Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ημουν σίγουρη για την απόφασή μου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος striggla, στις 13 Ιανουαρίου 2011.

1. striggla

striggla Regular Member

Με οδήγησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ένα μικρό ξενοδοχείο χαμένο στα στενά της πόλης, με καλαίσθητη διακόσμηση κι απαλή μουσική. Άνοιξε την πόρτα του δωματίου κι έκανε στην άκρη για να περάσω. Έμεινα άναυδη… ένα δωμάτιο παραμυθένιο, χαμηλός φωτισμός, κρεβάτι με ξύλινο ουρανό, βυσσινί βελούδο και μαύρη οργάντζα να αιωρείται από τον ουρανό. Γύρω γύρω καθρέφτες. Και μια απαλή μυρωδιά από μύρο και τριαντάφυλλα…

Ήρθε πίσω μου και με φίλησε απαλά στο λαιμό. Τύλιξε τα χέρια του κάτω από το στήθος μου, με έσφιξε πάνω του κι άρχισε να με γδύνει ενώ με φιλούσε. Ένιωθα την ανάσα του και την επιθυμία του. Ένιωθα τα χέρια του επιδέξια να βγάζουν τα εσώρουχά μου και να με χαϊδεύουν. Έκανα να γυρίσω να τον φιλήσω και δε με άφησε. Ένιωθα να ξεκουμπώνεται με το ένα χέρι και το άλλο να χαϊδεύει το στήθος μου, εμποδίζοντάς με να γυρίσω πίσω να τον κοιτάξω.

Μου ζήτησε να ανέβω στο κρεβάτι και να μείνω όρθια στα γόνατα. Γυμνή, φορώντας μόνο ένα κόκκινο κραγιόν. Τον άκουγα να πετάει και το τελευταίο υπόλειμμα από τα ρούχα του και να έρχεται πίσω μου. Ένιωσα την ανάσα του στη γυμνή μου πλάτη κι ένα μεταξωτό μαντήλι να καλύπτει τα μάτια μου. Μου ζήτησε να σηκώσω τα χέρια ψηλά και μου τα έδεσε με τις μαύρες οργάντζες. Άρχισε να με χαϊδεύει με τις άκρες από τα δάχτυλά του κι ανατρίχιασα ολόκληρη. Ένιωθα τη γλώσσα του να ταξιδεύει στο λαιμό μου κι οι ρόγες μου πέτρωσαν. Μ’ έσφιξε πάνω του και δάγκωνε το λαιμό μου, ενώ ο πόθος του ήταν τόσο έντονος, που είχα γίνει πια μούσκεμα….

Μου άνοιξε λίγο τα πόδια και χώθηκε από κάτω. Η ανάσα του έκαιγε κι εγώ έλιωνα από κάβλα… Έβλεπα με το μυαλό μου το ύφος του… Αυτό το παιχνιδιάρικο ύφος γεμάτο πονηριά κι απόλαυση κάθε φορά που χωνόταν από κάτω και μύριζε όπως έλεγε ο ίδιος… Κι άρχισε σιγά σιγά να με γλύφει , ενώ χάιδευε τα κωλομάγουλά μου… και να με δαγκώνει ενώ έβαζε τα δάχτυλά του μες το μουσκεμένο μουνάκι μου … και μετά τα οδήγησε πίσω, έτσι όπως ήταν γεμάτα από τα υγρά μου κι άρχισε να παίζει με την πίσω τρυπούλα μου… Ένιωθα ανήμπορη να αντιδράσω… είχα αφεθεί στα χέρια και τη γλώσσα του… στα δάχτυλά του που άρχισαν να διεισδύουν στη πίσω τρυπούλα και στη γλώσσα του που χωνόταν όλο και πιο βαθιά στο μουνάκι μου… και μ’ ένα ξαφνικό ρούφηγμα και δάγκωμα μ’ έκανε να πλημμυρίσω βγάζοντας μια κραυγή ηδονής και παράδοσης…

Ρούφηξε όλα τα υγρά μου κι ήρθε πάλι πίσω μου. Μπήκε απότομα μέσα μου τραβώντας με πάνω του και σφίγγοντας τα στήθη μου με τα χέρια του. Με γαμούσε δυνατά, δαγκώνοντας την πλάτη μου. Και ξαφνικά σταμάτησε. Μου είπε να σκύψω ελαφρώς κι ένιωσα τη γλώσσα του να «τρέχει» στη σπονδυλική μου στήλη… τρελάθηκα… ανατρίχιασα ολόκληρη… κατέληξε στην πίσω τρυπούλα, να τη γλύφει με επιμέλεια… ένιωσα να στάζει κάτι στη μέση μου… ήταν λάδι.. άρχισε να μου κάνει ελαφρύ μασάζ , ρίχνοντας κι άλλο λάδι κι αφήνοντάς το να κυλά προς τα κάτω. Συνέχισε το μασάζ , οδηγώντας το λάδι στη χαράδρα μου και σιγά σιγά στην πίσω τρυπούλα… κατάλαβα τι με περίμενε… αυτό που πάντα αρνιόμουν… τον ένιωσα να μπαίνει αργά και σταθερά, τραβώντας το μαντήλι από τα μάτια μου… ήθελα να φωνάξω… δε μπορούσα… με είχε παρασύρει στην κάβλα του… με είχε στήσει μπροστά στον καθρέφτη να βλέπω τον πόθο του… άρχισε να με γαμάει όλο και πιο δυνατά, τραβώντας μου τα μαλλιά για να σιγουρευτεί ότι δεν έχανα το θέαμα στον καθρέφτη… μέχρι που τελείωσε με μια δυνατή κραυγή ηδονής κι απόλαυσης…

