Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ημερολόγιο εκπαίδευσης

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Vakhos, στις 5 Φεβρουαρίου 2012.

1. Dark master

Dark master New Member

Απάντηση: Ημερολόγιο εκπαίδευσης

ωραια ιστορια αλλα θα ειχε μεγαλυτερο ενδιαφερον αν την εγραφε η σκλαβα!

2. SadisticUsage

SadisticUsage Regular Member

Συμφωνώ πως το να γράφουμε μέσα από την οπτική γωνία άλλου ατόμου κάποιες φορές μπορεί να αφήσει σκέψεις και συναισθήματα εκτός της περιγραφής.

3. Vakhos

Vakhos Regular Member

Ίσως να έχεις δίκιο, αλλά η ιδέα ήταν να αποδώσω εγώ κείμενα συμπυκνωμένα απο ημερολόγιο που περιείχε ξερά γεγονότα χωρίς συναισθήματα (στην πρώτη ιστορία και σε αυτή που θα ακολουθήσει) .
    Ο λόγος είναι να προσπαθήσω να προσεγγίσω τα συναισθήματα μιας υποτακτικής / σκλάβας, σε δύσκολες καταστάσεις, ώστε να τα διαχειριστώ ανάλογα σε επόμενες αποστολές. Θα ήθελα γυναικείες
    γνώμες πάνω σ'αυτό, ( αν δηλαδή τα προσέγγισα επιτυχημένα ή οχι).

4. anniouk

anniouk New Member

Ωραίες σκηνές περιέγραψες όπως και πιθανά συναισθήματα..αναμένω το επόμενο ποστ..

5. Vakhos

Vakhos Regular Member

22 Ιουνίου

Σήμερα είναι Σάββατο, μέρα που συνήθως περνάμε μαζί μέχρι το βράδυ, μια και δεν δουλεύουμε.
    Ξύπνησα γύρω στις 9 και ετοίμασα πρωϊνό . Του αρέσει να Του πηγαίνω το πρωϊνό στο κρεβάτι.
    Ακούμπησα το δίσκο στο κομοδίνο, χώθηκα κάτω απο τα σεντόνια και άρχισα να τον χαϊδεύω τρυφερά.
    Η πρωϊνή καύλα είναι έντονη και καταλαβαίνω απο τις αντιδράσεις Του οτι το ευχαριστιέται. Κουνιέται
    νωχελικά και μου λέει καλημέρα, ενώ του παίρνω ήδη πίπα. Είμαι σίγουρη οτι δεν θα αντέξει για πολύ.
    Σε λίγο χύνει στο στόμα μου με σπασμούς μουρμουρίζοντας κάτι ακατάληπτο.

Τον αφήνω να πιεί τον καφέ Του και ετοιμάζομαι για τις δουλειές του σπιτιού. Φοράω μόνο μια κοντή
    άσπρη ποδιά δεμένη στη μέση και ξυπόλυτη τριγυρίζω μέσα στο σπίτι συμμαζεύοντας. Ξέρω πως με
    παρακολουθεί, και μ'αρέσει να τον προκαλώ σκύβοντας επιδεικτικά μπροστά Του.
    Αύριο έχουμε κανονίσει εκδρομή στο Ναύπλιο και θέλω να ξεμπερδεύω με τις δουλειές του σπιτιού
    μια ώρα νωρίτερα.

Το μεσημέρι φάγαμε έξω και μετά τον καφέ, επιστρέψαμε στο σπίτι για χουχούλιασμα. Πόσο μ'αρέσουν
    τα χαλαρά Σαββατοκύριακα χωρίς άγχος. Περνάω πολλές ώρες μαζί Του και αυτό απο μόνο του, είναι
    πολύ σημαντικό για μένα.

- Σήκω τεμπέλα, αρκετά κοιμήθηκες. σε δέκα λεπτά στο δωμάτιο , είπε και πήγε στην τουαλέτα.
    - Διατάξτε , είπα χαρούμενα και σηκώθηκα.
    Το δωμάτιο της απόλαυσης όπως το έλεγα. Με όλα εκείνα τα απαραίτητα αξεσουάρ που με κάνουν να
    τρελαίνομαι απο ηδονή. Γδύθηκα και γονάτισα στη θέση μου περιμένοντας να έρθει.

