Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ημερόλογιο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 16 Ιανουαρίου 2011.

1. Ηλίας

Ηλίας Guest

Γράφω όπως κάποιος που πίνει μπύρες και καθυστερεί να πάει για κατούρημα.

Έχεις κατεβάσει ήδη την δεύτερη και ξεκινάς την τρίτη μπύρα και νιώθεις την κύστη σου να σου φωνάζει, μαλάκα δεν πάει άλλο.

Πας στον αστραφτερό καμπινέ, την βγάζεις έξω και σημαδεύεις το κέντρο. Και μετά ο πανικός. Που να κρατήσεις το στόχο σου. Κατουράς το καπάκι, το πάτωμα, το πιγκάλ, τα πλακάκια στον τοίχο...

Προσπαθείς να μη πετύχεις και τον εαυτό σου, αλλά τα χέρια σου έχουν ήδη λουστεί με το κάτουρο της μπύρας. Αυτό για 30 περίπου δευτερόλεπτα. Που σου μοιάζουν για δύο γεμάτα λεπτά.

Κάπου στη μέση του κατουρήματος η ροή αρχίζει και χαλαρώνει. Οπότε αποφασίζεις να κάνεις και δήλωση.

Κατουρώ στο κέντρο και σηκώνω και το στομάχι περήφανος γιατί βρίσκω στόχο. Ρυάκια από κάτουρο στα πλακάκια ακόμα σβήνουν. Κάνω πως δεν τα βλέπω. Εγώ κατουρώ στο κέντρο.

Κάπου στα 3/4 αρχίζω και να καυλώνω ελαφρώς. Μου περνάει και η εικόνα μίας γυναίκας γονατιστής από πίσω μου να μου την καθαρίσει όταν τελειώσω.
    Τεμπέλης και σεξομανής. Οπότε αρχίζω και δυσκολεύομαι στο κατούρημα.

Κάνω τότε σκέψεις φιλοσοφικές. οτιδήποτε χρειαστεί για να τελειώσει τούτο το ρημάδι. Το επαναφέρω στην σωστή του θέση και μετά την τινάζω. Σηκώνω το σώβρακο και κουμπώνομαι. Δεν πλένομαι, θα ξανάρθω...

Ηλίας(16/1/2011)