Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος artur1989, στις 5 Ιουλίου 2016.

1. artur1989

artur1989 New Member

Θα ηθελα να μου απατνσει καποιος εαν ειναι φυσιολογικο εδω και ενα χρονο περιπου η γυναικα μου δεν εχει επιθυμια για ερωτικες πραξεις.

2. vanillaki

vanillaki Regular Member

μαζί σου ή γενικώς;

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Πόσο χρονών είναι;! :- )

4. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Πόσο καιρό είστε σε κοινή συνθήκη;

5. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Πρέπει να την εξέτασω.

6. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Τελειωσα απροσμενα.

7. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Η ψυχολογία μιας γυναίκας, ενός ανθρώπου γενικά, έχει διακυμάνσεις. Αυτές οι διακυμάνσεις έχουν ποικίλους λόγους ύπαρξης. Είτε συναισθηματικους, είτε σωματικους, είτε συνδυασμό κλπ κλπ. Εγώ θα έλεγα να δείτε κάποιον ειδικό   εμείς ότι και να πούμε, στον αέρα συμπεράσματα θα βγάλουμε  

8. miker

miker Regular Member

9. Master D

Master D Regular Member

την ίδια την ρώτησες?

10. artur1989

artur1989 New Member

37

11. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Καμαρι μου εσυ   Μικρη ειναι για σενα!!

12. idiry8mos

idiry8mos dare... feel it

Οποιος ςας βοηθησει θα πρεπει να συζητησει μαζι σας επι μακρον (και μαζι και μονοι μαζι του) και θα πρεπει να ειστε λεπτομερεις και ειλικρινεις μαζι του