Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζώνη αγνότητας για αντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Hliostalaxth, στις 22 Νοεμβρίου 2006.

  1. Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Ειμαι παντρεμενος και η γυναικα μου θα εβλεπε οτι τον ειχα βγαλει απο το tube αφου δεν μπορω να το ξαναβαλω μεσα παρα μονο αμα με ξεκλειδωσει αυτη.
     
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Ε αφού είσαι παντρεμένος ποια γυναίκα σου μας λες; Ο άντρας σου θες να πεις.
     
  3. extreme32

    extreme32 Regular Member

    εδω μου κολλαγε η ατακα "ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ" αλλα επειδη δεν την βρηκα στο Youtube παραθετω μια αλλη απο την ιδια ταινια

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. Guest05

    Guest05 Guest

    Εξτρίμ, για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα, αυτό που λέω στον φίλο που δηλώνει παντρεμένος από κάτω είναι πως ο άντρας νυμφεύεται και δεν παντρεύεται. Δεν είναι ύπανδρος δηλαδή.
    Αν είναι ύπανδρος εννοεί σαφώς τον άντρα του και όχι την γυναίκα του.
    Οι ύπανδροι πριν χρόνια λεγόντουσαν και ντιγκιντάνγκες.

    Υ.Γ. Τόσες όμορφες ταινίες έχει γυρίσει ο Χρόνης Εξαρχάκος, την πιο πατάτα πήγες και βρήκες;
     
  5. extreme32

    extreme32 Regular Member

    αφου σε αυτη ηταν η ατακα ΜΗ ΜΟΥ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. Αλλη θα εβαζα εγω?
    οκ ξεμπερδευτηκα τωρα
     
  6. femdomslave

    femdomslave New Member

    πολυ καλο αυτο.μου εδωσε ιδεες,το θεωρω αρκετα υποτακτικο για τιν αντρα με την αφεντρα του να ικαναποιειται βλεποντας τον ανικανο να χρησιμοποιησει μονος του το πεος του....

    οπως ρωτησε ομως και καποιος/α αλλος/η πιο πανω υπαρχει καποιο sexshop στην ελλαδα το οποιο να εχει παιχνιδακια τυπου cb3000?δεν εχω βρει πουθενα,το μονο που βρισκω ειναι κατι δακτυλιοι τους οποιους μπορειτε να δειτε εδω:

    http://www.blacksugar.gr/eshop/prod_info/1013

    ειναι καλοι αφτοι η δεν κανουν δουλεια?ενδιαφερομαι να αγορασω κατι για να μου το φοραει η αφεντρα μου για πολλες μερες συνεχομενα και να μου το βγαζει μονο οταν το θελει εκεινη.ας βοηθησει καποιος please......
     
    Last edited: 24 Αυγούστου 2008
  7. Alex_B

    Alex_B New Member

    Δεν εχώ δει ποτέ ομολογώ ειναι ομως σιγουρο οτι οποιοσδηποτε επι μακρο περιορισμος του πεους 8α δημιουργει πιθανον προβλημα σην υγειηνη...
     
  8. jim28

    jim28 Regular Member

    θελω να συγχαρώ την Ms Alikh για το υψηλό επίπεδο γνώσης στο θέμα, είναι φανερό πως η κυρια δεν λεει ψέματα οταν αφέρεται στην εμπρια της με αντρική ζώνη αγνότητας. Συγχαριτήρια ακόμα και στην ηλιοστάλαχτη διότι ενδιαφέρεται για την υγεία του σκλα΄βου της.
    Εγω δεν είχα την τύχη να υποχρεωθώ να φορέσω ζώνη αγνότητας απο αφέντρα, θέλω όμως να πω πως το ring δεν μπορεί να είναι σφιγμένο γύρω απο τους όρχεις γιατί έτσι σφίγει τα αγγεία που αιματώνουν την περιοχή και προκαλεί βλάβη. Ενα χαλαρό ring ΄τωρα είναι εύκολο να βγει όπως λέει και η MS Aliki, αποδεικνύεται πως έχει δίκιο όταν λέει οτι η πιο σιγουρη ζώνη είναι αυτή με το δακτιλίδι στο πέος, ίσως στο πετσάκι. Νομίζω ακόμα πως θα είναι πρακτικό η ζώνη να έχει ενα αλισιδάκι το οποίο θα δένει γυρω απο την μεση του ανδρα με λουκετακι.
     
  9. sub_mission

    sub_mission Guest

    η ιστορία με την ζώνη αγνότητας είναι αρκετά επίφοβη για την υγεία του πέους. Μακροχρόνια χρήση (και δεν μιλάμε για 6 μήνες που είναι απαράδεκτο) πέρα απο τα προβλήματα που ανεφετε η Ms Aliki δημιουργεί στυτική δυσλειτουργία . (απάντηση από γιατρό)....... εκτός αν δες σας ενδιαφέρει να σηκώνετε επαρκώς το πουλάκι του σκλάβου σας και το εχετε μετά για .... ζυμαράκι!!!!! Αν και νομίζω οτι πο πολύ το πορτοφόλι του σκλάβου ενδιαφερει τις περισσότερες αφέντρες .......οπότε no problem !!!! βαλτε του ότι λαλακία σας ερθει!!!!
     
  10. slave302000

    slave302000 New Member

    Καλησπέρα σας και από μένα. Έχω προσωπική εμπειρία από chastity belt και πιο συγκεκριμένα από ένα μοντέλο της εταιρίας steel............x. To chastity belt είναι φτιαγμένο από μέταλλο. Όταν η γυναίκα μου, μου το φοράει δεν υπάρχει περίπτωση να βγει ούτε στο μπάνιο, ούτε λογω κρύου, ούτε για κανέναν άλλο λόγο. Το μέγιστο που μου επιβλήθηκε να το φορέσω ήταν 7 ημέρες σχεδόν 24 ώρες, εκτός από μερικά διαστήματα που μου το έβγαζε αφού πρώτα μου έδενε τα χέρια πίσω από την πλάτη. Βέβαια αυτό σταδιακά αυξανόμενο. Δεν ήταν ορατό πάνω από τα ρούχα, απλά φαινόταν κάτι να προεξέχει ελάχιστα χωρίς ωστόσο να προκαλεί υποψία. Το πρόβλημα ήταν όταν καθόμουν, που έπρεπε είτε να έχω κλειστά τα πόδια μου, είτε να κάθομαι σταυροπόδι.
     
  11. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Ζώνη αγνότητας για αντρες

    Για γυναικες δεν εχουμε ζωνη;ετσι απο περιεργεια ρωτησα:mwink:
     
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Ζώνη αγνότητας για αντρες

    Μια από τις σεμνότερες περιγραφές γεννητικών οργάνων, από τον ευτυχή κάτοχο τους.