Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ανδροπρέπεια - Aνδρισμός των υποτακτικών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 3 Μαρτίου 2006.

1. sexyboy

sexyboy New Member

Αγαπητη ηλιοσταλακτη..................

Να δωσω την ανδρική εξηγηση στο ερώτημα σου....... Ο πρωκτος ειναι ερωτογενης ζωνη για ολουσ μας ανδρες κ γυναικες..... εμενα μου αρεσειι πολυ δεν το κρύβω Ο ανδρας όμως εχει διδαχτει οτι αυτη η ηδονη ειναι απαγορευμενη δεν πρεπει να ανοιχει ποτε αυτην την τριπουλα του οταν ομως βασανιστει καει μαστιγωθει εχει ενα αλωθι για τον εαυτό του.........

Καταλαβες γλυκια μου????

2. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

RE: RE: Η Ανδροπέπεια - Aνδρισμός των υποτακτικών

Θεωρώ άδικη και ειρωνική την απάντηση αυτή.sexyboy μη γενικεύεις τόσο.Οι ερωτογενείς ζώνες έχουν να κάνουν με τις απολήξεις των νεύρων.Οι απολήξεις αυτές διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο στον αριθμό τους ανά περιοχή του σώματος.Πχ ,δεν καβλώνουν όλοι και όλες (από καθόλου ή και στον ίδιο βαθμό κιόλας)αν τους-τις γλύφουν στις ρώγες ,στα δάχτυλα,στα αυτιά κτλ .έτσι και στον κώλο λοιπόν.Κάποιοι και κάποιες αρέσκονται ή στη διείσδυση οργάνων ,δαχτύλων κτλ,κάποιοι -ες στο γλύψιμο της περιοχής και κάποιοι - κάποιες καθόλου...Γι αυτό υπάρχουν ομοφυλόφιλοι μη παθητικοί και ετεροφυλόφιλοι που γουστάρουν fingering και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί ,τηρούμενων των όποιων συνθηκών...

Ειδικά στο θέμα των αντρών,σαν ομοφυλόφιλος ,άσε με να ξέρω καλύτερα..

Ελπίζω να διόρθωσα την πλάνη σου.Το θέμα της συμπεριφοράς ας το διορθώσεις μόνος σου..

3. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Στο gay κομμάτι τηε υπόθεσης,γνώρισα υποτακτικούς και σκλάβους που δεν ήθελαν σοδομισμό,δονητές και κάθε είδους διείσδυση καθόλου,και δεν το διαπραγματεύονταν κιόλας...Κάτι ανάλογο θα συμβαίνει και με τους str8 φαντάζομαι...Ας μιλήσουν οι ίδιοι,γιατί και γω το χω απορία..

4. Hliostalaxth

Hliostalaxth Guest

Καλησπερα.

Κατ΄ αρχήν δεν καταννοώ την επιθετική στάση σου sexyboy.

Σε κανένα σημείο του κειμένου μου δεν έθιξα ούτε άφησα υποννούμενα για τις ιδιαιτερότητες κανενός. Δεν με ενδιαφέρει πως διαθέτει ο καθένας τον πρωκτό του, ή οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός του. Αυτό είναι δικό του θέμα και δεν με αφορά καθόλου.

Αυτό που έκανα είναι να εκφράσω μια απορία, η οποία γεννήθηκε απο την εν γένει εικόνα του συγκεκριμένου thread και μόνο.

Και βάσει της συγκεκριμένης ερώτησης περιμενα ότι θα ήταν και η όποια απάντηση θα λάμβανα. Ως εκ τούτου θεωρώ την απάντησή σου, εκτός απο εριστική και εντελώς άτοπη. Εάν
    ήθελα να ενημερωθώ για την ανατομία του σώματος, θα απευθυνόμουν σε κάποιον ειδικό, "γλυκέ μου"...

Incomplete, σε ευχαριστώ θερμά για την απάντησή σου.

Ευελπιστώ να διαβάσω και άλλες απαντήσεις (επί του θέματος) απο οποιονδήποτε θα ήθελε να απαντήσει.

υ.γ. Πιστεύω ότι στους διαχειριστές της κοινότητας, δεν θα αρέσει να υπάρχει post με τέτοια φρασεολογία και ότι θα πράξουν τα δέοντα. Post: #85

Σ/σας ευχαριστώ

5. RE: RE: Η Ανδροπέπεια - Aνδρισμός των υποτακτικών

sexyboy...!?

