Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζάχαρη και "bdsm"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Sado_M, στις 24 Δεκεμβρίου 2010.

  1. katerina

    katerina Regular Member

    Απάντηση: Re: Ζάχαρη και "bdsm"

               

    τη γαρδούμπα πως θα την μετεφραζες ??
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     

    Χμ... ζάχαρη και bdsm
    Σκέφτομαι τι ανωμαλίες μπορώ να κάνω μ' αυτό το πιάτο γεμάτο άχνη ζάχαρη  
     
  3. Απάντηση: Ζάχαρη και "bdsm"

    ζάχαρη και bdsm


    Τελευταίες έρευνες από κορυφαίους Σαδομαζολόγους ανέδειξαν τον συσχετισμό του bdsm με την ζάχαρη.
    Οι έρευνες απέδειξαν ότι όσοι τρώνε ζάχαρη γίνονται μαζοχιστές, σε αντίθεση με όσους τρώνε αλάτι που γίνονται σαδιστές.


    Έλεος..........
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ζάχαρη και "bdsm"

    εχω ακουστα οτι υπαρχει και αλλη ομαδα επιστημονων που υποστηριζει οτι η ζαχαρη κανει το σωμα μαλθακο και τρυφηλο μη ανθεκτικο στον πονο και την κακουχια αρα μαλλον προς κυριαρχους τεινει η καταναλωση ζαχαρης εν αντιθεσει προς το αλατι που σφιγγει το σωμα και το καθιστα σφηκτο και σφριγηλο , το παστωνει γενικα και το κανει ανθεκτικο στον πονο , αρα προς υποτακτικους μου φερνει ...

    εχουμε και λεμε λοιπον : γλυκουληδες κυριαρχους και νοστιμουληδες υποτακτικους ....

    και εις ανωτερα ...
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ζάχαρη και "bdsm"

    Δεν ξέρω τι σχέση έχει η ζάχαρη με την μαρμελάδα... sorry με το bdsm ήθελα να πω, αλλά το πρόσωπο της κοπελιάς στο βίντεο έχει μια ζαχαρένια υποτακτικότητα!    



     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Ζάχαρη και "bdsm"

    @thaleia άρθρο 17 @madlene άρθρο 26

    Ωραία ιδέα! Η καραμελένια σκλάβα, η το βασανιστήριο της καραμέλας.!

    Συνταγή


    Υλικά:


    1 διαφανή πλαστικό φύλλο συσκευασίας στις διπλάσιες διαστάσεις από τις φυσικές σωματικές διαστάσεις της σκλάβας.


    5 κιλά ζάχαρη ( η ποσότητα εξαρτάτε από την επιθυμητή στρώση κρούστας )


    Νερό


    1 θερμόμετρο μαγειρικής


    Τρόπος παρασκευής:

    Βήμα 1

    Βράζετε την ποσότητα μισού ποτηριού νερού νερό στον πάτο μιας μεγάλης κατσαρόλας, εφάμιλλα εφαπτόμενο με ορθολογικό τρόπο, σε οποιαδήποτε εστία θερμότητας κατάλληλη για μαγειρική χρήση, για μισό λεπτό της ώρας περίπου, χωρίς εκείνο το νερό να ζεματιστεί και κατά συνέπεια εξατμιστεί. Αδειάζεται την ποσότητα της ζάχαρης εντός της κατσαρόλας, και ανακατεύεται το μείγμα με απαλές κινήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα ωσότου το μείγμα να πάρει το χρώμα της αρεσκείας, Όσο πιο έντονος θα είναι ο χρωματισμός προς το βαθύ κάστανο σκούρο, τόσο πιο σκληρή θα γίνει η κρουστά καραμέλας πάνω στο σώμα της σκλάβας σας. Η διαβάθμιση χρώματος εξαρτάτε και από την ποσότητα ζάχαρης που θα χρησιμοποιηθεί στη κάθε συνταγή. Η πυκνότητα, πηκτικότητα και χρώμα του μείγματος πάνω στο σώμα της είναι κάτι υποκειμενικό στην περίπτωση του καθενός.

