Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηθική ;;; Κέρατο ; Μονογαμία ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος female, στις 9 Ιουλίου 2007.

  1. μελίνα

    μελίνα Guest

    Κέρατο!

    Κακότροπη συμπεριφορά από μόνο του
    και τελικός εκμαυλισμός αυτουνού που κερατώνει.

    Ο άλλος που το τρώει το κέρατο πολλά μπορεί να κάνει,
    τσιμουδιά,
    να καβλώσει από αυτό,
    εκδίκηση,
    διεκδίκηση της παλιάς ιδιοκτησίας,
    αλλαγή ρότας,
    ακόμα και μερικά πολύ χτυπητά,
    ας μην τα λέμε τώρα.

    Το κέρατο συμβαίνει παντού και συνέχεια.

    Οι άνθρωποι δεν είναι παζλ
    να ταιριάζουν μεταξύ τους με κλικ - κλακ,
    να μένουν εκεί και να μην ξεκολάνε.
    Άλλος έχει κενά και ψάχνει να τα καλύψει,
    αλλουνού κάτι του περισσεύει και ψάχνει να το ξεφορτωθεί,
    νάτο το κέρατο.

    Το κέρατο είναι κρυφό,
    γιατί αυτός που το κάνει
    έχει επιτέλους την ανάγκη
    να έχει κάτι κρυφό και δικό του,
    ούτε το κομοδίνο του δεν του ανήκει στο σπίτι του
    και δεν αντέχει άλλο έτσι,
    αναγκάζεται (!) να κερατώσει.

    Το φανερό δεν είναι κέρατο,
    είναι άλλο πράγμα
    και για άλλους ανθρώπους.
     
  2. Ας τα πάρουμε από την αρχή πολυγραφότατη και δικαιώς προβληματισμένη female:

    "Σ' αυτόν εδώ το χώρο, και έχει συζητηθεί και παλιότερα, δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις παντρεμένων κυριάρχων αλλά και υποτακτικών σε βανίλλα σχέσεις, που έχουν παράλληλες αρπαχτές sessions ή και παράλληλες Ms, ή Ds σχέσεις."

    Ωραία λοιπόν, 5, ή και παραπάνω, τύποι και τύπισσες μπήκανε, βρήκανε παρτενέρ με πιο hard βίτσια, παράλληλα με τον γάμο τους και τώρα τι?
    Θα τους πάρουμε σαν παράδειγμα προς μίμηση? Μίλαγα τις προάλλες με μια "slave", όχι μόνο δεν ήξερε που τις πάνε τα 4, όχι μόνο είχε 3 βδομάδες που ήτανε στο νέα στο χώρο του bdsm, στον οποίο την έβαλε ένας "Master" που - σε ότι πιστεύεις - της είπε: Έμπα και δες που κατατάσεσαι - αν είναι sub, slave, Domme - και σε μια ώρα αποφάσισε (O Μaster της μιας ώρας που λέμε) αλλά μου μιλούσε στον πληθηντικό (και ας μην με ήξερε προσωπικά) γιατί έτσι της είπανε λέει. Ναι λοιπόν female, εκείνη αποφάσισε, αποφάσισε μέσα σε μια ώρα ότι είναι σκλάβα - ναι, ναι καλά ακούς τώρα στα 40 κάτι, με κουτσούβελα παραμάσχαλα και τον vanilla άντρα της, που φυσικά δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τις νετ-μαλακίες της αγαπημένης του (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ). Aποφάσισε ότι θα έχει 2 Masters έναν από Tρίκαλα και έναν από Παξούς (αλλά εν άγνοιά τους φυσικά, έτσι με είπε) αλλά θα κάνει ότι της πούνε γιατί τους θεωρεί Δάσκαλους, επίσης μου είπε ότι μόνο με τον ένα έχει συναντηθεί, ενώ με τον άλλο διατηρούνε σχέση online (προχωρημένη 40αρα). Επίσης μου είπε ότι και οι 2 έχουνε κάνει στο εξωτερικό το Master τους σχετικά με το bdsm και ξέρουνε πολλά. Την ρώτησα αν έχει ασχοληθεί ξανά με bdsm, τις έστειλα και εικόνες και μόνο που δεν με έβρισε με τις ανωμαλίες (ναι έτσι της αποκάλεσε) που έδειχναν. Αυτή είναι βλέπεις του πιο αέρινου και αυτοκρατορικού Bdsm και το nick του ενός εκ των 2 Masters/Δασκάλων/Αυτοκρατόρων παραπέμπει στον Κοκό. Tην ρώτησα αν θα χωρίσει με τον άντρα της να κάνει επιτέλους τη ζωή της (ε ρε γλέντια) και μου είπε 0ΧΙ ακόμα το σκέφτομαι, πρέπει πρώτα να είμαι σίγουρη (φυσικά ενοούσε ότι το ψάχνει λίγο ακόμα το πράμα). Οπότε female αν θες να πάρουμε παράδειγμα (οι όσοι τεσπά γνωρίζουμε από Sm εδώ και 10 χρόνια - βγάζω απέξω τα προεφηβικά χρόνια γιατί τότε πήγαινα με το ένστικτο) αυτή την 40άρα και τους 2 Μasters της Αυτού Μεγαλειώτης ε να με συγχωρά η χάρη σου αλλά δεν θα πάρω.
    Αν κάποιος / κάποια δεν σέβεται το πλαίσιο που μπένει και τον απέναντί του είτε vanilla λέγεται αυτό, είτε bdsm (και εδώ μάλιστα ακόμα πιο επιτακτικά καθώτι είναι εκ φύσεως κτητικό) δεν έχει κανένα μα κανένα λόγο να ψαχτεί με δαύτο πιστέψτε με, θα απογοητευτεί. Δηλαδή τι? Θα είσαι ταυτόχρονα αφιερωμένη στο Master σου, αλλά το βράδυ vanilla με τα παιδάκια σου και τον αντρούλη σου? Μα γίνονται αυτά ρε female πες μου έναν κτήτωρα (Dom Μaster) που θα δεχότανε τέτοια σκατομοιρασιά. Υπάρχουνε άπειρα εξαιρετικά sites γνωριμιών για παρτούζες και παιχνιδάκια πίσω από την πλάτη του / της συντρόφου σας (αν και η γνώμη μου είναι ότι μια παρτούζα μπορέι να γίνει χωρίς οι πρωταγωνιστές τις να χρειαστέι να παίζουνε κρυφτό με κάποιους άλλους).
    Στην καμία δεν έχει να κάνει με ηθκολογία αλλά με στάση ζωής (όσο παροχυμένη και να ακούγεται στα αυτιά σου ίσως αυτή η άποψη)

    Μήπως η "ηθική" μας βρίσκεται πολύ πιο πίσω από την πραγματικότητα;

    Xμμμ, αν ερχότανε αύριο κάποιος νεότερός σου και σου έλεγε. Κυρία μου, είμεθα από την κυβέρνηση, ήρθαμε να σας πάρουμε και να σας πάμε σε ένα μέρος όπου θα βγάλουμε τα τωρινά χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα βάλουμε χαρακτηριστικά που βάζουμε σε άλλα 10 εκατομύρια γυναίκες, πιστέψτε με δεν θα πονέσετε, απλά θα είστε πανομοιότυπη με άλλα 10 εκκατομύρια γυναίκες. Εσύ θα έφερνες αντίρηση βάση κάποιας δικιάς σου (ίσως παροχύμένης) ηθικής? Και αν σου έλεγε αυτή είναι η πραγματικότητα, εγώ απλά λέγομαι Ρομποτάκι Δάλα? Τι θα έκανες τότε.