Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Αλήθεια για το BDSM μέσα στον Χριστιανισμό.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Queen87, στις 26 Μαϊου 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tithon

    tithon Contributor

    γίνεται, νομίζω, κατανοητό, οτι σε μια τέτοια βάση δεν απομένουν περιθώρια διαλόγου. αν δεν αποκλειστεί το υπερφυσικό
    παραμένουμε ολοκληρωτικά άοπλοι, καταθέτοντας όλα τα αντιληπτικά και επεξεργαστικά όπλα μας, και αδυνατούμε
    είτε να συσχετίσουμε, είτε να αποσυσχετίσουμε είτε να επιχειρήσουμε οποιαδήποτε εξεργασία εν γένει, θα αναμείνουμε να μας αποκαλυφθεί η αλήθεια!!
    αυτή είναι εξ αρχής η θεμελιώδης αντίρρησή μου για το επινόημα που δήθεν πραγματεύεται το νήμα.

    το αίτημα μελέτης κειμένων και αντιλήψεων που αναπτύχθηκαν σε βάθος αιώνων σε ποικίλες ιστορικές συνθήκες ως αδιάσπαστων επαναφέρει το πρόβλημα του μεταφυσικού, υπογραμμισμένο
    απ' την ανάγκη σωστής δογματικής ερμηνείας, το αδιέξοδο του διαλόγου αποσαφηνίζεται, δεν χρειάζεται ο διάλογος όπου η αλήθεια είναι μοναδική (επιπλέον δεδομένη).

    θα ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη, αλλά θα αξιοποιήσω την παράδοση του νήματος, να απαξιώνουμε τις έτερες απόψεις ως άπιστες ή αμαρτωλές, χαρακτηρίζοντας τη σιγουριά, το ρίσκο και την αθάνατη ψυχή ως παραληρηματικές εκφορές, μισοαστεία, μισοσοβαρά. συγνώμη και πάλι.
     
    Last edited: 31 Μαϊου 2016
  2. Queen87

    Queen87 Contributor

    Έμεινα θεατής στο ίδιο μου το νήμα διαβάζοντας φιλοσοφιές που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που γράφει η Γράφη!
    Θα μπορούσα φυσικά να μπω στην διαδικάσια του διαλόγου μιας και το κατέχω το θέμα αρκετά... ώστόσο κατηγορήθηκα οτι η παρθενογέννηση του νήματος
    αυτού ήταν εκτός τόπικ, εκτός θέματος με το BDSM.

    Διαβάζοντας και πάλι τις ερωτήσεις που έθεσα...
    α) Υφίσταται BDSM μέσα στα πλαίσια του Χριστιανισμού;
    Ποιά η δικιά σας άποψη και η τοποθέτηση πάνω στο θέμα;

    Παραθέτω ένα εδάφιο και απευθύνομαι στους Masters/Dom Κ.Ματαθαίον δ:10

    Κύριον τον Θεόν σου θέλεις προσκυνήσει, και αυτόν μόνον θέλεις λατρεύσει.
    β) Πως θα αντιμετωπίζατε μια τέτοια απάντηση απο την υποτακτική σας;
    - Θα ήταν ελλιπείς για τα δικά σας κριτήρια και για τα δικά σας δεδομένα;

    Μια ερώτηση λίγο έξω απο το περιβάλλον αυτού του φόρουμ... θα ήθελα όμως την απάντηση σας και την τοποθέτηση ειδικά απο τις Mistress/Dom

    γ) Πιστεύετε οτι μια Mistress μπορεί να να έχει θέση μέσα στα Χριστιανικά πλαίσια καθότι δεν φαίνεται πουθένα να
    υπάρχει αυτός ο ρόλος της γυναίκας μέσα στην Αγία Γραφή...
    -Και αν ναι θα ήθελα να μου παραθέσε εμπειρίες σας ως βάση την πίστη σας και το bdsm...

    δ) Θεωρείτε οτι κάποιος Χριστιανός για να θέλει να ασχοληθεί με το bdsm πρέπει να είναι ανοιχτόμυαλος; αρά κατά
    συνέπεια θα πρέπει να πατήσει τους ηθικούς του και θρησκευτικούς κανόνες η μπορεί να φτιάξει το "δικό του bdsm"

    Θα μπορούσα να πω ότι η ερώτηση 2 & 4 θα μπορούσε να απαντηθεί και αν κάποιος ήθελε και τις παραπάνω...

    Σε αυτά που διαβάζω δεν βλέπω καμία συσχέτιση με τις ερωτήσεις μου.... κοινός είστε εκτός θέματος... κοινός ξεκινάμε ένα νήμα και καταλλήγουμε αλλού...

