Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζώνη αγνότητας!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος angerona, στις 7 Φεβρουαρίου 2010.

1. angerona

angerona New Member

Γεια σας ειμαι νεος στο χωρο θα ηθελα να εχω την αποψη σας οσο αφορα την ζωνη αγνοτητας για ανδρες σαν ιδεα παντος μαρεσει παρα πολυ..

ευχαριστω...

2. XplorR

XplorR Regular Member

Απάντηση: Ζώνη αγνότητας!

Πολύ ενδιαφέρον θέμα, αν και υποθέτω ότι θα έχει πολυσυζητηθεί παλιότερα...

Σαν υ, δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό από την Κ σου να ελέγχει τη στύση σου. Φοβάμαι, όμως, μην οι διάφοροι "σωλήνες" (ειδικά η μακροχρόνια χρήση τους) προκαλούν δυσλειτουργίες... μάλλον θα προτιμούσα τα "καλύματα" από σκληρό δέρμα...

3. angerona

angerona New Member

Mου φορεσε προχθεσ την cb3000 ι φιλι μου σαν δωρο και μου τι φορεσε και μυ ειπε να μεινω ετσι μεχρι τις 14 του μηνα και βλεπουμε με κλειιδωσς και κραταει το κλειδι
    δεν μπορω να πω οτι δεν μαρεσει

4. angerona

angerona New Member

Απλα μου αγορασε μια πριν 4 μερες ι κοπελα μου και μου τι φορεσε μαζι με μια κλειδωνια και μου ειπε τωρα εινε δικο μου
    με εξιταρει πολυ ι ολι φασι δεν μπορω να πω...!

5. jim28

jim28 Regular Member

Τυχερός ! Απολαυσε το.