Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζήλεια και κάβλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Anastasia_, στις 4 Φεβρουαρίου 2013.

1. MissMary

MissMary Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ζήλεια και κάβλα

Φοβάμαι οτι συνεχίζεις να παρανοείς... Εγώ δεν μπορώ να επιβάλω τίποτα.. Οι όροι θέτονται εξ' αρχής σε μια D/s σχέση. Και όροι να μην υπάρχουν μπορείς να καταλάβεις στο περίπου αν ο άλλος έχει αυτά που θες ή οχι.. βλέπεις αξιολογείς κ πράττεις ανάλογα. Φεύγεις ή μένεις.
    Ορθότατα λοιπόν ανέφερα οτι παρεξηγείς την κατάσταση με αυτή M/s όπου ο master αποφασίζει, διατάζει, δε σηκώνει κουβέντα κ κάνει οτι θέλει.
    Λυπάμαι, δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία.

Και μέσα σε όλα αυτά με επιβολές και καταναγκασμούς ίσως πιάνονται και κάτι κακομοίρηδες που τους λες οτι εμένα μ' αρέσει ο άντρας να έχει αυτό και αυτό και αυτό, και αυτοί επειδή απέχουν παρασάγγας, αναγκάζονται να προσποιηθούν για να μη χάσουν το μουνί. Το είπα λίγο χύμα βέβαια αλλά εντάξει...

Χαιρετώ!  

2. LOL, με έχεις καλύψει... πλήρως!!!

Αντιχαιρετώ

3. nefeli81

nefeli81 New Member

Απάντηση: Ζήλεια και κάβλα

Χμμμ...η ζήλεια για μένα ΕΙΝΑΙ καβλα (όταν την νιώθω εγώ, όχι ο άλλος, τότε καταπιέζομαι...)
    Αν αντιληφθώ ότι κοιτάει και γουστάρει κάποια, θα τρελλαθώ..θα θυμώσω...και θα καβλώσω πολύ..
    Η μεγαλύτερη κάβλα βέβαια είναι για μένα να τον βλέπω να πηδάει άλλη μπροστά μου, ενώ φυσικά αυτή περιποιήτε κι εμένα! (μην είμαστε παρτάκια ετσι?)
    Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνει κανεις..εκείνη τη στιγμή θέλω να κλαίω από τη ζήλεια μου..αλλά ταυτόχρονα φτιάχνομαι τρελλά. Η ιδέα ότι έχει ένα τσουλάκι και το πηδάει...η κάβλα στο πρόσωπο του ζωγραφισμένη...την βρίζει...την φτύνει....χύνει...
    αυτα!

4. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Μάλλον είμαι η μόνη εδώ μέσα,που δεν θα άντεχε με τίποτα να δει τον άντρα που θέλει με άλλη,ε;;;

5. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Όχι, δεν είσαι.

Όλα τα άλλα είναι ιστορίες.

6. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Ωραία,ησύχασα τώρα.
    Σε ευχαριστώ πολύ. 

7. nefeli81

nefeli81 New Member

μάλλον δεν γνωρίζεις τι εστί swinging...Ή ίσως απλά να μην σου ταιριάζει...σεβαστό!

8. Arioch

Αυτό κατάλαβες από την πολύ συγκεκριμένη απάντηση που έδωσα;

9. nefeli81

nefeli81 New Member

Μπορεί και να έκανα λάθος...αν θέλεις, εξήγησε μου τι εννοούσες

10. Arioch

Το ότι έκανες λάθος είναι σίγουρο. Το γιατί έκανες το λάθος σηκώνει -αν σηκώνει- κουβέντα γιατί η απάντησή μου στην Black_Battefly ήταν απολύτως ξεκάθαρη.

11. nefeli81

nefeli81 New Member

Ξεκάθαρη δεν θα την έλεγα...εκτός κι αν είμαι απλά αργόστροφη...
    Πίσω απο τα γραφόμενα σου λοιπόν εγώ διάβασα: όχι, δεν θες με τίποτα να δείς τον άντρα που θές με άλλη, όλα τ'άλλα είναι παραμύθια.
    Βέβαια, όπως είπα από την αρχή μπορεί και να σε παρεξήγησα.

12. Arioch

Οκ, ας το κάνω δεκάρικα. Όχι δεν είσαι η μόνη. Το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες εδώ -και αναφέρομαι σε υποτακτικές- που κάποιο λόγο φοβούνται να το πούνε μην πέσει η τιμή τους στο νυφοπάζαρο.