Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ημερολογιο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 5 Απριλίου 2023.

1. slave32

slave32 Contributor

9 Μαΐου 2008

Ειχαν περασει κιολας δεκα μερες . Καθε μερα ειμαι στο σπιτι του. Με εκπαιδευει, με μαθαινει να γονατιζω, να του κανω στοματικο. Μου στελνει μηνυμα καθε πρωι με οδηγιες, σημερα ειναι Παρασκευη.
    "Θελω να ερθεις μετα τη δουλεια σου, θα περασεις το σκ μαζι μου, ηρθε η ωρα για σεξ"
    Ακριβως αυτο που ετρεμα, θα ερχονταν καποια στιγμη.
    Λιγα λογια για εμενα. Ειμαι 23 ετων 188 εκατοστα, 75 κιλα. Καστανος, γυμνασμενις κανω κολυμβηση απο πιτσιρικας. Εκεινος ειναι στα 45 του. Αδυνατος, γεροδεμενος, ομορφος.
    Το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι παρθενος κι εκεινος ξερω οτι θα με πηδηξει δυνατα και σκληρα.
    5 ακριβως ειμαι εξω απο το σπιτι του, βλεπω το αυτοκινητο. Μου εχει αφησει κλειδι στη κρυψωνα.
    Μπαινω μεσα, εχω οδηγιες. Γδυνομαι, διπλωνω τα ρουχα μου, παω στο μπανιο πλενομαι, σκουπιζομαι. Φοραω το δερματινο κολλαρο μου. Πηγαινω στο σαλονι. Τον αντικρυζω, πεφτω στα γονατα. Ειναι γυμνος, καυλωμενος κραταει μια μεγαλη δερματινη λουριδα στα χερια του.
    Με δενει ορθιο απο τις δεστρες στο ξυλινο οριζοντιο δοκαρι.
    "Χωρις Ελεος" μου λεει πριν αρχισει να με σακατευει. Η πλατη μου εχει παρει φωτια, ουτε ενα χτυπημα στο ασπρο κωλαρακι μου. Καπου στο χτυπημα τριαντα αρχιζω να κλαιω, ικετευω για ελεος. Δεν μου επιτρεπεται safe word. Με χτυπαει πιο δυνατα.
    Σταματαει. Μου βαζει νερο στα χειλη.
    "Θα παμε να σε γαμησω και το βραδυ συνεχιζουμε το μαστιγωμα" τα ελεγε ηρεμα, ηταν φυσιολογικο για αυτον
    Με πηγε στο κρεβατι του. Με εβαλε στσ 4 λιπαντικο πανω απο τη καποτσ του.
    Τσοτζει τσουζει πολυ, το βαζει ολο και πιο μεσα. Δεν φανταζομουν οτι θα ελεγα καλυτερα να μου πονα τα λαιμα μου.

Επιτελιυς μπηκε, τα ματια μου δακρυσμενα.Αρχιζει να παλλεται μεσα μου, ανεβαζει ρυθμο, δυνατα και γρηγορσ. Ποναει παρα πολυ.
    Βγαινει απο μεσα μου, βγαζει τη καποτα και το βαζει ολο στο στομα μου, πνιγομαι. Γεμιζω σαλια. Σπρωχνει το καυλι του πιο βαθεια. Ανοιγω το στομα μου απλα ενω μου το γαμαει.
    Επιστρεφει στον κωλο μιυχωρις λιπανση το βαζει δυνατα , σπαραζω απο τον πονο. Στριβει τις ρωγες μου δυνατα, με γαμαει κανονικα τωρα. Το ρολοι απεναντι μου, με πηδα ασταματητα..