Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηθική ;;; Κέρατο ; Μονογαμία ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος female, στις 9 Ιουλίου 2007.

  1. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Re: Ηθική ;;; Κέρατο ; Μονογαμία ;


    Γιατί?
     
  2. Astarty

    Astarty Contributor

    Το ανήθικο κρύβεται στην εξαπάτηση του συντρόφου σου.
    Ακόμα και όταν η αλήθεια μπορεί να πληγώσει θέλω να είμαι παρούσα στην ίαση της "πληγής". Και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν όχι μόνο βλέπεις να γιάνει η "πληγή" αλλά και ν' ανθίζει πάνω της λουλούδι.

    Φυσικά όλα αυτά απαιτούν μια υπέρβαση που δεν είναι πρόθυμοι να την κάνουν πολλοί.

    Η υποκρισία των μελών του φόρουμ μου προκαλεί αηδία και δεν σχολιάζω.
     
    Last edited: 10 Ιουλίου 2007
  3. Striker

    Striker Regular Member


    Οι επικρισεις θεωρω οτι αφορουσαν την παραβιαση βασικων αρχων των Κυριαρχων και οχι την με βανιλλα κριτηρια μη αποδοχη της πραξης. Αν κανω λαθος ας διορθωσουν οι συναδελφοι.



    Τυπικα τουλαχιστον δεν εχει καμμια σχεση ο ενας χωρος με το αλλον πανω σε αυτο το θεμα. Τωρα εαν βανιλλα καταβολες επηρεαζουν bdsm σχεσεις ή και αντιθετα bdsm καταβολες επηρεαζουν βανιλλα σχεσεις, αυτο ειναι αλλο θεμα.

    Οι αρχες των βανιλλα σχεσεων δεν επιτρεπουν την ειλικρινεια σε αυτο το θεμα (δυστυχως θα πω εδω). Εξ'αυτου και ο ορος "απατη". Καταστρατηγηση δηλαδη βασικης αρχης της σχεσης. Οποτε και η υποκρισια θεωρω οτι ειναι μονοδρομος για τους βανιλλα ακομα και εν'γνωση τους και εσκεμενως αποδεχομενη αρκετες φορες.

    Οι αρχες των bdsm σχεσεων καθοτι ειναι διαφορετικες, το συγκεκριμενο δεν μπορει να θεωρηθει ως "απατη", ενω αλλα πραγματα που αφηνουν αδιαφορους τους βανιλλα θα μπορουσαν να θεωρηθουν κατι αντιστοιχο.

    Ειναι καθαρα θεμα αρχων του καθε ειδους σχεσης και κατ'επεκταση των χωρων στους οποιους ανοικουν.
     
  4. Astarty

    Astarty Contributor

    Ποιες είναι οι αρχές των βανίλα σχέσεων;
     
  5. adelina

    adelina Regular Member

    αυτη ειναι και η δικη μου αποψη και ισως το μοναδικο στο οποιο συμφωνω με το πιο πανω ποστ.
    οσο για το ποσοι και με ποιους τροπους κανουν υπερβασεις δεν ειμαι η αρμοδια να κρινω για ολο το ανθρωπινο γενος και δεν κατακρινω κανενα για τις οποιες επιλογες του. ο καθενας ας κρινει τον εαυτο του βαση της συνειδησης του.

    αλλα δεν πιστευω στο κερατωμα στις αρπαχτες ή παραλληλες σχεσεις για ενα απλο λογο. δεν πιστευω στο ψεμα.
    δεν θα αντεχα να κρυβομαι, να ψευδομαι και να παιζω παιγνιδια. δεν θα αντεχα να κοιτω στα ματια τον συντροφο μου αν ημουν σε βανιλλα σχεση ενω πισω απο την πλατη του παιζω με αλλο και σαν σκλαβα δεν τιθεται καν τετοιο θεμα.
    δεν ειμαι μονογαμικη οσον αφορα τη σεξουαλικοτητα μου αν και θα προτιμουσα τον ορο που χρησιμοποιει ο Πιντερης - σεξουαλικα αποκλειστικη ενω ειμαι συναισθηματικα αποκλειστικη- οπως δεν ειναι και ο Ιδιοκτητης μου αλλα κανενας δεν κερατωνει κανενα για τον απλο λογο πως τιποτα δεν κανει κανεις πισω απο την πλατη του αλλου ή εχει την αναγκη να πει ψεματα. Εκεινος εχει το αναφαιρετο δικαιωμα να πραξει οπως νιωθει και επιθυμει κι εμενα δεν μου πεφτει λογος ενω εγω εκφραζω την σεξουαλικοτητα μου με αλλους οπως οταν και με οποιους τροπους μου επιτρεπει.
    απλα ξεκαθαρα και ντομπρα.
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Με μια λέξη, θα γίνουμ' έξι ( α! Ρε Κάτμαν πάμε για διπλό cd )

    Προτείνω να βγει νόμος που να απαγορεύει στους μετέχοντες της κουλτούρας του bdsm να βλέπουν σίριαλ του Φώσκολου και κυρίως του Παπακαλιάτη.

    Καιρός είναι να πάνε Παπακαλιά τους.