    Βήμα 2

    Στη συνέχεια πρόσθετε ακόμα περισσότερο νερό στην κατσαρόλα, κατά προτίμηση χλιαρό, χωρίς όμως το μείγμα να πάρει την μορφή του σιροπιού, και το διατηρείται σε χαμηλές θερμοκρασίες θερμότητας, αλλά ποτέ μα ποτέ το αφήνετε να βράσει έντονα, ώστε να χαθεί το μπουκέτο γεύσης του. Όταν η ύλη διασπαστεί μέσω θερμότητας, και αποκτήσει τον χαρακτήρα της ομοιογενούς μάζας σταδιακά, από επίπεδο σε επίπεδο, από εναλλαγή σε εναλλαγή χρόνου, θερμοκρασίας, χρώματος, πηκτικότητας και ουσίας, αποτραβήχτε το μείγμα μακριά από την φωτιά, αφήνοντάς το να ξεκουραστεί. Βυθίζοντας το θερμόμετρο μαγειρικής μέσα στην κατσαρόλα, με τις θερμομετρικές ενδείξεις ευδιάκριτες, εξετάζεται την προσαρμογή του μείγματος προς το φυσικό περιβάλλον, και την επιθυμητή διαβάθμιση θερμοκρασίας χρήσεως του, ανάλογα με τις αντοχές επιδερμίδας της σκλάβας σας.

    Βήμα 3

    Απλώνεται το διάφανη πλαστικό φύλλο στα πάτωμα, και τοποθετείτε την σκλάβα σας στη μέση της περιφέρειάς του, δίνοντας κατευθύνσεις για τη στάση που γουστάρετε να καθίσει , όρθια με ανοικτά τα ποδιά, καθιστή, ξαπλωμένη μπρούμυτα η ανάσκελα, γονατιστή κλπ, και αρχίστε το παιχνίδι. Μια χρυσή συμβουλή μαγειρικής είναι ότι αν θελήσετε να εξοικειωθεί η σκλάβα σας, με την αφή και επαφή του μείγματος σε πρωταρχικό στάδιο, αλείφεται το πέος σας με το μείγμα, και της το δίνεται στο στόμα σαν μια πανδαισία καραμέλας, έτσι ώστε να γίνει η πρώτη επαφή με τα σιρόπια. Εν συνεχεία απλώνεται το μείγμα κατά κόρον σε οποιοδήποτε σώμα γουστάρετε, αλλά κυρίως της σκλάβας. Τα μέρη και ο τρόπος για επάλειψις του μείγματος πάνω στο σώμα της, είναι και αυτό κάτι υποκειμενικό. Άλλος γουστάρει να περιχυνόταν η καραμέλα κατευθείαν χύμα από την κατσαρόλα, στους μηρούς, ανάμεσα απο τα σκέλια, στήθος, λαιμό, πλάτη, μέση, πρωκτική περιοχή της σκλάβας του κλπ, και άλλος γουστάρει να κάνει την επάλειψη τοπικά και περιφερειακά, είτε με σπάτουλα, κουτάλι, κουτάλα κλπ, κατευθείαν στα μπούτια, κλειτορίδα, μουνί, ρόγες, χείλια, κωλομέρια, κωλοτρυπίδα, πατούσες της κλπ. Κατά την διάρκεια διαδικασίας πήξης και μετάβασης υλικού σε στερεά μορφή καραμέλας, παίρνεται τηλέφωνο τους φίλους η φίλες σας, για να μάθετε αν τους αρέσει η “σκλάβα προυλέ” η η “καραμελένια σκλάβα γκατώ”. Αν σας απαντήσουν θετικά τους καλείται να την γλείψουν, αν σας απαντήσουν αρνητικά επικεντρώνεστε σε όσους έχουν κατοικίδια, κατά προτίμηση σκυλιά, γατιά που διαθέτουν μεγάλες αντοχές στο να καθαρίσουν γλείφοντας την σκλάβα σας, για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος καραμέλας από πάνω της. Αν δεν βρείτε κανένα διαθέσιμο, συνεχίστε το παιχνίδι βάζοντας την να γλείψει όπου έχει πέσει καραμέλα, είτε κατά λάθος είτε εσκεμμένα, οδηγώντας την στα μέρη εκείνα με μαστίγιο η ότι άλλο, μπουσουλώντας, τρέχοντας κλπ. Στο παιχνίδι συγκαταλέγεται και το μετέπειτα μπάνιο στη μπανιέρα κλπ.