    Με όλο το σεβασμό προς τα παλιά μέλη... διότι δεν ήρθε η "καινούργια" να βάλει τα γυαλιά στους παλιούς...
     
  3. Gaijin

    Gaijin Μην μου τον κύκλο τάραττε.

    Δεν καταλαβαίνω πως μπορούμε να συζητάμε για bdsm και θρησκεία.είναι 2 πράγματα εντελώς ασύμβατα....Για το β σκέλος της ερώτησης σου.Σύμφωνα με τις χριστιανικές διδαχές ένας είναι ο Θεός και μόνο σε αυτον οφείλει ένας πιστός να πιστευει και να λατρευει.Το να έχει καποια σκλάβα/σκλάβος έναν Αφέντη/Αφέντρα είναι εξ ορισμού αμαρτία μιας και μπαινει στην θεση του θεού.Ο Θεός απαιτεί την λατρεία και την αφοσίωση των πιστών όπως και να το δει με μεταφορική έννοια κάποιος... Στο δ σκέλος.Ένας Χριστιανός που θέλει να ασχοληθει με το bdsm θα πρέπει να έχει το ΄χάρισμα να βαφτίζει το κρεας ψάρι για να παρεμείνει στο μυαλο του πιστός χριστιανός.Η να κρατήσει απλά κάποια γενικά χαρακτηριστικά του Χριστιανισμού και στα υπόλοιπα να κλείσει απλά τα μάτια.Ενα απλό παράδειγμα.Σου αρέσει να σε μαστιγώνειι η Αφέντρα/Αφεντης? Λυπάμαι έχασες γιατι ΤΟ σώμα σου ειναι ο ναος που ο θεος έβαλε το πνευμα σου οποτε απαγορευεται να το κακοποιείς.Μπορώ να φέρω άπειρα παραδείγματα ασυμβατότητας μεταξύ Χριστιανισμού και bdsm...
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Χωρίς Θεό, όλα επιτρέπονται.
    Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι
     
  5. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Λοιπόν, επειδή πάσσαλος, πασσάλω κρούεται, άρα στους δογματικούς απαντάς δογματικά, εάν δεν επιλέξεις να τους αγνοήσεις ή να τους τρολλάρεις :
    1. Στα πλαίσια του Χριστιανισμού, ίσως.
    Στα πλαίσια της θρησκοληψίας ΟΧΙ

    2. Αρχικώς με έντονο γέλιο και στη συνέχεια με μουτζες στον εαυτό μου, ο οποίος επέλεξε μια τέτοια σ. Τελικώς βέβαια με εξορκισμό για να φύγει το κακό από μέσα της.

    3. Στη Αγ. Γραφή δεν υπάρχει επίσης διαδίκτυο. Συνεπώς, ή το παρόν είναι η κατά Δαρβίνο εξελικτική πορεί του συμβολιζοντος το Αγ. Πνεύμα περιστεριού, οπότε και Μιστρέσσα μπορεί να υπάρξει ως εξελικτική πορεία της Ηρωδιάδος, ή όλα είναι ανύπαρκτα.

    4. Ό,τι και στο 1.

    Υ.Γ. Η χρήση του φραγγέλιου δυστυχώς έως σήμερα έχει μείνει μονο ως φαντασίωση για εμένα, κυρίως λόγω ελλείψεως πρόθυμης πλάτης. Εμπειρίες με cat' o nine κρίνονται μάλλον μη συγκρισιμες, ενώ με κνούτο, συγκρισιμες μεν, αλλά μας χάλασε τη σούπα ο Μ. Πέτρος. κι οι κανονες του.
     
  6. angel42

    angel42 Regular Member

    Πέραν του ότι ανακυρήττω αυτοβούλως τον εαυτό Μου "Θεά" και απαιτώ λατρεία και πέραν από ένα σωρό άλλα πράγματα, λατρεύω να σοδομίζω αρσενικά, ενίοτε τα υποχρεώνω να σοδομίζουν και να σοδομίζονται από άλλα αρσενικά... Εσύ που ξέρεις τις γραφές τι θέση θεωρείς ότι ένα θηλυκό σαν Εμένα με τα αρσενικά σαν αρσενικά που σχετίζομαι έχει /'Ε/έχουμε μέσα στα χριστιανικά πλαίσια;

    Α.
     