Με έλυσε…

Μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο σφίγγοντάς με στη αγκαλιά του…

Βγήκα ανυπόμονη από τα δεσμά του, ντύθηκα γρήγορα κι έτρεξα έξω από το δωμάτιο…

Έπιασα τον εαυτό μου να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα…

Είχαμε δώσει ραντεβού στο κέντρο να πιούμε έναν καφέ. Πήγα σίγουρη για την απόφασή μου να δώσω ένα τέλος σ’ αυτή τη σχέση. Έτσι κι αλλιώς ο ίδιος προσανατολιζόταν να επιστρέψει εκεί που θεωρητικά ανήκει. Δεν έφερε αντίρρηση στην απόφασή μου. Ζήτησε μόνο να βρεθούμε για τελευταία φορά.

Δεν ξέρω γιατί έκλαιγα. Ήταν αυτό που έχανα… Ήταν αυτό που μου έδοσε μια και μοναδική φορά… Η ασφάλεια στα χέρια του… Ήταν όλα αυτά που ποτέ δεν αποκαλύψαμε ο ένας στον άλλον?

Ξέρω μόνο ένα πράγμα.
    Ήμουν σίγουρη για την απόφασή μου…

2. Απάντηση: Ημουν σίγουρη για την απόφασή μου...

καμιά φορά πρέπει να μένουμε σε αυτές τις ελάχιστες στιγμές ευτυχίας
    μετά έρχεται ο πόνος
    που κάνει την στιγμή πολύ πιο έντονη
    και τότε ξέραμε ότι ήμασταν ευτυχισμένοι...

3. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Ημουν σίγουρη για την απόφασή μου...

Η ζωή είναι στιγμές....
    Τις απολαμβάνεις,μαθαίνεις από αυτές,συνειδητοποιείς πτυχές του εαυτού σου που ήταν άγνωστες,γεμίζεις.....και μετά γίνονται γλυκές ή πικρές αναμνήσεις.
    Πάντα όμως είναι δικές σου.
    Και θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που τις βίωσες.
    (Με αναφορά την όμορφη εμπειρία σου πάντα όσον αφορά το τυχερή)

4. Valkiria

Valkiria Regular Member

Η ζωή είναι γεμάτη από εμπειρίες και οι εμπειρίες δεν είναι πάντα ευχάριστες. Δεν ξέρω πολλές γυναίκες που απολαύσανε τον βιασμό τους ή γενικά άτομα που τρακάρανε και είπαν, αχ να το ξαναζούσα.

5. heeler

heeler Regular Member

Ωραίο! Γεμάτο συναισθήματα αυτές οι στιγμές ζωής...
    Μπορεί να τελείωσε, αλλά έζησες αυτές τις ωραίες και έντονες στιγμές που πολύ σε γέμισαν με αναμνήσεις για το μέλλον.

6. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

like! like!  

7. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

μου αρεσε ... εστω και αν στο σημειο του ρουφηγματος των υγρων δεν υπηρχαν κεφτεδακια ...

Last edited: 14 Ιανουαρίου 2011
  8. striggla

striggla Regular Member

Πέρασε από μπροστά μου τινάζοντας τα υπέροχα σκουρόχρωμα μαλλιά της. Η έκφρασή της όταν είδε το δωμάτιο ήταν τόσο προκλητική κι απολαυστική ταυτόχρονα, που με έκανε να αναρωτιέμαι πώς ήταν δυνατό πίσω από αυτό το απόλυτα συγκροτημένο άτομο, να κρύβεται ένας διάολος… Ένας διάολος που με προκαλούσε να τον κατατροπώσω… να τον γευτώ μέχρι τέλος… η αίσθηση της ανατριχίλας της καθώς τη γδύνω, με τρελαίνει… δε μπορώ να την αφήσω να με κοιτάξει… δε μπορώ να την αφήσω να δει μες την ψυχή μου…