Ένα χαμόγελο ικανοποίησης διαγράφηκε στα χείλη του μόλις με είδε στην αγαπημένη του στάση. Γονατιστή
    με τα χέρια πίσω απο το κεφάλι , το στόμα μισάνοιχτο , και το στήθος προτεταμένο.
    - Καβάλα τον ίππο, διέταξε
    Υπάκουσα και τον άφησα να με δέσει χειροπόδαρα στον ίππο και περίμενα.
    - Τι θα'λεγες για ένα ζέσταμα, μου είπε καθώς με χτυπούσε με τα χέρια στον κώλο.
    - Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στο σώμα μου Κύριε.
    - Αυτό έχω σκοπό να κάνω.
    Συνέχισε να με χτυπάει δυνατά ώσπου ένοιωθα τον κώλο μου να καίει.Μου άρεσε να είμαι ανυπεράσπιστη
    στα χέρια Του. Να με κάνει ότι θέλει και να παίρνει ηδονή μέσα απο τον πόνο που μου προκαλεί.
    Πήρε μια σφήνα και μου την έβαλε στο στόμα. Αφού τη σάλιωσα καλά έβαλε λιπαντικό στον κώλο μου και
    την πίεσε μέσα. Άρχισε να με γαμάει δυνατά και να τραβάει τα μαλλιά μου . Πονούσα πολύ. Πάντα με ικανο-
    ποιούσε ο πόνος. Όχι απο όλους . Απο εκείνον που εγώ θεωρούσα Αφέντη της ψυχής μου.Για τους άλλους
    είχα νύχια και τα έβγαζα όταν χρειαζόταν.
    Απο τα μουγκρητά Του καταλάβαινα την ικανοποίηση που είχε.Το απολάμβανα χωρίς να βγάζω μιλιά.
    Κάποια στιγμή ήρθε μπροστά μου και μου τον έβαλε στο στόμα. Έχυσε στο πρόσωπό μου με ορμή.
    Βγήκε απο το δωμάτιο αφήνοντάς με εκεί, δεμένη . Τον άκουγα να κάνει μπάνιο , μετά να μιλάει με φίλους
    Του στο τηλέφωνο γελώντας , και δεν καταλάβαινα τι γινόταν.

Πρέπει να πέρασε μισή ώρα απο τότε, και παρέμενα δεμένη πανω στον ίππο, όταν μπήκε στο δωμάτιο να με
    λύσει. Το βλέμμα Του δεν σήκωνε κουβέντα, οπότε δεν είπα τίποτα και ρώτησα τι ήθελε να κάνω.
    - Κάνε ένα μπάνιο και έλα μέσα , έχω να σου πώ.
    Καθόταν στον καναπέ και με περίμενε ακούγοντας μουσική. Φορούσα το μπουρνούζι, βούρτσιζα τα μαλλιά
    μου όταν μπήκα και ρώτησα αν ήθελε να του φέρω ένα ποτό. 'Εγνεψε καταφατικά. Γονάτισα δίπλα Του
    κρατώντας το ποτήρι.

- Άκου προσεκτικά τη νέα σου αποστολή. Απο σήμερα και για κάποιες μέρες θα διακόψουμε οποιαδήποτε
    επαφή. Ούτε τηλέφωνο , ούτε μυνήματα, ακόμα και να με δείς στο δρόμο, θα κάνεις οτι δε με ξέρεις.
    - Μα αύριο θα πάμε στο Ναύπλιο, είπα χαζά.
    - Δεν με ακούς τι σου λέω.
    Άρχισα να καταλαβαίνω με δυσκολία τι είχα ακούσει. Πως γίνεται μια τόσο ωραία μέρα να καταλήξει έτσι ?
    - Θα φύγεις τώρα και θα σε ειδοποιήσω εγώ πότε θα ξαναβρεθούμε. Μέχρι τότε θα ζείς την καθημερινότητά
    σου χωρίς εμένα.
    - Θα πας κάποιο ταξίδι Κύριε ?
    - Όχι
    - Τότε γιατί όλο αυτό ?.
    - Αυτό είναι δική μου δουλειά, εσύ θα κάνεις ότι σου λέω και όταν ξαναβρεθούμε θα μου πείς τι κατάλαβες.
    - Είναι σκληρό αυτό που ζητάς να κάνω Κύριε.
    - Γιαυτό το ζητάω, τα εύκολα τα καταφέρνεις. Ντύσου και πήγαινε σπίτι. Θα κρατάς κανονικά ημερολόγιο και
    θα περιμένεις τηλέφωνο, σε πέντε μέρες σε δέκα μέρες σε ένα μήνα, όποτε.

