Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος blackrose angel, στις 2 Αυγούστου 2014.

1. blackrose angel

blackrose angel New Member

Ένα μικρό απόσπασμα από το ημερολόγιο μου, αφιερωμένο στον Κύριο της ψυχής μου.

"Κάθομαι μπροστά από την οθόνη, την κοιτώ και σκέφτομαι να Σας μιλώ..το χαμόγελό Σας..πόσο πεθαίνω για αυτό..το χάδι Σας..ανατριχιάζω..
    Η φωνή Σας..λαχτάρα..το βλέμμα Σας η μεγαλύτερη προσμονή μου..!!
    Κανείς δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει και να νοιώσει το πώς αισθάνομαι και νιώθω για Εσάς.
    Για Τον Κύριό Μου!
    Αν η σκλάβα έχει ένα δικαίωμα ίσως να είναι αυτό που βρήκα.
    Ότι η σκλάβα έχει ένα και μόνο δικαίωμα: να ορίζει τον Κύριο της ψυχή της.
    Αυτός για εμένα Είστε Εσείς.
    Σας έχει αφεθεί η ψυχή μου πριν Σας αφεθεί η λογική μου..
    Ήμουν άτομο με πολύ ενέργεια πάνω μου και πολύ διάθεση αλλά τώρα δεν είμαι. Δεν είμαι όταν δεν Είστε εδώ.. Είμαι μόνο όταν Είστε μαζί μου.
    Ξημερώνει Παρασκευή.Κλείνουμε 2 μήνες Μ/μαζί σήμερα! 2 μήνες είναι λίγο μπροστά σε όλο αυτό που έχω ζήσει. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο κάποιες στιγμές αλλά θέλω να παλέψω για αυτό..
    Σε λίγες ώρες θα είμαι στα Πόδια Σας και αυτό με τρελαίνει αλλά και με ηρεμεί..
    Μου Έχετε δώσει Εντολή να μην χύσω αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ και έχυσα μία φορά..Περιμένω με τρελή αγωνία και το πως θα Σας το πω αλλά και ποια μπορεί να είναι η τιμωρία που θα μου επιβληθεί..
    Υπομονή..."
    Ταπεινά η σκλάβα Σας.
    blackrose angel