    Η παραπάνω συνταγή έχει ερασιτεχνικό χαρακτήρα, και πιθανόν να χρειάζεται διορθώσεις. Όπως η μαγειρική είναι οργανική, προσθέσεις και αφαιρέσεις κατά καιρούς θα αυξάνουν και την απόλαυση της καραμέλας. Το συγκεκριμένο βασανιστήριο παρομοιάζεται σαν αυτό του λιωμένου κεριού. Και τα δυο μπορούν να επιφέρουν απόλαυση σταγόνα σταγόνα., άλλα το προτέρημα της καραμέλας είναι ο ανάλογος έλεγχος θερμοκρασίας υλικού, και η εξίσου σχετικά προσιτή οικονομική δαπάνη. Κατά τη διάρκεια του βασανιστηρίου οι μετέχοντες επωφελούνται φυσικής ενέργειας για εντονότερο παιχνίδι. Πρέπει να αποφεύγεται όμως από άτομα πάσχοντα από διαβήτη και υπέρταση.
    Στο συγκεκριμένο βασανιστήριο αποδεικνύεται οτι η χρήση ζάχαρης κατά την διάρκεια του, δημιουργεί αυτόματα την ύπαρξη σχέσης μεταξύ ζάχαρης και “bdsm”. Σ’ εκείνη τη περίπτωση η ζάχαρη χρησιμοποιείται σαν εργαλείο η μέσο δημιουργίας απόλαυσης, όπως τόσα άλλα., κάτω από συνθήκες και προσπάθειες εφαρμογής κοινού κώδικα με ευρύτερες έννοιες της δουλείας μεταξύ δυο εξαρτώμενων ανθρώπων, ο ένας από τον άλλον, με πειθαρχεία σκέψεων και κινήσεων, εκπληρώνοντας τα σαδομαζοχιστικά τους ένστικτα.
     
  7. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Ζάχαρη και "bdsm"

    ...μια πολυ ομορφη προταση, με την ευγενικη και φινετσατη περιγραφη ενος καλλιεργητη ηδονικων γευσεων και διαβαθμισμενων αποχρωσεων του διαφανου melted brown .

    Οι επιλογες των αδιαβαθμιστων "ζαχαρί" προς "σοκολατι" προθεσεων στη διαθεση σας!!!



    Γι ργος
     
  8. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ζάχαρη και "bdsm"


    εμεις οι γυναικες το κανουμε μονες αυτο και αφου κρυωσει η καραμελα την τραβαμε αποτομα και κανουμε αποτριχωση

    φυσικη χαλαουα τη λεμε.....

    ααα!!! στο μειγμα προσθετουμε μερικες σταγονες λεμονι να γινει ελαστικο και να μη σπαει οταν κρυωσει ...
     
  9. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Ζάχαρη και "bdsm"

    Κατι ειχα φανταστει οτι η ζαχαρη εχει σχεσι με το bdsm!  

    ---------- Post added at 08:36 ---------- Previous post was at 08:33 ----------

    Λιωνω οταν ακουω για καραμελες! 
     
  10. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Απάντηση: Ζάχαρη και "bdsm"

    Σαφώς και έχουν σχέση! Πρέπει να εχεις κοντά σου ζάχαρη όταν κάνεις bondage στην υ σου σε περίπτωση που της έρθει είτε υπόταση είτε τάση για λιποθυμία! Αν ακόμα δεν είναι αρκετά σοβαρή η κατάστασή της μπορείς να της την δίνεις σαδιστικά κρυσταλλάκι κρυσταλλάκι!!!  

    μη θε μ χειρότερα.....
     
  11. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Ζάχαρη και "bdsm"

    rep στην κυρια για την ωφελιμη παρατηρηση, συμβουλη και τοποθετηση της στο νημα. Εκτος αυτου, η σκηνη των δακτυλων του Κ στα χειλια του υ με το συνοθηλευμα ζαχαρης αχνης και δακρυων απο τα δακρυσμενα μαγουλα του, σε μισολιποθυμη καταστασι, ειναι ολα τα λεφτα.!
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor



     
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014