Μια τελευταία αγκαλιά και η πόρτα κλείνει πίσω μου.Είμαι περήφανη που δεν έκλαψα μπροστά Του. Έχω
    τόσο καιρό να κλάψω μόνη μου. Πως πάνε σπίτι , πώς περνάει η νύχτα ?.

23 Ιουνίου

Η νύχτα πέρασε ανάσκελα στο κρεβάτι καπνίζοντας και κοιτώντας το ταβάνι. Προσπάθησα να βρώ επιχει-
    ρήματα να στηρίξω την επιθυμία Του, αλλά δεν μπορούσα. Απλά το δεχόμουν σαν γεγονός. Μέσα μου ένα
    κενό τεράστιο. δεν ξέρω αν θα το αντέξω. Μου κάνει εντύπωση που δεν έκλαψα, δεν μου έβγαινε.
    Το μεσημέρι πήγα για φαγητό με φίλους. Δεν ήθελα να τους πώ τι έγινε, γιατί δεν θα καταλάβαιναν, είπα
    απλά οτι ακυρώθηκε το ταξίδι λόγω δουλειάς και απέδωσα εκεί την στεναχώρια μου.
    Το απόγευμα σκέφτηκα οτι κοντεύει να περάσει η πρώτη μέρα και αυτό με ανακούφισε αρκετά. Τη νύχτα
    όμως την ξέχασα, αυτή πως θα περάσει ?.

24 Ιουνίου

Φαίνεται οτι το ξενύχτι και η ψυχολογική πίεση βοήθησαν να με πάρει ο ύπνος γύρω στις 3 το πρωϊ. Σήμερα
    δούλευα και έπρεπε να είμαι και τυπικά ζωντανή. Με απασχολεί οτι δεν έχω ξεσπάσει ακόμα και αυτό μου
    προκαλεί άγχος.Μαζεύω πολύ πράμα μέσα μου και δεν μπορώ να το βγάλω. Δεν κατανοώ το σκοπό της
    απόφασής Του, μόνο ως σαδισμό μπορώ να το δεχτώ και αναρωτιέμαι αν Του λείπω. Βλακείες λέω , αν Του
    έλειπα θα με είχε δίπλα Του.Εκείνος κανονίζει το παιχνίδι, και τους κανόνες. Μάλλον με βαρέθηκε και θέλει
    να με απομακρύνει, αλλά πάλι θα καταλάβαινα κάτι τόσον καιρό. Μήπως γνώρισε κάποια άλλη και θέλει
    χρόνο να τη γνωρίσει καλά χωρίς να με έχει στα πόδια Του ?. Το τελευταίο το βρίσκω πιο πιθανό.Μήπως
    έκανα κάτι που Τον πείραξε ?. Θα μου έλεγε όμως κάτι.
    Πρέπει να μάθω αλλά πως ?. Δε βγάζω άκρη . Το πρωϊνό πέρασε με τη δουλειά και το απόγευμα πήγα στην
    κολλητή μου για καφέ. Ευτυχώς είναι πολύ αυθόρμητος και ζωντανός άνθρωπος και μου κάνει καλό η παρέα
    της. Απέφυγα τις λεπτομέρειες και προσπάθησα να μιλάμε για διάφορα θέματα. Πως να της εξηγήσω τι μου
    συμβαίνει, όταν και εγώ δεν έχω καταλάβει.
    Άλλη μια δύσκολη νύχτα με περιμένει.