    Όπως και να χει. Την διαφορά πιστεύω πως την κάνει η υπέρβαση της αποδοχής πως στο κρεβάτι το γλεντάμε μαζί κι όχι ο καθένας κατα μόνας. Αλλιώς και μια παχιά την κάνει τη δουλειά.
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δεν θεωρώ απάτη το να πάει με άλλον. Ούτε όταν είμαι μπροστά, ούτε όταν δεν είμαι.
    Το ψέμα όμως ναι. Αλλά αυτό είναι το δικό μου ήθος. Σε κάποιον άλλον μπορεί να τον ερεθίζει αυτό.
     
  8. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ηθική ;;; Κέρατο ; Μονογαμία ;

    Υπήρξα για αρκετα χρόνια πιστή κ ίσως ξαναυπάρξω.. (δύσκολο μεν, όχι αδύνατο ...ίσως)

    Κέρατο δεν είναι η σεξουαλική συνεύρεση με ενα αλλο άτομο εκτος σχέσης.. ειναι το αποτέλεσμα.. πολλών κ διαφορετικών συναρτήσεων κ παραγόντων..
    Προσωπικά -γιατί μόνο έτσι μπορώ να πραγματευτώ το θέμα- έχω όλο το θράσος να λέω στους συντροφους μου ότι όσο με κρατανε χορτατη, ήρεμη κ ευχαριστημένη.. θα είμαι εκει ήσυχη κ φρόνιμη.. κ το χορτατη δεν έχει να κάνει σαφώς μόνο με σεξ.. αλλα κ με τις συναισθηματικές ισοροπίες που διέπουν κάθε σχέση.

    Στη αντιπέρα όχθη το να με κερατώσει κάποιος.. αν είναι εξυπνος κ δεν το καταλάβω με γεια του με χαρά του.. αν το καταλάβω θα πρέπει να τοποθετηθώ.. ή φευγω.. ή ρωτάω πότε θα την φέρει να την δοκιμάσουμε μαζί..
    Καποιος πριν λίγο καιρο ειχε γράψει κάτι πολύ σωστο..
    δεν έχει σημασία το τι γίνεται.. αλλα το πως γίνεται.. ο τρόπος..
    ακόμη κ στο κέρατο ο τρόπος που θα γίνει ή γινεται.. είναι σημαντικός..
    Η ηθική το ηθος όπως κ κουλτουρα στον ερωτα ειναι κάτι ασταθές.. αλλα κ ειδωμένο για τον καθενα μέσα απο το δικο του πρίσμα αντίληψης κ εμπειριών.
    Δεν μπορώ να χαρακτηρισω ΄κανένα ανήθικο αν κερατώσει, ουτε ηθικό κάποιον που μένει σε μια σχεση πιστος αλλα δυστυχής..
     
  9. Guest05

    Guest05 Guest

    Κουφάλες μικροαστοί ...ο Βαρθολομαίος ΖΕΙ

     
     
  10. Striker

    Striker Regular Member

    Δεν θεωρω τον εαυτο μου τον καταλληλοτερο να τις απαριθμησει αυτην την στιγμη, οταν χρειαζεται να ανατρεξω στο παρελθον για να τις επαναφερω στην μνημη μου (που και παλι καθαρα vanilla δεν ηταν). Θα ελεγα να το κανει καποιος που ζει τωρα καθαρα vanilla σχεσεις (εννοω χωρις καν προσμιξη D/s στοιχειων). Νομιζω θα ειναι περισσοτερο αντικειμενικο ετσι.
     
  11. Astarty

    Astarty Contributor

    Σου παραθέτω ξανά αυτό που έγραψες και από το οποίο διαφαίνεται ότι γνωρίζεις ποιες αρχές διέπουν τις βανίλα σχέσεις μέσα από τις οποίες δεν επιτρέπεται να ανθίσει η ειλικρίνεια.

    Οι αρχες των βανιλλα σχεσεων δεν επιτρεπουν την ειλικρινεια σε αυτο το θεμα (δυστυχως θα πω εδω). Εξ'αυτου και ο ορος "απατη". Καταστρατηγηση δηλαδη βασικης αρχης της σχεσης. Οποτε και η υποκρισια θεωρω οτι ειναι μονοδρομος για τους βανιλλα ακομα και εν'γνωση τους και εσκεμενως αποδεχομενη αρκετες φορες.

    Ορμωμένη λοιπόν από την απάντηση σου αυτή θεώρησα σκόπιμο να μας παραθέσεις τις αρχές αυτές. Ίσως να έκανα και λάθος αφού όπως ομολογείς ουδέποτε έκανες καθαρά βανίλα σχέση.
    Ζητώ συγνώμη.
     
    Last edited: 10 Ιουλίου 2007
  12. Striker

    Striker Regular Member

    @Astarty Στο ποστ μετεφερα μοναχα τα συμπερασματα μου απο την εποχη που εκανα σε βαθος αναλυση και ειχα καταληξει οτι προσωπικα ζητω παραπανω πραγματα απο αυτα που μπορει να προσφερει μια βανιλλα σχεση.

    Γι' αυτα που ειμαι απολυτως βεβαιος τα παραθετω, τωρα σχετικα με αυτο που ζητησες απλα προταση εκανα για χαρη του thread. Αν παρ'αυτα ομως θελετε να το αναλυσω περαιτερω, ευχαριστως να θυμηθω και να παραθεσω.

    Συγνωμη και απο εμενα που δεν διευκρινησα νωριτερα (ακολουθωντας με την σειρα μου το βανιλλα εθιμοτυπικο  ).