Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζωγράφισέ με.....ταξίδεψέ με....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 22 Ιανουαρίου 2011.

1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Έρχονται στιγμές που επιτέλους η ψυχή αγαλλιάζει.
    Περνώντας από σαράντα κύματα και αρκετά ταξίδια σε πέλαγα,βρίσκει την Ιθάκη της.
    Και το μυαλό αφήνεται,δίχως σκέψεις που βασανίζουν και πονάνε.
    Και το κορμί ανθίζει και ευωδιάζει,μεταμορφώνεται και αλλάζει,γεμίζει μωβ χρώματα,σαν τα σημάδια από το μαστίγιό Σου που πέφτει πάνω στο λευκό κορμί μου και με ζωγραφίζει όπως τον καμβά το πινέλο....
    Αυτό Είσαι γιά μένα.
    Ένας ζωγράφος που άλλαξε το πορτραιτο μου.
    Ένας καπετάνιος που οδήγησε το καράβι μου,μέσα από φουρτούνες και μπουνάτσες στο λιμάνι Σου....κι έδεσε κάβους κι άραξε.
    Τόσα χρόνια κλεισμένη στο όστρακό μου δεν έβλεπα,δεν ένοιωθα,δεν γευόμουν.
    Κι ήλθες Εσύ και το όστρακο άνοιξε σαν το μπουμπούκι που ανθίζει και λάμπουν οι δροσοσταλίδες πάνω του στο πρώτο φως του ήλιου.
    Ήλιε μου....Με φώτισες,με ζέστανες,με ζωντάνεψες!!!
    Με κυρίευσες με το υπέροχο βλέμμα Σου,την βαθιά φωνή Σου,την όμορφη ψυχή Σου,τα δυνατά Σου χέρια.
    Κι έμαθα και γνώρισα και αγάπησα την φύση μου.
    Έμαθα να ακούω και να υπακούω.Να υποτάσσομαι και να μην έχω θέλω.Να υπάρχω γιά Σένα και να αφήνομαι σε Σένα.
    Πόσα χρόνια χαμένα...

Θυμάμαι την πρώτη φορά που σε είδα,που σε μύρισα,που σε άγγιξα....Σαν 16χρονο κοριτσόπουλο μαγεύθηκα και σε ακολούθησα.
    Την πρώτη φορά που μου χάρισες τον πόνο,το δάκρυ,την ταπείνωση και ολοκληρώθηκα....σαν τα κομμάτια ενός παζλ που κανείς δεν μπορούσε να βάλει στη θέση τους.

Σε ευχαριστώ που ήλθες και μου έδειξες τον δρόμο....Επιτέλους αγαλλίασα,γαλήνεψα,με αγάπησα και μπόρεσα να σου προσφέρω αυτό που επιθυμούσες.Το έργο σου...

Ζωγράφισέ με,χάραξέ με,χρωμάτισέ με....κρέμασέ με στον "τοίχο" Σου!
    Σου ανήκω....

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Ζωγράφισέ με.....ταξίδεψέ με....

ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ....]

Ο μικρός πρίγκηπας πήγε να ξαναδεί τα τριαντάφυλλα.

-Δε μοιάζετε καθόλου με το δικό μου τριαντάφυλλο, δεν είσαστε τίποτα ακόμα, τους είπε. Κανείς δε σας έχει εξημερώσει και δεν έχετε εξημερώσει κανέναν. Είσαστε όπως ήταν η αλεπού μου. Μια αλεπού ίδια μ’ άλλες εκατό χιλιάδες. Γίναμε όμως φίλοι και τώρα είναι μοναδική στον κόσμο.

Και τα τριαντάφυλλα στέκονταν θιγμένα.

-Είσαστε όμορφα, όμως είσαστε άδεια, τους είπε ακόμα. Δεν πεθαίνει κανείς για σας. Βέβαια, το δικό μου τριαντάφυλλο ένας απλός περαστικός θα έλεγε πως σας μοιάζει. Όμως εκείνο μόνο του έχει περισσότερη σημασία απ’ όλα εσάς, αφού εκείνο είναι που πότισα. Αφού εκείνο έβαλα κάτω απ’ τη γυάλα. Αφού εκείνο προστάτεψα με το παραβάν. Αφού σ’ εκείνο σκότωσα τις κάμπιες (εκτός από δύο τρεις για να γίνουν πεταλούδες). Αφού εκείνο άκουσα να παραπονιέται ή να κομπάζει ή κάποιες φορές ακόμα να σωπαίνει. Αφού είναι το τριαντάφυλλο μου.

Και ξαναγύρισε στην αλεπού:

-Αντίο, είπε…

-Αντίο, είπε η αλεπού. Να το μυστικό μου. Είναι πολύ απλό: μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία τα μάτια δεν τη βλέπουν.

-Την ουσία τα μάτια δεν τη βλέπουν, επανέλαβε ο μικρός πρίγκηπας για να το θυμάται.

-Είναι ο χρόνος που ξόδεψες για το τριαντάφυλλο σου που το κάνει τόσο σημαντικό.

-Είναι ο χρόνος που ξόδεψα για το τριαντάφυλλα μου…είπε ο μικρός πρίγκηπας, για να το θυμάται.

-Οι άνθρωποι ξέχασαν αυτή την αλήθεια, είπε η αλεπού.

-Μα εσύ δεν πρέπει να την ξεχάσεις. Γίνεσαι για πάντα υπεύθυνος για ό,τι έχεις εξημερώσει. Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου…

-Είμαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο μου… Ξανάπε ο μικρός πρίγκηπας, για να το θυμάται…

3. SiberianWolf

SiberianWolf New Member

Απάντηση: Ζωγράφισέ με.....ταξίδεψέ με....

Υπεροχο απλο αλλα τοσο ομορφο. Καλη συνεχεια στο ταξιδι σου