25 Ιουνίου

Μου λείπει , μου λείπει πολύ. Το βλέμμα Του, το άγγιγμά Του, η φωνή Του, η σκιά Του, η καθοδήγησή του,
    όλα. Δεν θέλω να είμαι μακρυά Του, νοιώθω ανασφάλεια, δεν θέλω να κάνω τίποτα, ας γινότανε να περάσουν
    οι μέρες της απομόνωσης και να γινουμε όπως πρίν. Δε θα αντιδράσω ποτέ στα λεγόμενά Του , στις επιθυμίες
    Του, μόνο να γίνουν όλα όπως πρίν. Στη δουλειά σέρνομαι, όλοι με ρωτάνε τι έχω πάθει. προσπαθώ να βρίσκω
    δικαιολογίες αλλά μάλον δεν πείθω κανέναν.Πρέπει να ανασυγκροτηθώ και να συνεχίσω τη ζωή μου, αλλά πως ?.
    Το βράδυ με προσκάλεσαν κάτι φίλοι για σινεμά και φαγητό αλλά δεν είχα όρεξη να πάω. Θα ήταν όλοι μεσ' τη
    χαρά τι γύρευα εγώ ανάμεσά τους ?. Έμεινα σπίτι να βάλω τις σκέψεις μου σε μιά σειρά. Δεν τα κατάφερα.
    Προσπάθησα να βρώ κάτι για να πιαστώ, να σταθώ στα πόδια μου. Με βρήκε το ξημέρωμα χαμένη μέσα σε
    μαύρες σκέψεις για τη συνέχεια της σχέσης μας. Θεωρώ πολύ πιθανό να Τον ενδιαφέρει κάποια άλλη και να
    μην θέλει να συνεχίσουμε.

26 Ιουνίου

Το μεσημέρι μετά τη δουλειά πήγα για καφέ με μια συνάδελφο που έλειπε σε άδεια και είχα να τη δω καιρό.
    Μετά σπίτι για ύπνο καθώς ήμουν εξαντλημένη απο την αυπνία. Ευτυχώς κοιμήθηκα μέχρι τις 9 και πήρα
    δυνάμεις. Το σώμα ξεκουράστηκε. Η ψυχή διψάει. Το μυαλό σκέφτεται, δε σταματάει να σκέφτεται.Γιατί ?.
    Απάντηση δεν παίρνω, μόνο σενάρια, άσκημα σενάρια, ψυχοπλάκωμα. Καί μόνο για ένα λεπτό η παρουσία
    Του θα αντέστρεφε το κλίμα. Μόνο να έβλεπα τα μάτια Του. Θα καταλάβαινα. Θα διάβαζα τη σκέψη Του.
    Θα έπαιρνα κουράγιο. Τώρα περιμένω, κάθε πέντε λεπτά κοιτάω το κινητό να δώ μηπως και δεν άκουσα την
    κλήση Του. Η αναμονή με έχει διαλύσει. Θέλει να με οδηγήσει κάπου ?. Πρέπει να ψάξω σ'αυτή την κατεύθυνση.
    Δεν κάνει τίποτα χωρίς λόγο. Αυτό το έχω μάθει τόσον καιρό που είμαι μαζί Του. Πάντα μου έλεγε να ψάχνω
    την πίσω πλευρά. Εκεί είναι η ουσία, όποιος βλέπει μόνο με τα μάτια, χάνει αυτά που ο άλλος βλέπει και με την
    ψυχή. Μου δίδαξε την υπομονή και την καρτερικότητα, μέσα απο τον πόνο και την υποταγή. Μου έμαθε να
    ξεπερνάω τον σωματικό πόνο με το μυαλό, τσαλακώνοντας τα όριά μου, πίσω απο κάθε του κίνηση υπήρχε
    στόχος. Οι σκέψεις αυτές με οδήγησαν στο να ανακαλέσω στη μνήμη μου στιγμές που πέρασα μαζί Του, αυτό
    με χαλάρωσε και σε λίγο με ξαναπήρε ο ύπνος.

