Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Γυναίκα κυρίαρχη μέσα από την υποταγή της

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 21 Απριλίου 2007.

  1. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Μια ολοκληρωμένη και σωστά δομημένη προσωπικότητα αφουγκράζεται τις επιθυμίες του και ειναι συνεπής και ειλικρινής στην επιδίωξη της ικανοποιήησης αυτών. Ειναι συνειδητοποιημένος και γνωρίζει τι ειναι αυτο που αυθόρμητα τον κανει ευτυχισμένο και του δίνει ικανοποίηση.
    Η δύναμη και η ισχύς ειναι πολυπλοκές και εξαιρετικά υποκειμένικές εννοιες για να μελετηθούν και να αναλυθουν με αντικειμενικό τροπο αλλα για χαρη της οικονομιας της συζητησης θα πω πως μια "ισχυρή" προσωπικότητα ειναι συνεπής με τις επιθυμίες του και δεν μανιπιουλάρει υπουλα τον bdsm συντροφο του προσπαθοντας να ανατρέψει την Κυριαρχική/υποτακτική ισορροπία , δυναμιτιζοντας με τον τροπο αυτό ίδια την σχέση και θετοντας φραγμους στην ικανοποίηση , απολαυση και ηδονή που θα πάρει .
    Σε αντιθετη περίπτωση εχουμε μια αναντιστοιχεία επιθυμιών και πράξεων που μπορει να προέρχεται απο μια συνειδητη η ασυνειδητη παθητική επιθετικότητα που εκφράζεται με μορφη μανιπιουλαρίσματος του αλλου και διφορουμενης ταυτοτητας - στατους ( σου την εφερα ειμαι υπο αλλα εγω εχω τον ελεγχο. Απαντηση: Ε και τι καταλαβες?) ή μια ψυχική μαζοχιστική ταση που εγκειται στην συνειδητη στερηση της απολαυσης του ιδιου του ατόμου αν και ξερει τι πρέπει να κανει για να πάρει την απολαυση αυτη (ποσο μ αρεσει να ειμαι υπο αλλα αν και οπου μπορω θα απαξιώσω τον Κυρίαρχο, θα του πάρω τον έλεγχο και το κανω γιατι μ αρεσει να μην παιρνω αυτο που θελω, γιατι ειμαι υπο και ξανα απο την αρχη)
    Η προηγούμενη παρενθεση ειναι ενας ατερμονας κυκλικος βρογχος , ενα αδιεξοδο και διπλοκλειδωμα.
    Τελος υπαρχει και το φαινόμενο της απαξίωσης καθε εννοιας Κυριαρχικότητας απο την υπο ( Δεν υπαρχουν Κυριαρχοι, ειναι ολοι αδύναμοι, θα τους δέιξω εγώ, να δες πηρα τον ελεγχο ή να δες τώρα εισαι αδύναμος , ανασφαλης κλπ ) Η αναλυση αυτης της τεχνητης απαξίωσης θελει ενα ολοκληρο νεο thread αλλα σε γενικές γραμμές πιστέυω οτι προβάλει την δική της απαξίωση(απαξιωση του ιδιου του εαυτου της δλδ) στους άλλους (ολοι ειναι ψευτικοι ), μια εντονη καταπιεσμενη επιθετικότητα που εκφράζεται εμμεσα μεσα απο την εντονη κριτική που ασκει στους εκαστοτε Κυριαρχους ενω η μονη ψευτική πίστέυει οτι ειναι η ίδια αλλα το λογικοποιεί.
    Ολα τα παραπανω ειναι κλασικες παρενεργειες της υποκειμενικότητας που μαστίζει το D/s . Αναγεται στο θεμελιώδες ερώτημα η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα; οπου αυγο και κοτα βαλτε Κυριαρχια και υποταγή.
    Το λιγοτερο για να κανεις bdsm ειναι να ξερεις τι θελεις και να παραμένεις ειλικρινής στα θέλω σου.Αυτο ειναι μια σαφής μορφή δυναμης .