Για να δωσεις "ανδρικη εξηγηση" στο απλο και ουσιαστικο ερωτημα της φιλης , απαραιτητη προυποθεση να εισαι ΑΝΤΡΑΣ.....Ο πραγματικος ομως αντρας διαθετει εμφυτη ευγενεια πραγμα το οποιο εσυ κατα πασα πιθανοτητα δεν γνωριζεις καν τι ειναι........

MG.

6. hugger

hugger Regular Member

Κατι που παντα ηθελα να κανω και δεν πιστευα οτι θα μου δινοταν η ευκαιρια να το κανω σε αυτο το φορουμ.
    Θαθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους τους Μαυροβασιληδες που στην Ελλαδα ευτυχως ειδικα περισσευουν.

Τους ευχαριστω που ακολουθωντας το συστημα ανδρικων αξιων πανε καθε κυριακη στο γηπεδο η για κυνηγι η ψαρεμα, ταβλακι το απογευματακι στο καφενειο, η ακομα ακομα για μπουρδελοτσαρκες στα κρυφα (τι Κυριαρχια κι αυτη να τρεμεις να χωρισεις μπας και μεινεις χωρις ευκολο καθημερινο φικι φικι).

Και ακομα μεγαλυτερη γινεται η ευγνωμοσυνη μου στο ανδρικο συστημα αξιων, οταν, βγαινοντας εξω με τις παραμελημενες γκομενες/γυναικες των Μαυροβασιληδων, διαπιστωνω με χαρα πόσο πρωτόγνορο τους φαίνεται όταν τους ανοιγω την πορτα στο αυτοκινητο, τους δινω προτεραιοτητα στην πορτα του εστιατοριου, οταν σηκωνομαι απο τη θεση μου οταν σηκωνονται, οταν τους κανω χειροφιλημα, και οταν αφουγκραζομενος τη σεξουαλικη τους φαντασιωση, υποδυομαι οποιο ρολο χρειαστει, κυριαρχου η υποταγμενου.

Για χρονια το ανδρικο συστημα αξιων μ εχει βοηθησει τοσο πολυ να οριζοντιωσω τοσες γυναικες, που συχνα η ευκολια του παιχνιδιου το κανει προβλεψιμο κι ανιαρο.

Κιαν επειδη δεν ακολουθω το συστημα ανδρικων αξιων οι Μαυροβασιληδες δεν με κατατασσουν στους ανδρες, ας ειναι τουλαχιστο κι εκεινοι ευγνωμονες σε μενα που οι γυναικες τους εξακολουθουν να κολακευουν την υπερφιαλη ψευδαισθηση "Κυριαρχιας" τους.

7. blindfold

blindfold Contributor

oh my God huger you are evil !

8. Astarty

Astarty Contributor

Τι σε κάνει να πιστεύεις hugger πως τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις δεν είναι χαρακτηριστικά ενός Αντρός;
    Γενικεύεις επικινδύνως.

Αστάρτη

9. hugger

hugger Regular Member

Ασταρτη καιροφυλακτεις  

Δεν ειπα οτι δεν ειναι χαρακτηριστικα αντρος, ακριβως το αντιθετο πιστευω, φανταζομαι ομως οτι πολλα απαυτα εκλαμβανονται σαν υπερβολικες υποχωρησεις η υποτακτικες συμπεριφορες απο Μαυροβασιληδες. Εκτος απο αρσενικα, ειμαστε και γιοι, αδερφοι, φιλοι και εραστες θηλυκων που ειχαν την ατυχια να τους γνωρισουν. Δε μ αρεσει να κουραζω γραφοντας κατεβατα, προσπαθησα να τα συμπτυξω, εξ' ου και οι γενικευσεις.

Χαιρομαι που διαβλεπω στην απαντηση σου σχεδον οργισμενη επιθυμια να μας υπερασπιστεις  

10. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Συνηγορώ αμερίστως αγαπητέ Oscar.

Όσον δε αφορά τον ίδιο τον αγαπητό Μαυροβασίλη καίτοι όπως αναφέρεις δεν χρήζει ενισχύσεων θα πρότεινα στον φίλο hugger να μην εξαγάγει βεβιασμένα συμπεράσματα.

11. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Oι Φουρτουνάτσηδες μαζί μου ...
    Οι Βροντάτσηδες με τον Μαυροβασιλη.
    Συνταχθείτε σύντεκνοι!!!!

12. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Διαίρει και βασίλευε Ευά; <s>