27 Ιουνίου

Σήμερα ξύπνησα πιο καλά. Ξεκούραστη και ψυχολογικά ανεβασμένη.Στη δουλειά σκεφτόμουν λιγότερο τα
    προσωπικά και αφιέρωσα χρόνο να καλύψω εκρεμότητες που είχαν μαζευτεί.Νομίζω πως ξαναμπαίνω στην
    καθημερινότητα.Θυμήθηκα τα λόγια Του " θα ζείς την καθημερινότητά σου χωρίς εμένα".Τελικά όλα αντέχο-
    νται. Πονάς αλλά και ξεπερνάς. Υποφέρεις αλλά και συνεχίζεις. Διαλύεσαι αλλά και ανασυντάσεσαι. Με τις
    σκέψεις αυτές ξεκίνησα για το σπίτι, όταν βγαίνοντας απο το γραφείο Τον είδα. Στο απέναντι πεζοδρόμιο με
    έναν άγνωστο σε μένα άνδρα να μιλάνε με ενθουσιασμό κρίνοντας απο τις χειρονομίες.Δεν μπορούσα να φαν-
    ταστώ πως αυτό που ήθελα τόσο πολύ, συμβαίνει μπροστά μου. Κοίταξα το κινητό. ήλπιζα να βρώ κλήση.
    Φυσικά δεν υπήρχε. Θυμήθηκα πάλι τα λόγια Του,"ακόμα και να με δείς στο δρόμο, θα κάνεις οτι δε με ξέρεις".
    Να θέλεις να τρέξεις και να σε κρατάει μια κουβέντα. Λάθος δεν είναι η κουβέντα, είναι η θέληση να ικανοποιή-
    σεις αυτόν που λέει την κουβέντα. Ας είναι κι έτσι. Ένας συνάδελφος πίσω μου, μου είπε
    - Τι έπαθες και κοκκάλωσες , τι ξέχασες πάλι ?.
    Χαμογέλασα αμήχανα και ψέλλισα μια δικαιολογία της πλάκας. Κούνησε το κεφάλι και απομακρύνθηκε.
    Δεν στήθηκε τυχαία την ώρα που σχολάω απο τη δουλειά, σκέφτηκα καθώς άρχισα να περπατάω με μικρά
    βήματα προς το μέρος Του. Ναι αποφάσισα να τον πλησιάσω, δεν θα άφηνα την ευκαιρία να πάει χαμένη.
    Περπατώντας ανέμελα πέρασα δίπλα τους και χωρίς να μου ρίξει μια ματιά τους προσπέρασα και κατευθύνθη-
    κα στη στάση του λεωφορείου. Είχα πολλά να επεξεργαστώ το απόγευμα.

Είναι σαδιστής . Ξέρει πολύ καλά οτι η σημερινή μας συνάντηση θα με αναστάτωνε.Ήθελε να δεί αν θα υπάκουα
    την εντολή Του ή ήθελε να στείλει ένα μήνυμα ?. Πάντα έλεγε οτι μέσα απο τον ζόρικο δρόμο που με οδηγούσε,
    μου μάθαινε να αντιμετωπίζω δύσκολες καταστάσεις, και φρόντιζε να καταλαβαίνω τι εννοεί.Οχι αμέσως, αλλά σε
    ανύποπτο χρόνο μου αποδείκνυε πόσο οι δοκιμασίες που περνούσα στα χέρια Του, με βοηθούσαν να ξεπεράσω,
    πρακτικά καθημερινά προβλήματα. Η αλήθεια είναι οτι τον τελευταίο καιρό, Του είχα παραδώσει τα κλειδιά της
    ζωής μου και αυτό με ανακούφιζε, γιατί ένοιωθα πως ότι μου συμβεί θα το διαχειριστεί Εκείνος καλύτερα.
    Ίσως αυτό να ήθελε να μου πεί. Να είμαι πάντα σε ετοιμότητα, γιατί Εκείνος μπορεί να μην είναι πάντα παρών.
    Καμμιά φορά ένα χαστούκι μπορεί να σε συνεφέρει σκέφτηκα κοιτώντας το ρολόϊ που έδειχνε 4.45 π.μ.
    Τα βλέφαρα μου βάραιναν και σύντομα αποκοιμήθηκα.

