Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζήτημα προσωπικής θέασης ( Ανάκατες σκέψεις περί σαδισμού και Κυριαρχίας )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 27 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Περούκα και βάψιμο πολύ σπάνια γιατί βαριέμαι χαχα...Πάντως σίγουρα τα ρούχα δεν κάνουν δεν έχουν να κάνουν κάτι με τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τ' όποιο Κυριαρχιλίκι ή το υποτακτιλίκι. Όχι για μένα και για σένα τουλάχιστον.  
     
  2. ShaDowKill_GpR

    ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

    C'est la vie mon pidgeon.
     
  3. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Αυτό που είπες για το βάψιμο πολύ με συγκίνησε.
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Στο πρώτο έκανες διάνα. Αφού χώρος για διαφωνία υπάρχει πάντα. Ακόμη και όταν ο/η άλλος/η στ' αλήθεια δεν θα διαφωνούσε, αλλά θα το έκανε μόνο και μόνο για να την πει σε κάποιον/α άλλο/η.
    Αντίδραση "καλού" σαδιστή/ριας? Τον/την αφήνει να "παίζει" μόνος/η του/της.

    Ως προς το δεύτερο, το "ήντονε" κάποιος/α στη ζωή του να έχει μια, άντε δυο ευκαιρίες να το πει ( αν είναι πολύ τυχερός/η ). Δεν είναι να τις αφήνουμε να μας προσπερνούν...  

    Κι εγώ το ίδιο με σένα θεωρώ αγαπητέ. Καθώς και ότι κανείς και καμία δεν διακατέχεται από τόσο αλτρουιστικά συναισθήματα. Όλοι/ες μας ότι κάνουμε, το κάνουμε για την πάρτη μας πάν' απ' όλα και σε όλους τους τομείς της ζωής μας.
    Αλλά εγώ τουλάχιστον δεν θεωρώ τον δικό μου "κανόνα" συμπαντική αλήθεια. Ισχύει για μένα, τι ισχύει για τον/την οποιονδήποτε/οποιαδήποτε άλλο/η δεν το γνωρίζω.
    Πάντως, χαίρομαι που δεν είμαστε όλοι/ες ίδιοι/ες ακόμη και σε σημεία που ίσως και κάπου να μοιάζαμε. Γιατί, τα πράγματα θα ήταν πολύ βαρετά.  
     
    Last edited: 29 Δεκεμβρίου 2015
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ρε Ντομ-ούλη περιστέρι δεν άφηνα ούτε την μάνα μου να με λέει μπέμπη...Ανακάλεσε βρε, μου χαλάς την σκληροπυρηνική εικόνα χαχαχα... 

    Πάλι καλά που έχω μόνο μάσκαρα τώρα...Γιατί συγκινήθηκα που συγκινήθηκες και αν μη τι άλλο θα μου στάξει στο λευκό το φόρεμα...
    Και άντε να το πηγαίνω αύριο στο καθαριστήριο και με άλλους λεκέδες εκτός από αίμα...
    Βλέπεις, έχω υ ακαμάτο που μόνο τα αίματα της μου ξεπλένει απ' τα ρούχα μου...Βρε την ποδοπατάω, βρε την φτύνω, βρε την κουτουλάω στον τοίχο, ανεπίδεκτη...Μουλάρι σκέτο...
    Αλλά την σαπακιάζω με λατρεία και αγνά αισθήματα, πάντα... 
     
  6. ShaDowKill_GpR

    ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

    Οι απόψεις όπως ανέφερα σε άλλο νήμα είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Άλλες σφιχτές, άλλες μεγάλες, άλλες στενές και άλλες φαρδουλές. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι κωλοτρυπίδες δεν είναι όμορφες. Όλες οι απόψεις είναι όμορφες. Όπως και όλες οι κωλοτρυπίδες. Πρέπει να μάθουμε να δεχόμαστε την διαφορετικότητα σαν να ήταν μια κωλοτρυπίδα που θα είχαμε απέναντί μας και θα χαιρόμασταν. Τώρα όμως το αν ο άλλος είναι βρωμιάρης στην εκεί περιοχή και δεν πλένεται είναι άλλο θέμα @Tenebra_Silente
     
  7. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Άμα είναι να το πας στο καθαριστήριο χωρίς αίματα κ να σε κακοχαρακτηρίσει η γειτονιά να έρθω ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ να στο πλύνω, σωστά, σαδιστικά, με προδέρμ.
     
  8. ShaDowKill_GpR

    ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.


    Aνακαλώ , ω , Κυρίαρχε και μύθε της Ελληνικής βουδουσουεμικής κοινότητας. Δίδαξε με. Κάνε με να νιώσω ολοκληρωμένος . Δώσε μου τα φώτα σου. Κέρασε με και τον καφέ όταν βγούμε γιατί δεν έχω φράγκο.
    Teach me Senmpai.

    ( Δεν σε τρολλάρω, ξέρεις ότι σε παρακολουθώ και μ αρέσει πολύ το πενάκι σου. )
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αν είναι να σαδίσεις τον τύπο που έχει το καθαριστήριο ευχαρίστως ( γιατί είναι και ακριβός ο κερατάς ). Αν είναι να πλύνεις σαδιστικά το φόρεμα επίσης ευχαρίστως. Να ματώσεις εμένα, αν καταφέρεις να μου σπάσεις τα γόνατα με κανά λοστάρι ενώ κοιμάμαι.
    Και μετά μου κάνεις και μια καλή λοβοτομή, ίσως και μετά να το σκεφτώ αν θα δεχτώ την πρόταση σου χαχα...Ευγενέστατη πάντως, σ' ευχαριστώ πολύ... 
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Χαχα, τον καφέ θα στον κέρναγα έτσι κι αλλιώς γιατί σου ρίχνω και πάνω από 10ετία. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ( για το πενάκι εννοώ ). Τα περί μύθου, διδαχών κλπ, όσο και να έκανες πλάκα και να το κατάλαβα.
    Προτιμώ να κρατήσω το περιστέρι, γιατί τα Κυρίαρχε, μύθε και τα φώτα, μου φέρνουν χοντροαναγούλα χαχαχα ( γελάω αλλά μιλάω σοβαρά. Δεν γουστάρω ούτε τα ψώνια, ούτε να την ψωνίζω ).      
     
  11. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Εύκολο

    Λίγο λιγότερο εύκολο


    Δείχνω εγω τέτοιος άνθρωπος?
    Βάναυσος και μπρουτάλ και φωλιά του κούκου?
    Άλλωστε τι νόημα έχει να πονάς κάποιον που δεν σε παρακαλάει να το κάνεις και να πρεπει κ να κανεις κ λοβοτομη μετά κ μυαλά κ μπλιαχ κ αηδία.
     
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εντάξει, απ' το να σε παρακαλέσω κιόλας να με σαδίσεις, είναι ποιο εύκολο να φας καλομαγειρεμένο μπούτι από ελικόπτερο...χαχαχα...

    Κράτα τα σαδιστικά πλυσίματα του τυπά και του φορέματος...χαχαχα...

    Υ.Γ.

    Φωλιά του κούκου ίσως όχι, αλλά μεζονέτα του πτεροδάκτυλου αρκετά