    Ας αναλυσουμε λιγο τις θεωρίες συνομοσίας με τη βοηθεια των μαθηματικών
    Εστω Α και β Κυριαρχος και υποτακτική αντιστοιχα που βρισκονται σε μια σχέση Κυριαρχίας υποταγής . Η κλασικη Bdsm θεωρηση μας λεει οτι
    Κυριαρχια (Α->β) + Υποταγή(β->Α) = Αρμονια (1)

    Η θεωρια συνομοσίας μας αναφερει πως η υποτακτική κυριαρχει εμμεσα μεσα απο την υποταγή της αρα
    Υποταγη(β->Α) = Κυριαρχία(β->Α) (2)

    Ωστοσο η Κυριαρχία του Α στη β ειναι αντιθετη της Κυριαρχίας της β στον Α
    αρα Κυριαρχία(β->Α)= - Κυριαρχία(Α->β) (3)
    αρα η σχεση (1) με τη βοηθεια των σχεσεων (2) και (3) γινεται :
    Κ(Α->β) + Υ(β->Α) =αρμονια
    (2)=> Κ(Α->β) + Κ(β->Α)=αρμονια
    (3)=> Κ(Α->β) - Κ(Α->β)=αρμονια
    => 0 = αρμονια
    οπου 0 η μη υπαρξης Bdsm σχεσης. 'Ατοπο
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Βρε λες να ειναι πιο ενδιαφερον να δηλωσω σκλαβα?
     
  3. G_E

    G_E Contributor

    To forum περνάει μια βαθειά κρίση ταυτότητας. Και αυτό γιατί προσπαθεί να ορίσει συλλογική ταυτότητα. Ο καθ' εις γράφει περί γενικής ταυτότητας επεκτείνοντας/προβάλλοντας τα δικά του θέλω και τη δική του προσωπικότητα στο γενικό σύνολο. Ως αποτέλεσμα η σύνθεση είναι 0 όπως είπε και ο L. S. για τις σχέσεις.

    Η Αφέντρα, απόλυτο θηλυκό, που θα μπορούσε να γοητεύσει εναν Κυρίαρχο γιατι είναι άντρας, υπάρχει. Πόσες είναι αυτές 1, 2, 5?. Αυτό δεν οδηγεί στη γενίκευση "οι Αφέντρες μπορούν να γοητεύσουν τους Κυρίαρχους". Οπως και το αντίθετο. Κι ενας Κυριαρχος μπορεί να υποτάξει μια Αφεντρα, υπο ειδικές συνθήκες έρωτα. Αλλά επειδή μπορεί να γινει κάποτε δε σημαίνει πως είναι για μια ζωή ή πως είναι γενική αλήθεια.

    Οσο για τις σκλάβες το εχω ξαναγράψει με πολλούς τρόπους. Αν η υποταγή αρπάζεται (και δε χαρίζεται) δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια κυριαρχίας μέσω της υποταγής.
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Μια φορα και ενα καιρο...ηταν μια ορφανη χαμηλοβλεπουσα, ευαισθητη σαν πορσελανη και πανεμορφη κορη.
    Με ενα μαγικο τροπο που ουτε και αυτη πιστευε, βρεθηκε στο χωρο του Καστρου των Αφενταδων.
    Ντυμενη πανεμορφα στα λαμε, φορωντας τα μοναδικα γιαλινα γοβακια, ελαμπε απο ομορφια και ξεχωριζε απο ολες.
    Ολοι οι Αφενταδες την ετρωγαν με τα ματια τους και εγινε κρυφος Τους ποθος, να την αγγιξουν, να την κερδισουν, να την υποταξουν.
    Εκεινη αμαθητη, βλεποντας ολο αυτο τον συφερτο, εφυγε τρεχοντας και πολυ τρομαγμενη απο το Καστρο.
    Μεσα στον πανικο της παραπατησε και εχασε το ενα πανακριβο και υπεροχο γοβακι της.
    Εφτασε στο φτωχο σπιτικο που ζουσε και μεταμορφωθηκε παλι στην μικρη ορφανη.