28 Ιουνίου

Παρασκευή. 5η μέρα χωρίς την παρουσία Του. Πόσο θα κρατήσει το μαρτύριο ?.Οι χτεσινές σκέψεις με ησύ-
    χασαν. Αφού εμφανίστηκε έστω και έτσι, θα συνεχίσει να είναι δίπλα μου. Άλλο ένα σαδιστικό Του παιχνίδι.
    Αυτό μπορώ να το αντέξω.Θα κάνω υπομονή. Η αμφιβολία με τρελαίνει.Η μέρα ήταν γεμάτη. Στη δουλειά οι
    εκρεμότητες ατελείωτες. Καλύτερα. Όσο λιγότερο χρόνο για να σκέπτομαι έχω, τόσο πιο γρήγορα περνάει
    η μέρα. Το απόγευμα κανόνισα καφεδάκι σε φίλους, που τον τελευταίο καιρό είχα παραμελήσει. Το δύσκολο
    είναι το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Θα προγραμματίσω αλλιώς τις υποχρεώσεις μου, δίνοντας βάρος στο
    να διεκπεραιώνω μόνη μου τα τρέχοντα θέματα.

29 Ιουνίου

Ξύπνησα αποφασισμένη να ακολουθήσω το πρόγραμμα.Σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Σαν να λείπει σε προ-
    γραμματισμένο ταξίδι. Σαν να μπορώ ανα πάσα στιγμή να του τηλεφωνήσω και να με ηρεμήσει η φωνή Του.
    Ασχολήθηκα με τις δουλειές του σπιτιού.
    Ψώνισα, μαγείρεψα. Έκανα μια λίστα με τις κοντινές εκρεμότητες που θα έλυνα μόνη μου απο βδομάδα.
    Την οριστικοποίηση της άδειάς μου στη δουλειά, το λύσιμο μιας παρεξήγησης με τον αδελφό μου, που μας
    κρατούσε σε απόσταση τον τελευταίο καιρό χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, το να βρώ χρόνο για τους
    φίλους που παραμέλησα. Είμαι σίγουρη πως θα χαρεί για τη στάση μου. Θα το συζητήσω μαζί Του όταν
    επιστρέψει. Έκανα ένα ντούς και ξάπλωσα. Το βράδυ ήρθε μια παιδική μου φίλη και πήγαμε για ένα ποτό.
    Επέστρεψα γύρω στις 11. Αισθάνομαι οτι η διάθεση για ζωή επιστρέφει σιγά σιγά αλλά το κενό που νοιώθω
    δεν αναπληρώνεται. Μόνη στο δωμάτιο, γεμάτη απο τις αποφάσεις μου και τη μέρα που φεύγει αλλά άδεια
    συναισθηματικά. Τα μάτια καρφωμένα στο ταβάνι, καπνίζοντας το ένα τσιγάρο μετά το άλλο.Ένα μήνυμα
    ακούστηκε στο κινητό μου. Η φίλη μου σκέφτηκα θα θέλει να μάθει αν έφτασα καλά σπίτι.Πήγα στην κουζίνα
    να πάρω το κινητό. Αυτό που διάβασα μου έδωσε φτερά :" Μην ξεχνάς αύριο την εκδρομή στο Ναύπλιο. Θα
    περάσω να σε πάρω στις 8, να είσαι έτοιμη, τα λέμε το πρωϊ, μην ξεχάσεις το ημερολόγιό σου, καληνύχτα."

Άλλο ένα βράδυ που δεν θα κοιμηθώ. Αυτή τη φορά απο ευτυχία.

Τέλος.

6. Libertin

Libertin Regular Member

Ωραίος ο βραχυπερίοδος λόγος σου. Δίνει ρυθμό και παλμό. Κι εμένα έτσι μου αρέσει να γράφω. Είναι σαν να συντονίζεται με την ανάσα σου...  

7. akasha

akasha Regular Member

Όμορφη ιστορία αν και η τελευταία δοκιμασία ήταν σκληρή.Προσωπικά δεν πιστεύω πως θα άντεχα κάτι τέτοιο..

