκεί πάντα είναι όλα παροδικά και πολύ επιφανειακά. Ο άντρας είναι σχεδόν πάντα ο πιο ενεργητικός και κυριαρχικός στο κρεββάτι (σε σπάνιες περιπτώσεις δεν είναι, όπως όταν η γυναίκα του φοράει strapon). Το τι γίνεται στο κρεββάτι λίγο μετρά, γιατί εκεί δεν κρίνεται ο χαρακτήρας έτσι κι αλλιώς. Εκτός κρεββατιού αρχίζει το πρόβλημα, αν ο άντρας βγάζει υποτακτική συμπεριφορά απέναντί της και εκείνη επίσης, δεν υπάρχει σχέση. Δεν προχωράει. Δεν ξεκινάει καν. Δυο κυριαρχικοί που να θέλει ο καθένας να κυριαρχήσει τον άλλο προκαλούνται μεγάλες εντάσεις. Το πρώτο αδιάφορο, το δεύτερο ψυχοφθόρο ή καταστροφικό. Ακόμα και αν λένε ότι και οι δυο είναι κυριαρχικοί, κάποιος από τους δυο θα έχει την πραγματική εξουσία, αλλιώς η σχέση θα διαλυθεί αμέσως, εκτός αν μπαίνουν τρίτα πρόσωπα στη σχέση και γίνεται μεταξύ αυτών η ανταλλαγή εξουσίας.
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: ΖΕΥΓΑΡΙΑ Κ - ΖΕΥΓΑΡΙΑ υ

    Τα εκτός κρεβατιού είναι άλλο θέμα. Εκεί ούτως η άλλως είναι άλλες οι παράμετροι και νομίζω ότι τα πράγματα είναι κάπως πιο εύκολα κρίνοντας από τις εμπειρίες μου.

    Εννοώ ότι εγώ προσωπικά στην οικογενειακή μου ζωή θα υποχωρούσα σε κάποια πράγματα ακόμη και αν πίστευα ότι έχω δίκαιο. Στο κρεβάτι τον υποτακτικό ή τον μαζοχιστή το θεωρώ αδύνατο να τον παίξω.
     
  7. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: ΖΕΥΓΑΡΙΑ Κ - ΖΕΥΓΑΡΙΑ υ

    για μένα τα εντός κρεββατιού είναι τα μόνα εύκολα κάθε είδους σχέσης.
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: ΖΕΥΓΑΡΙΑ Κ - ΖΕΥΓΑΡΙΑ υ

    Και πως θα μπορούσε κάποιος να επιβάλει κυριαρχία σε μια απόλυτη αφέντρα στο κρεβάτι?

    Αν ξέρεις πως και μπορείς να μου το πεις, θα με διευκόλυνες υπερβολικά.
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ΖΕΥΓΑΡΙΑ Κ - ΖΕΥΓΑΡΙΑ υ

    Να πω κι εγώ την εμπειρία μου; Η πρώτη μου σχέση με πολύ D/s ήταν με άντρα κυριαρχικό παντρεμένο με κυριαρχική γυναίκα.

    Δεν ξέρω διόλου τι έκαναν στο κρεβάτι, γιατί εκείνη την εποχή δεν ήξερα την τύφλα μου από φυσική πλευρά BDSM και γιατί ο αγαπημένος μου έλεγε, χωρίς να τον ρωτώ, ότι δεν κάνουν απολύτως τίποτα, κάτι που θεωρούσα όχι αληθές και παρέβλεπα αυτόματα.

    Οι άνθρωποι αυτοί αγαπούσαν βαθιά και σέβονταν - το τελευταίο ίσως για λόγους ισορροπίας - ο ένας τον άλλο, είχαν έντονη σεξουαλική έλξη μεταξύ τους, πολλές σπίθες, υγιή - κατ' εμέ - ανταγωνισμό στα πάντα και πολύ σύνδεσμο. Αλλά επίσης κουράζονταν ο ένας απ τον άλλον και απομακρύνονταν συχνά, για να ανασάνουν. Δεν ξεχνούσαν τίποτα και χρέωναν ακριβά, μεταξύ τους πάντα...

    Ο κύριος είχε έρθει σ εμένα - είμαι βέβαιη γι αυτό - επειδή τον ξεκούραζα, επειδή δεν είχε να μου αποδείξει τίποτα, επειδή τον στήριζα σιωπηλά όταν με χρειαζόταν αντί να του δίνω τσαγανό με μια ζόρικη τσιμπιά, επειδή η απλή υπακοή μου, την οποία ήταν ο πρώτος που εντόπισε στον χαρακτήρα μου, του φαινόταν ως μάνα εξ ουρανού, επειδή όταν μου μιλούσε τον κοίταζα στα μάτια, όταν με ρωτούσε κάτι ούτε που μου περνούσε απ το νου να μην του απαντήσω απλά και με ακρίβεια και όταν ένιωθα πως δεν ήθελε κουβέντες, σώπαινα. Όμως, αγαπούσε την κυριαρχική γυναίκα του.

    Όντας τσαχπίνης και ευκίνητος, είχε το εκπληκτικό συνήθειο να αράζει στον καναπέ του σπιτιού του τα βράδια της Παρασκευής, αλλά πώς; Έπαιρνε λίγη φόρα και πήδαγε στον αέρα, περνούσε απ την πλάτη του καναπέ σε άλμα εις ύψος και βούλιαζε στα μαξιλάρια πανευτυχής. Μια φορά, τα μωρά μάλλον, είχαν αφήσει ένα φιλμ φωτογραφικής μηχανής εκεί που θα προσγειωνόταν το κωλομέρι του. Η γυναίκα του ήταν στον δίπλα καναπέ και εγώ καθόμουν στο πλάι του σημείου που θα προσγειωνόταν. Αν του μπηγόταν το φιλμ στο κρέας θα τσακιζόταν στα δύο απ τον πόνο, ίσως να τον έπιανε και οσφυαλγία για μέρες. Με μια αστραπιαία κίνηση, άρπαξα το φιλμ, ένα δευτερόλεπτο πριν πέσει στα μαξιλάρια. Η γυναίκα του με είδε. Έμεινε άναυδη που είχα ασχοληθεί και δεν με είχε νοιάξει να γελάσω λίγο με το σίγουρο πάθημά του, με κοίταξε για λίγο κοροϊδευτικά, αλλά μετά στενοχωρήθηκε...

    Αυτά για τους K/K. (Πήγα να γράψω D/D αλλά έμοιαζε με νούμερο σουτιέν και το διόρθωσα).

    Αναφορικά με τους υ/υ έχω παρατηρήσει ότι υπάρχει φιλία και συντροφικότητα μεταξύ τους και αυτό είναι κυρίως που κρατάει τη σχέση.
     
  10. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ΖΕΥΓΑΡΙΑ Κ - ΖΕΥΓΑΡΙΑ υ


    Και εσυ στο καπακι?! Εμενα μπορει καποιος να μου εξηγησει πως συναντατε τις κυριαρχικες τοσο ευκολα?
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ΖΕΥΓΑΡΙΑ Κ - ΖΕΥΓΑΡΙΑ υ

    Υπομονή, woohoo. Μπορεί να περάσουν χρόνια και χρόνια. Άλλωστε το είδος εκείνο της κυριαρχικής δεν θα σε ενδιέφερε διόλου. Αλλά, με συγχωρείς τώρα, από όλη την ιστορία εσύ αυτό εντοπίζεις;
     
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΖΕΥΓΑΡΙΑ Κ - ΖΕΥΓΑΡΙΑ υ

    Sorry, ενα pm θέλω να στείλω.