Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος footslave28, στις 26 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. blabla

    blabla New Member

    Τι να σου πω καλε μου φιλε, εγω προσωπικα μπερδευομαι με τις γυναικες για πολυ απλουστερα θεματα οποτε κατι τετοιο μου φαινετε βουνο!
     
  2. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Παιδιά θεωρώ ότι τα πράγματα τελικά δεν είναι τόσο άσχημα,ούτε ανηφορικά σαν βουνό που διάβασα κάπου. Ίσα ίσα πρέπει εφόσον υπάρχει μία στοιχειώδης εξυπνάδα και ένας όμορφος τρόπος όλα μπορούν να γίνουν.Πάντοτε όμως με μεθοδικότητα και όχι σαν λυσσασμένοι (πεινασμένοι) λύκοι να ορμήξουμε εκεί.Άλλωστε δεν θα κάνεις κάτι που θα θίξει την κοπέλα δίπλα σου.Θα της προσφέρεις ακόμη περισσότερη απόλαυση και χαλάρωση ίσως με ένα όμορφο μασάζ στα πόδια της, κάτι που αν δεν έχει ξαναζήσει στην ζωή της μπορεί να το βρει και αφάνταστα αισθησιακό (που πιστεύω ότι είναι) και ερωτικό.Από εκεί και έπειτα έχω να καταθέσω το εξής:

    Κάποτε ήμουν με μία κοπέλα που δεν ανεχόταν να πιάσω έστω και λίγο την πατούσα της.Κατάλαβα ότι ήταν αρνητική σε αυτό και δεν θέλησα να την πιέσω να κάνει κάτι που δεν νιώθει καλά.Γι'αυτό και από ένα σημείο και έπειτα παραιτήθηκα εξολοκλήρου της προσπάθειας.Όταν μετά από 4 μήνες ήμασταν πλέον στα χωρίσματα σχεδόν, μου πρότεινε σε ανύποπτο χρόνο να της κάνω ποδόλουτρο!!!Δεν ξέρω αν το έκανε αυτό για να αναζοωγονήσει την όποια σχέση μας-η οποία βρισκόταν ήδη σε μαρασμό-και μόνο ή αν σκέφτηκε επιπλέον να το δοκιμάσει να δει αν θα της αρέσει αν θα το απολαύσει.Όντως της έκανα ποδόλουτρο αλλά δεν μου βγήκε να κάνω κάτι άλλο πέρα από αυτό (πχ να φιλήσω τα πόδια της,κάτι που δε μπορούσα να διανοηθώ αρχικά).Τότε κατάλαβα ότι πλέον ο χωρισμός μας ήταν αμετάκλητος και απλά θέμα χρόνου
     
  3. Grenadier

    Grenadier New Member

    Πολύ ενδιαφέρον θέμα και ευχαριστών για τις πληροφορίες.
     
  4. ναι αλλα θα πρεπει να παει να βαλει και ψευτικα δοντια μετα!!! 

    αβυσσος η ψυχη της γυναικας
     
    Last edited: 22 Νοεμβρίου 2007
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θα ρωτήσεις πώς αντιμετώπιζαν το θέμα των ποδιών στο σπίτι της. Συχνά το φετίχ με τα πόδια ξεκινάει εκεί. Εμάς ας πούμε στο σπίτι μας, όταν είμασταν παιδιά εγώ και ο αδελφός μου, μας έπλενε τα πόδια μας η μαμά μας μέχρι που μπήκαμε στην εφηβεία. Δεν της άρεσε αυτή η δουλειά και στραβομουτσούνιαζε όταν το έκανε. Σαν παιδάκια είχαμε όντως πολύ βρώμικα ποδαράκια. Όμως το θεωρούσε απαραίτητο να πάμε για ύπνο με καθαρά πόδια. Ήταν ιεροτελεστία, γινόταν κάθε βράδυ. Επίσης, τα καλοκαίρια στο εξοχικό μας υπήρχε πάντα μια λεκάνη γεμάτη νερό έξω από την πόρτα του σπιτιού όπου ξεπλέναμε την άμμο από τα πόδια μας. Έμμονη ιδέα σχεδόν θα έλεγα. Ο πατέρας μου είχε τα πιο κομψά και περιποιημένα πόδια σε όλο το σύμπαν. Μιλάμε τέλεια. Της μαμάς ήταν περίεργα, άσχημα, με κάλους. Φορούσε πλαστικές παντόφλες που μύριζαν. Μισώ αυτή την μυρωδιά.

    Ρώτα αυτό για την οικογένεια και μετά ίσως καταλάβεις. Είναι ενδιαφέρον πώς δημιουργούνται τα φετίχ. Θα με ενδιέφερε πώς δημιουργήθηκαν και των άλλων τα φετίχ. Εντελώς "ακαδημαϊκά" φυσικά.
     
  6. οσο αναφορα το δικο μου φετιχ,δημιουργηθηκε απο μια απλη ερωτηση.Αφου κανουμ σεξ με αυτα που χρησιμοποιουμε για να "ξελαφρωσουμε".γιατι να μην κατουραμε και κατα την διαρκεια του σεξ η και χωρις αυτο? Καπως ετσι ξεκινησαν ολα για εμενα
     
  7. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Και για εμενα και.......το κανω παντα αυτο!!! 
     
  8. sharkhunter

    sharkhunter New Member

    Και το πιο απλό βέβαια, ειναι να της πεις οτι λατρέυεις ΟΛΟ της το σώμα.την φιλας παντου για να την διεγειρεις και τελικα καταληγεις στα ποδια της.
     
  9. mem

    mem

    αρχιζεισ να ασχολεισαι σιγα σιγα με τα ποδια της.μετα το αναφερεις συνεχεια.και καποια στιγμη το λες.αν δεν ειναι κολλημενη το πραγμα προχωραει φιλε
     
  10. Kits

    Kits Contributor

    τοσο πολυ που σηκωνεται και φευγει...
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να της αναφέρεις κάτι σε σχέση με το φετίχ σου.

    Βρες το κατάλληλο timing, πάρε τον χρόνο σου εξερευνώντας τις γύρω περιοχές και κάνε το, εν τέλει, δικό της φετίχ. Δεν υπάρχουν πάγιες τακτικές (αν και το μασάζ στα πόδια είναι εξαιρετική ιδέα), όλα είναι θέμα timing και σωματικής προετοιμασίας.
     
  12. karelakias34

    karelakias34 New Member

    Απάντηση: ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

    και εγω αυτη την αγωνια ειχα μεχρι την ημερα που μου ζητησε απο μονη τησ να τησ γλειψω τα ποδια