    Ομως τωρα πια περιμενε Εκεινον που θα της εφερνε το γοβακι. Τα ματια της καρφωμενα στο μακρινο οριζοντα αναζητουν την μορφη Του....
    Ονειρευοταν οτι Αυτος ο Ενας και Μοναδικος αναμεσα στους Αλλους, θα την εψαχνε και θα της το εφερνε καβαλα στο ασπρο του ατι.
    Στο περιμενε, μακρυναν τα μαλλια της και εφτασαν να σερνονται εως το πατωμα....

    Ακομα ελπιζει, οτι καποιος Αξιος θα βρεθει να της φερει το γοβακι, να της το φορεσει στα υπεροχα ποδια της και να την οδηγησει στα μονοπατια της υποταγης που τοσο επιθυμει η ψυχη της....

    ...Ξημερωσε, και ολα τα ομορφα παραμυθια οπως εχουν αρχη ετσι εχουν και τελος.
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ας αναλυσουμε λιγο τις θεωρίες συνομοσίας και με τη βοηθεια του ΟΠΑΠ:

    Αφεντρα - Αφεντης σημειωσατε 1
    Αφεντης - υποτακτικη σημειωσατε 2
    Αφεντρα - σκλαβος σημειωσατε Χ

    Ο ΟΠΑΠ σας ενημερωνει πως την επομενη εβδομαδα, θα εχουμε ΤΖΑΚΠΟΤ στο Τζοκερ.
     
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω από που πηγάζει αυτή η έντονη προσπάθεια να ισοπεδωθούν όλα.

    Σίγουρα όλοι είναι διαφορετικοί και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ή χειρότερο. Υπάρχουν απλά ανάγκες διαφορετικές.

    Αλλά η προσπάθεια αρκετών να πείσουν πως δεν υπάρχουν σκλάβες - γιατί αυτό προσπαθείτε να κάνετε- απλά υπάρχουν πονηρά θηλυκά κατεργάρες γυναίκες και άντρες που για να μην τις χάσουν συμβιβάζονται με τις αρχές τους είναι παράλογη.

    Συμφωνώ πως ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που αυτοαποκαλούνται σκλάβοι κι Αφέντες είναι μέσα στα δικά τους όρια όπως ακριβώς το περιγράφετε πολλοί πιο πάνω.

    Όχι όμως όλοι και η ισοπέδωση όσο κι αν βοηθά στην δημιουργία ελαφρότερης συνείδησης αυτών που για τους όποιους λόγους δεν θέλησαν, δεν μπόρεσαν ή απλά απέτυχαν να δημιουργήσουν το απόλυτο Ds δεν υφίσταται στην πραγματικότητα και αυτό έρχονται να το αναιρέσουν γεγονότα διαφορετικά από εκείνα που με διαφορετικούς τρόπους ζωγραφίστηκαν εδώ από κάποιους.

    Ο Κύριος μου με Αγαπά. Αυτό το γνωρίζω, μου το Έχει Πει και το Δείχνει καθημερινά με διάφορους τρόπους.
    Αλλά, θα Προτιμούσε να με Διώξει και να Μείνει Μόνος και ναι όπως Ο Ίδιος Παραδέχεται- Δυστυχισμένος σε περίπτωση που με οποιονδήποτε τρόπο προσπαθήσω να αλλοτριώσω την Εξουσία Του.