  7. Αντι να αναρωτιέσαι ρε κορίτσι για το bdsm μέσα στον χριστιανισμό, δεν αναρωτιέσαι καλύτερα για τον χριστιανισμό μέσα στην κοινωνία μας; Και γιατί ανατρεχεις στις Γραφές; Εγώ που τις άνοιξα πριν πολλά χρόνια είδα σελίδες με χιλιάδες λέξεις. Οι οποίες με την σειρά τους έχουν γεννήσει βία, αίμα και φανατισμό. Εσύ είδες κάτι άλλο; Όχι βέβαια γιατί το Θείο δεν βρίσκεται εκεί μέσα. Που βρισκεται; Βρες το μόνη σου και όταν το βρεις θα πάψεις να βρίσκεσαι εδώ μέσα και να γράφεις τέτοιου είδους νήματα. Καληνύχτες.  
     
    Last edited: 30 Μαϊου 2016
  8. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Αν και η νηματοθετρια, ουδολως ενδιαφερεται για το θεμα, κατα την εκτιμηση μου, η θεση Σας ειναι στον ..παραδεισο εντος χριστιανικου πλαισιου. Εφαρμοζετε το αγαπατε αλληλους  , κατα ενα συγχρονο και δημιουργικο τροπο.

    Ωστοσο δεν θα ειχατε καμια θεση στον Παραδεισο αν παραβιαζατε την συνεναιση η αναλαμβανατε να σαδισετε προσωπα , τα οποια κατα την κριση σας, εχουν συναινεση προβληματικη....
    Θα ειχατε ομως σιγουρα μια θεση στην Κολαση, στην περιπτωση αυτη  , οποτε παλι εντος χριστιανικου πλαισιου θα ησασταν.  
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Δεν διαφωνούμε σε κάτι  

    Δεν πιστεύει ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός στο προπατορικό αμάρτημα;;;; Πραγματικά με αιφνιδιάζει αυτό που λέτε κι έχω μια πολύ ισχυρή πεποίθηση ότι δεν είναι καθόλου έτσι. Επειδή όμως μπορεί να κάνω λάθος, επιτρέψτε μου να το ψάξω και να επανέλθω.
     
  10. gero

    gero Regular Member

    Πριν γινω παγανιστης-φυσιολατρης ημουν προσηλυτισμενος στον χριστιανισμο.Συνεπως εχω να αναφερω το εξης στην αρχικη αναρτηση της Queen87.

    Φυσικα και το bdsm απαγορευεται ρητα απο τον χριστιανισμο.Δεν χρειαζεται να αναθεματιζεται απο τις οικουμενικες συνοδους ή και τα ευαγγγελια.
    Η σεξουαλικη πραξη (και μονο αυτη) "αναγνωριζεται" μονο οταν εχει ως κινητρο την αναπαραγωγη.
    Ειναι δυνατον να μην επιτρεπεται το προφυλακτικο και να επιτρεπονται τα διαφορα φετιχ?


    Σαν μονοθεϊστικη θρησκεια ειναι πολυ φυσιολογικο να τα απορριπτει ολα αυτα.
     
  11. Iagos

    Iagos Contributor

    "Μη αποστερείτε αλλήλους, εκτός εάν ήναι τι εκ συμφώνου προς καιρόν, δια να καταγίνησθε εις την νηστείαν και εις την προσευχήν. και παλιν να συνέρχεσθε επι το αυτό, δια να μη σας πειράζη ο Σατανάς δια την ακράτειάν σας".
    προς Κορινιθίους Α' ζ:5


    «Επιτρέπεται, τη νύχτα των ημερών της νηστείας, η συζυγική σχέση. Είναι το δικό τους προφύλαγμα, ο Αλλάχ γνώριζε το τι κάνατε κρυφά με αίσθημα ενοχής σας. Αλλά δέχθηκε τη μετάνοιά σας και σας συγχώρησε. Έτσι τώρα συνδεθείτε με τις γυναίκες σας και αναζητείστε ό,τι ο Αλλάχ νομοθέτησε για σας…» Κοράνι (2:187)

    Αγαπητή @Queen87 μετά την σπουδή σας εις την Αγία Γραφή σας προτείνω να μελετήστε και το Ιερό Κοράνιον και να ανοίξει η συζήτηση "Η αλήθεια του bdsm μέσα στο Ισλάμ".
     
  12. angel42

    angel42 Regular Member


    Resistance is futile  ... Ευτυχώς μας δοθήκαν κωλαράκια να περνάει η ώρα μας μέχρι το εξαναγκαστικό μη συναινετικό μεταθανάτιον τουρ στα στρατόπεδα συγκέντρωσης παραδείσου ή/και κολάσεως... Α.
     
Thread Status:
Not open for further replies.