8. Katrin

Katrin New Member

Μαθαίνεις και αντέχεις πολλά πιο πολλά για χάρη Του, πίστεψέ με το έχω ζήσει σχεδόν όλο σε ακόμη
    χειρότερη κατάληξη....

Υ.Σ

Υπέροχα γραμμένη, μπράβο φίλε μου !!!

9. anchor

anchor Regular Member

Eξαιρετικό και το τελευταίο μέρος της ιστορίας σου. Βρίσκω ότι αποδίδονται με ακρίβεια τα συναισθήματα από την πλευρά της υποτακτικής, όπως τουλάχιστον έχει τύχει να τα βιώσω και εγώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
    Σ'ευχαριστούμε, Vakhos! 

10. Uther

Uther Contributor

εξαιρετικός.. και θα ήθελα κι εγώ απαντήσεις απο υ αλλά πώς θα μπορούσαν άλλες γυναίκες να αντιληφθούν τί μπορεί να ένοιωσε η συγκεκριμένη, στις συγκεκριμένες στιγμές και με τον συγκεκριμένο Κύριο της; Δεν νομίζω ότι κάθε σκλάβα έχει τα ίδια αισθήματα προς κάθε Κ της. Επίσης δεν νομιζω πως όλες οι σκλάβες έχουν τα ίδια αισθήματα απέναντι στις ίδιες πράξεις, ούτε τα ίδια κίνητρα.

Μάλλον το πόνημα έχει αξία αν η ίδια επιβεβαιώσει ότι ο Κ της έπεσε μέσα στις υποθέσεις του για τα αισθήματά της..

εξαιρετικό ως ιδέα και εφαρμογή ούτως ή άλλως.

11. annia24

annia24 Regular Member

ετσι και εγω μετραω τις μερες,τις ωρες,τα λεπτα και τα δευτερολεπτα...πολυ ομορφο...

12. gaby

gaby Guest

ό,τι μπορούμε   Μια χαρά το προσεγγίσατε, αυτά που ακολουθούν είναι από το κοίταγμα των επιμέρους πινελιών.
    Αυτό ποτέ δεν το άντεχα, αντιαισθητικό το βρίσκω, πολύ άγχος, θα μετατόπιζε την προσπάθειά μου στην πιθανότητα επιβράβευσης.
    Γνώριμο. Σαν εκείνους τους εφιάλτες που θέλουμε να τρέξουμε αλλά τα πόδια είναι κολλημένα κάτω σχεδόν και δεν μετακινούνται ή τεντώνεται το σώμα και τα πόδια δεν ακολουθούν.
    Μετά την πρώτη φορά; Άνετα.
    Απόλαυση και διέγερση
    Ένα περίεργο πράγμα, π ά ν τ α, οι φίλοι του Κυρίου είναι λιγούρηδες στα μάτια της υποτακτικής, πρέπει πια να αρχίσει να γίνεται σκλάβα για να τους βλέπει ως Κυρίους που απλά δεν είναι Ιδιοκτήτες της και να τους φέρεται ανάλογα από την ψυχή της.

Και ο μη λιγούρης κατ' αυτήν Κύριος της υποτακτικής, θα φαίνεται λιγούρης στα μάτια της υποτακτικής του κολλητού του.
    Σε άλλες μπορεί να άρεσε να είναι ένα με το περιβάλλον και να απολαμβάνουν τη συζήτηση χωρίς να λαβαίνουν διόλου μέρος και άρα χωρίς κανένα πάθος. Το ίδιο και να νιώθουν ασήμαντες  
    Μαγκιά να κλείσει την πόρτα! Δεν θα το είχα σκεφτεί.
    Δεν ήθελε να μπει σε service mood;
    Ήταν διεγερμένη; Δεν έχω καταλάβει.
    Σίγουρη;  

Ελπίζω να βοήθησα και να μην πειράζει που έδωσα πολύ σύντομες απαντήσεις, όμως δεν είχα να αναλύσω κάτι, απλά εντόπιζα.