Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζώνη αγνότητας για αντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Hliostalaxth, στις 22 Νοεμβρίου 2006.

1. Sparrow

Sparrow Seduce my mind..

Ορίστε? Έχετε καταλάβει τι γράφω? Ανέθεσα καμία οφειλή σε κανέναν? Την προσωπική μας άποψη καταθέτουμε όλοι εδώ μέσα. Εαν δεν σας αρέσουν αυτα που διαβάζετε ή διαφωνείτε δικαίωμα σας. Αλλα τουλάχιστον πριν σχολιασετε, διαβάστε πιο προσεκτικά μια απάντηση.
    Η απάντηση μου ανωτέρω δοθηκε, δεδομένου ότι όλα όσα αναφέρθηκαν επηρεαζουν αρνητικα την ζωη καποιου.
    Δικαίωμα του ο καθένας να κάνει ότι θέλει. Αν κάποιος λοιπόν δεν θέλει να βρει τον ευατο του, δεν θέλει να μάθει να θέλω του, δεν θέλει να μάθει να τα εκφράζει κλπ , δικαίωμα του. Αν κάποιος ομως θέλει να βρει τι θελει , θέλει να βρει για ποιο λογο δεν ξέρει τι θέλει, για ποιο λογο δεν μπορεί να εκφράσει τα θέλω του, για ποιο λογο κατι δεν παει καλα με την ζωή του, ναι λοιπόν οφειλει να κανει κατι για αυτό. Μην μου πειτε οτι το ακουτε πρωτη φορα απο εμενα? .Οφειλει λοιπον να αγαπαει τον ευατο του. Οφειλει να φροντίζει τον ευατο του. Οφειλει να βρει τον ευατο του. Για αυτο το δωρο που λεγετε ζωη. Αυτη είναι η προσωπικη μου αποψη μου...

Last edited: 15 Ιουνίου 2020
  2. tithon

tithon Contributor

άρα καλά κατάλαβα.

3. espimain

espimain Contributor

Ποιος τον εμποδίζει;

4. Sparrow

Sparrow Seduce my mind..

Δεν νομίζω αλλά τεσπα

5. Sparrow

Sparrow Seduce my mind..

?????????

6. pel_a

pel_a New Member

μόρντορ

7. espimain

espimain Contributor

Ποιος τον εμποδίζει;

8. Sparrow

Sparrow Seduce my mind..

Ο ίδιος του ο ευατος, διαφορετικα θα ήξερε

9. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Μας λέει και μας δείχνει το αφεντικό μας τι επιθυμούμε και πώς το εκφράζουμε, και μιά χαρά «ξέρουμε» κι απολαμβάνουμε.

10. Sparrow

Sparrow Seduce my mind..

Χαιρομαι για σένα που ξερεις να απολαμβανεις. Ο όλος όμως διαλογος δεν γινεται για αυτους που ξερουν. Αλλά για όσους δεν ξερουν, και είναι εκτος bdsm. Σου παραθετω παρακατω το σχόλιο στο οποίο με αφορμή τοποθετηθηκα..... Διαβασε πιο προσεκτικα ολες τις απαντησεις

11. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Να είστε καλά για τη νουθεσια, αλλά γνωρίζω ανάγνωση.
    Να σας θυμίσω λοιπόν πως ο όλος διάλογος ξεκίνησε από εσάς, γραφουσα :
    Και συνεχίζετε :
    Ακριβώς επειδή δεν είναι ψυχοθεραπεία, δεν οφείλεις σε κανέναν ούτε δίφραγκο. Δεν χρειάζεσαι διάγνωση και θεραπεία, ούτε αυτογνωσία και μεταπτυχιακό, ούτε πρότυπα καθηκόντων και οφειλών.

12. Sparrow

Sparrow Seduce my mind..

Παρακαλω Δεν κάνει τίποτα

Ας καταλήξουμε λοιπόν πως συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.

Καλή συνέχεια!!