Στέκεται πάνω στο κρεββάτι γυμνή και περιμένει… τόσο ήρεμη… τόσο όμορφη μες το βυσσινί βελούδο...λες κι είναι στο φυσικό της περιβάλλον... της δένω τα μάτια μ’ ένα μαύρο μεταξωτό μαντήλι… το χρώμα της… το μαύρο… της σηκώνω τα χέρια ψηλά και τη δένω με τις μαυρες οργάντζες που κρέμονται από τον ουρανό του κρεββατιού. Τη χαϊδεύω και τη βλέπω να ανατριχιάζει πάλι… παραμένει ασάλευτη, περήφανη... της φιλώ το λαιμό και μεθώ με το άρωμά της… λιβάνι και μύρο… τη νιώθω ξαναμμένη να ανασαίνει δυνατά… θέλω να τη γευτώ… να τη δω να σπαρταράει…

Πάντα μου άρεσε να βρίσκομαι κάτω από το μουνί της και να τη γλείφω. Τώρα όμως το θέλω ακόμη περισσότερο. Είναι το μέσο για να την αποπλανήσω… τη νιώθω να καίγεται ολόκληρη, να απολαμβάνει τα χάδια μου, τα δάχτυλα και τη γλώσσα μου… έχει αφεθεί στη λαγνεία της στιγμής… είναι η ευκαιρία μου να την τελειώσω… ξαφνικά… χωρίς προειδοποίηση… απότομα… σπαρταράει… με γεμίζει με τα υγρά της… παραδίνεται μέσα σε μια κραυγή… κι εγώ απολαμβάνω τους χυμούς της …

Τη θέλω τόσο πολύ… όπως τη βλέπω αγέρωχη και περήφανη… καρφώνομαι μέσα της με δύναμη… τη σφίγγω πάνω μου και νιώθω τη φωτιά που την καίει… τη δαγκώνω κι ερεθίζομαι ακόμη περισσότερο… κάνω πίσω… την κοιτάζω στον καθρέφτη… λάμπει ολόκληρη… μια αμαζόνα… η δική μου αμαζόνα… σκύβει λίγο μπροστά και μου αφήνει ελεύθερο το πεδίο δράσης… αφήνεται στα χάδια του μασάζ… κάνει να σφιχτεί λίγο καθώς νιώθει το λάδι να κυλά χαμηλά, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη σταματά… δεν αντιδρά… περιμένει… κι εγώ καβλώνω κι άλλο… και μπαίνω στο απαγορευμένο σημείο… τη νιώθω ότι θέλει να αντιδράσει, αλλά με αφήνει να συνεχίσω… της βγάζω το μαντήλι και της τραβάω τα μαλλιά… είναι αναψοκοκκινισμένη και με κοιτά μέσα από τον καθρέφτη… τα μάτια της πετάνε φωτιές… η κόλαση η ίδια… κι εγώ τη γαμάω δυνατά… και χύνω... κολασμένα…

Έφυγε μέσα από την αγκαλιά μου σα δραπέτης που λαχταρά την ελευθερία του.

Ντύθηκε γρήγορα και βγήκε τρέχοντας από το δωμάτιο.

Πλήγωσα τη γυναίκα που ήθελα τόσο πολύ… Αυτή που με τόση φυσικότητα έλεγε ότι μαζί μου ήθελε τα πάντα… Αυτή που με τόση φυσικότητα έδοσε τέλος στη σχέση μας...

Ξέρω ότι δε θα μου επιτρέψει να την ξαναπλησιάσω ποτέ.

Δε θα έχω ποτέ την ευκαιρία να της ζητήσω συγνώμη. Θα πρέπει απλώς να ζω με την ανάμνησή της… την ανάμνηση της λάμψης της όταν ήταν γυμνή… παραδομένη στα χέρια μου….

Last edited: 14 Ιανουαρίου 2011
  9. thaleia

thaleia Contributor

κουκλιτσα !!!
    κλεισε στο ντουλαπι των αναμνησεων την ομορφη ιστορια σου και παρε το παστελι απο τον γερο-Μαστεροσαυρο  

10. striggla

striggla Regular Member

oh yes dear!  

11. JokerGemini

JokerGemini Regular Member

Re: Απάντηση: Ημουν σίγουρη για την απόφασή μου...

Τωρα φταιω ΕΓΩ?οχι πες μου Φταιω ΕΓΩ??

Φροντισε μονο να το δαγκωσεις για να κολλησει στα δοντια σου( μπα παναθεμα με τι σκεφτομαι φτου φτου φτου) για να εχει ασχολια η γλωσσα σου για το ξεκολλημα αργοτερα.

Αααα να μου χαθουτε απο εδω παλιοανωμαλες κι οι δυο σας που δεν εχουτε δουλεια να κανουτε και τρομοκρατουτε τον κοσμο.

12. striggla

striggla Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ημουν σίγουρη για την απόφασή μου...

τρομοκρατείσαι εσύ?
    ένας καραμαστεράς?
    oh my god!