Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζήλεια και κάβλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Anastasia_, στις 4 Φεβρουαρίου 2013.

1. Anastasia_

Anastasia_ Regular Member

Η ζήλεια πιστεύετε ότι υπονομεύει την κάβλα ή την εντείνει? Προσωπικά τα ζω κ τα δυο. Σε μένα λειτούργησε υπονομευτικά...ενώ πρόσφατα στον συντροφό μου είδα το ίδιο συναίσθημα να λειτουργεί σαν διεγερτικό...Πώς έχετε βιώσει το θέμα της ζήλειας σε συνάρτηση πάντα με την κάβλα? Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.
    Ξέχασα να συμπληρώσω... η αίσθηση ότι τον έκανα να ζηλέψει λειτούργησε διεγερτικά κ σε μένα..και οι χυμοί του ήταν το "τρόπαιό" μου, ας το πω.

2. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

Απάντηση: Ζήλεια και κάβλα

μμμ... κοίτα... είμαι αφόρητα ζηλιάρα και το γουστάρω κιόλας!!. το να ζηλεύεις τον άλλον, πάει τα πράγματα σε άλλο επίπεδο... τα κάνει όλα πιο.... ακραία... και φυσικά είναι η μέγιστη απόδειξη του πόσο θες τον άλλον... θα έλεγα πως μου έχουν συμβεί και τα δυο λοιπόν... και να εντείνει την καύλα και να την υπονομεύσει... και να με κάνει να πάρω κάπως πατριωτικά το όλο θέμα για να του αποδείξω τι είμαι και τι μπορώ να κάνω (που φυσικά καμία άλλη δε μπορεί) και να ξενερώσω άπειρα...

3. Anastasia_

Anastasia_ Regular Member

Σ ευχαριστώ για την απάντηση  Ανάλογα τη διάθεση κ τη στιγμή λοιπόν και τα δυο είναι πιθανά, μπορεί να λειτουργήσει και υπέρ και κατά..!

4. slave dimi

slave dimi Regular Member

Η ζήλεια είναι διαβρωτικό συναίσθημα. Η προσπάθεια πάταξής της και η ανοχή της όποιας "απιστίας" στη συμπεριφορά του συντρόφου είναι το διεγερτικό. Η πραγματική αγάπη -ο πραγματικός έρωτας και το πραγματικό πάθος, θα έλεγα- υποβόσκουν στην αποδοχή των ατασθαλιών και απιστιών του άλλου, όποια μορφή κι αν παίρνουν αυτές. Αρκεί, βέβαια, όπως σε όλα, να μην υπερβαίνονται τα όρια στα οποία συναινούν οι ενδιαφερόμενοι.

5. Kristen

Kristen Regular Member

Για μενα μαλλον το πρωτο, με ξενερωνει να την βλεπω αλλου. Απλα συναισθηματικα μπορει να το βιωνεις καλα γιατι ειναι παθιασμενο συναισθημα κι εχει μια ιντριγκα, αλλα δεν το λες και διεγερτικο.

6. eyes_wide_shut

eyes_wide_shut Regular Member

Κοίταξε..
    Ναι, συμφωνώ πως είναι πράγματι πιθανά και τα δύο σενάρια ανά περίπτωση...όπως είναι επίσης πολύ πιθανή μία "mixed-feelings" κατάσταση..και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αίσθηση που θα αποκομίσεις πολλοί περισσότεροι παράγοντες, όχι μόνο η διάθεση και η στιγμή..

Δεν κατάλαβα όμως σε ποιά ακριβώς φάση αναφέρεσε..δηλαδή..είναι ένα πράγμα το να δείς τον/την σύντροφο σου να φλερτάρει με κάποιον άλλον..και είναι άλλο πράγμα να τον/την δείς να πηδιέται με κάποιον άλλον..γεννιούνται διαφορετικά συναισθήματα και κυριαρχούνε εντός του μυαλού σου διαφορετικές σκέψεις και εικόνες..

Έχεις κατά νου κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα ή κάποια ιδέα, εικόνα, ή αναρωτήθηκες ποιο να είναι το γενικό πλαίσιο? Νομίζω πως θα ήταν εσφαλμένο εάν βγάζαμε ένα συνολικό και καθολικό πόρισμα για το θέμα..κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, διαφορετική και με τα δικά της χαρακτηριστικά και γνωρίσματα εν προκειμένω..
    Πως έκανες τον σύντροφο σου να ζηλέψει? Εσύ γιατί και πως τον ζήλεψες?

7. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Θεωρώ πως η ζήλια μπορεί να λειτουργήσει σαν διεγερτικό μέσα στα "λογικά" πλαίσια της εκάστοτε σχέσης (δεν ζηλεύουν,ούτε ανέχονται την ζήλια όλοι το ίδιο).Σε υπερβολικές "δόσεις" όμως λειτουργεί εντελώς αντίθετα.Μπορεί για αυτόν που την ασκεί να είναι διεγερτικό αλλά για τον άλλο που το βιώνει να είναι πρόβλημα.

8. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

βασικά.... πλάκα πλάκα τίποτα δεν ανέχομαι... ούτε να φλερτάρει ούτε προφανώς να τον βλέπω να πηδιέται με άλλες... δε θα έλεγα ότι θα ξενέρωνα... απλώς θα...... χρησιμοποιήσω τη λαική έκφραση... "θα μου γύριζε το μάτι"... πράγμα πολύ κακό θα έλεγα, γιατί έχω θέματα διαχείρισης συναισθημάτων... μετά απλώς θα κατέρρεα... θα πληγωνόμουν... και απλώς θα τελείωνε εκεί... διεγερτικά μάλλον λειτουργεί αν στην ουσία δεν υφίσταται... βασικά... δεν ξέρω καν πως να το εξηγήσω... νομίζω ότ αναίρεσα ότι είπα πιο πάνω :Ρ για να εξηγηθώ... διεγερτικό θα είναι άμα δεν είναι "δικός σου ο άλλος".. εκεί ναι... και ίσως και λίγο ξενερωτικό... να τον βλέπεις με άλλες, άλλους και να τρελαίνεσαι... όταν όμως είστε μαζί το να φλερτάρει 'η να κάνει κάτι με κάποια άλλη. . . . μακριά από μένα... θα τον έσπαγα στο ξύλο :Ρ βασικά... πρέπει να οργανώσω λίγο τις σκέψεις μου...

9. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

μάλλον συμφωνώ μαζί σου.......

10. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Im never wrong,once i thought i was,but i was wrong!! 

11. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

πες μου και τι άλλο είσαι... με ενδιαφέρει πολύ... απ'ότι σε κόβω, μετριόφρων είσαι σίγουρα :Ρ χαχαχα

12. slave dimi

slave dimi Regular Member

Για μένα η λεγόμενη "ζήλεια" εντείνει και παρατείνει την ερωτική ικανοποίηση. Αλλά με περίεργο τρόπο. Δηλαδή όταν χρησιμοποιώ τον εγκέφαλό μου για να ελέγξω τα αρνητικά της συναισθήματα και να τα μετατρέψω σε θετικά. Όταν η σύντροφός μου, λ.χ., κάνει έρωτα με τον νεαρό εραστή της και με υποχρεώνει να είμαι στο ίδιο δωμάτιο αλλά με τα μούτρα μου γυρισμένα στον τοίχο ή χωμένα στη γλάστρα με τον αγαπημένο της φύκο. Η ζήλεια μου μετατρέπεται σε ηδονή απίστευτης έντασης με ισχυρές δόσεις λατρείας και υποταγής μου σε αυτήν και στις βουλήσεις της.