Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζώνη αγνότητας για αντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Hliostalaxth, στις 22 Νοεμβρίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ειπα οτι ηταν να πω για την ζωνη και τεκμηριωσα τις αποψεις Μου...
    Δεν μιλω θεωρητικα ποτε και δεν αερολογω...
    Μου επιτρεπεις λοιπον να αμφιβαλω, για το ποσο αντιπροσωπευουν τον τιτλο τους.
    Aυτο δεν νομιζω να το γραφεις για Μενα ....  
     
    Last edited: 16 Δεκεμβρίου 2006
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δεν θα επιτραπεί κανένα άλλο εγχείρημα και όχι επιχείρημα μείωσης των απόψεων του ενός ή του άλλου . Σας ευχαριστώ όμορφες μου...
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    γιατί ότι γράφω έχει πιθανότητες να μη το δώ ποτέ ;;
    που καταλήγουν τα posts μου ;  

    επαναλμβάνω δηλαδή το ανοίγεις τρύπα στο γεννητικό όργανο ενός άνδρα είναι ασφαλές ;
    και απότι πρόσεξα τα cb3000κάτι για να πείς ότι σου φεύγουν πρέπει να έχεις εξαιρετικά μικρό μόριο... και μόνο στους -2C συρρικνώνετε τόσο πολύ (τουλάχιστον το δικό μου )

    συγνώμη για την επιμονή αλλά με τα γεννητικά όργανα και τα μάτια είμαι εξαιρετικά ευαίσθητος (ναι σπουδαίος μαζοχιστής είμαι... )
     
  4. denied

    denied New Member

    Αγαπητέ blindfold

    Καταλαβαίνω πως σε τρομάζει η ιδέα της τρύπας στο πέος. Ένιωσα ακριβώς το ίδιο όταν είδα για πρώτη φορά φωτογραφίες σχετικές. Όταν όμως άρχισα να διαβάζω και να ρωτάω για το θέμα, διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε πραγματικός κίνδυνος και ότι είναι και σχετικά ανώδυνα piercings σε σχέση με άλλα, αφαλός ή ρώγες στήθους για παράδειγμα.

    Τέτοιου είδους piercing κάνουν πολλοί άνδρες ειδικά στο εξωτερικό για λόγους ανεξάρτητους από chastity devices ('ζώνες αγνότητας'). Είναι καταρχήν ένα πολύ όμορφο στολίδι το κόσμημα που ακολουθεί το τρύπημα και επίσης προσφέρει καλύτερη αίσθηση στο sex όσων αφορά την πλευρά της γυναίκας.
     
  5. adventurer

    adventurer New Member

    Απάντηση: Re: Ζώνη αγνότητας για αντρες

    πραγματι ενδιαφερον! 6 μηνες δεν ειναι πολυ? παντως το θεμα εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον
     
  6. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    αγαπητέ adventurer , σε διαβεβαιώνω οτι δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να φοράει το cb επί 6 μήνες .Πρώτον είναι αρκετά ογκώδες και δε μπορεί να φορεθεί εκτός σπιτιού εκτός αν κάποιος φορέσει κελεμπία. Δεύτερον με τις διάφορες κινήσεις και αν μαζευτούν οι όρχεις , βγαίνει το ring που είναι γύρω από αυτούς.Τρίτον γλυστράει στο μπάνιο και βγαίνει.Τέταρτον και κυριότερο όποιος ΄το φοράει και θελήσει να το βγάλει ,μπορεί να το κάνει πολύ εύκολα τραβώντας το σιγά σιγά πρώτα από το ring και στη συνέχεια βγαίνει και το tube.Τέλος πάντων η παρατήρησή μου είναι άλλη:χωρίς διάθεση προσβολής απέναντι σε κανένα μέλος, αλλά με απόλυτη συνέπεια και από πικρή προσωπική εμπειρία ,σου λέω να μην πιστεύεις ό,τι διαβάζεις γιατί πολλά άτομα για τη δημιουργία και μόνο εντυπώσεων, λένε ψέματα.Δυστυχώς έχω βιώσει κατάσταση τέτοιου είδους.Προσωπικά , γράφω μόνο για πράγματα που έχω μάθει και εχω βιώσει με τον slave μου και τα πάντα είναι αλήθεια.Δεν προσπαθώ ούτε να εντυπωσιάσω κανέναν ούτε να κάνω την έξυπνη σε θέματα που δε γνωρίζω ή δεν έχω βιώσει.Προσπαθώ μόνο όπως και οι περισσότεροι στο forum , να μεταφέρω γνώσεις και πληροφορίες που ίσως φανούν χρήσιμες σε άτομα που είναι καινούρια στο χώρο.
    Όποιος κατάλαβε κατάλαβε και ελπίζω να κοκκίνισε από ντροπή.
     
  7. lewnis

    lewnis New Member

    6 μήνες με το 3000?
    Δεν είναι πολύς καιρός!!!!Όμως όντως έχει ενδιαφερον!!!
     
  8. Απλως θα επιβεβαιωσουμε την MsAliki στα περισσοτερα απο τα λεγομενα της,και αυτο γιατι υπαρχει προσωπικη εμπειρια.Εχουμε το CB3000 και οσον αφορα το χρονικο διαστημα που καποιος ειναι δυνατον να φοραει το CB,αυτο των 6 μηνων ειναι πολυ απλα α δ υ ν α τ ο ν!!!Μετα απο καποιες ωρες,αρκετες ειναι η αληθεια,υπαρχει ενας ερεθισμος στο πεος και ισως να αντιμετωπισετε προβλημα.Οντως εαν καποιος θελησει να το βγαλει με λιγη υπομονη γινεται,ακομη και εαν εχουν εφαρμοστει πολυ μικρα δαχτυλιδια.

    Τωρα οσον αφορα το θεμα του εξω,θα διαφωνησουμε διοτι το εχω φορεσει στον σκλαβο μου,και μαλιστα για αρκετες ωρες.Καποιες φορες,και για επιπλεον βαθμο δυσκολιας,οι εξοδοι Μου γινονται με την μηχανη του.Καταλαβαινετε...  Το μονο που χρειαζεται ειναι φαρδια ρουχα,στην περιπτωση μας ενα φαρδυ τζην εκανε αψογα την δουλεια του.Δεν κρυβεται τελειως,αλλα δεν υπαρχει κατι που να προδιδει για το τι προκειται.
     
  9. nikosbgbg

    nikosbgbg New Member

    oso ksero den eiparxei mono nohtika

    den einai dinaton 6 mines me CB

    EGO TO EXO FORESEI GIA 2 MERES
     
    Last edited by a moderator: 16 Απριλίου 2007
  10. SLK200GR

    SLK200GR Regular Member

  11. SLK200GR

    SLK200GR Regular Member

  12. aesop

    aesop New Member

    Η παρατεταμένη χρήση της ζώνης μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης D/s μπορεί να επιφέρει σοβαρές αλλαγές και στην υποτακτικότητα του σκλάβου. Επειδή αυτή η σχέση πρώτα και κύρια είναι εγκεφαλική, ναι η ζώνη μπορεί να συμβάλει στο να κάνει τον σκλάβο πολύ λιγότερο εγωιστή και να τον τιθασσεύει πολύ πιο αποτελεσματικά απο μια "τιμωρία".
    Ο σκλάβος μαθαίνει και συνηθίζει να δέχεται την ηδονή διαμέσου της ηδονής της Αφέντρας του, σταδιακά η Αφέντρα του και η ηδονή που πρέπει να της δώσει (πχ στοματικά) γίνεται αυτοσκοπός του σκλάβου.