    Δεν αμφισβητώ πως οι ανάγκες μου είναι εκείνες που με οδήγησαν σε μια τέτοια σχέση, όπως και οι ανάγκες οποιουδήποτε τον οδηγούν κάπου.
    Αυτό όμως δεν σημαίνει πως επειδή καλύπτονται οι ανάγκες μου μέσα από τη σχέση, πως συμβαίνει επειδή "περνάει" το δικό μου και "ελέγχω" με οποιοδήποτε τρόπο το που οδεύει η σχέση, πέρα από τις ειλικρινής προσπάθειες να είμαι καλή σκλάβα. Πέρα από αυτό δεν μπορεί μια σκλάβα να "ελέγχει" τίποτα, εκτός κι αν αυτό που επιθυμεί είναι μερικώς μόνο να ελέγχεται διατηρώντας η ίδια κάποιο έλεγχο σε ορισμένα θέματα, που επαναλαμβάνω δεν είναι κακό.

    Αν μπορούσε να περάσει με οποιοδήποτε τρόπο το topping from the bottom που βρίσκουν πολλοί εδώ θεμιτό και αν είναι δυνατό αναπόφευκτο, τότε προσωπικά εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι με ένα τέτοιο Κυρίαρχο.

    Αν υπάρχουν πολλά άτομα τόσο απόλυτα δεν ξέρω. Ξέρω πως εγώ είμαι έτσι Ο Κύριος μου Είναι έτσι και Κ/κάποια άτομα φίλοι μας είναι έτσι. Οπότε υπάρχουμε και ναι το παραμύθι συνεχίζεται και δεν τελειώνει επειδή μέσα στο μυαλό κάποιων δεν μπορεί να κουμπώσει κάτι τέτοιο.

    Όπως σεβόμαστε εμείς τις επιλογές εκείνων που διαφέρουν από τις δικές μας, ίσως θα ήταν καλό να γίνουν σεβαστές και οι επιλογές οι δικές μας όσο παράλογες και ουτοπικές κι αν ακούγονται στα αυτιά σας.

    Σας ευχαριστώ.
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Για να το πω πιο απλά , αυτό που λέει ο Desade , Εύα …

    Κυριαρχία (ενός κυρίαρχου) + Υποταγή (υποτακτικού) = Αρμονία (1)

    Εσύ λες όμως …

    Ότι ο υποτακτικός κυριαρχεί μέσω της υποταγής του , άρα…

    Κυριαρχία (ενός κυρίαρχου) + Κυριαρχία (υποτακτικού) = Αρμονία (2)

    Ο Desade όμως λέει ότι η κυριαρχία ενός υποτακτικού είναι αντίθετη με την κυριαρχία ενός κυρίαρχου , άρα η σχέση (2) γίνεται …

    0=Αρμονία και οδηγείται σε άτοπο .

    Όμως παραβλέπει ότι εσύ Εύα υπονοείς ότι η Κυριαρχία(κυρίαρχου) στην πραγματικότητα είναι Υποταγή(κυρίαρχου) , άρα δεν οδηγούμαστε σε άτοπο καθώς η σχέση (2) οδηγεί σε ισοδύναμη με την (1)

    Υποταγή(Κυρίαρχου) + Κυριαρχία(υποτακτικού) = Αρμονία .

    Η δική μου άποψη είναι ότι το λάθος και των δύο ξεκινά από τα αξιώματα που θέτετε , που δεν είναι απολύτως αληθής…
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Οταν μιλαμε δεν θα πρεπει να αναφερομαστε στο μικρο ποσοστο ατομων που ζει σε D/s η M/s σχεσεις.
    Αυτους, που αρκετοι τους θεωρουν τυχερους.
    Καλυτερα να μιλαμε για τους περισσοτερους, που ζουν την πραγματικοτητα της μοναξιας και της αναζητησης.
    Δεν σκεφτομαι Εμενα, ως μοναδικη λατρεμενη Mistress. Δεν νομιζω οτι Ειμαι κατι περισσοτερο απο τις αλλες Κυριες που δεν εχουν βρει τους καταληλους σκλαβους. Απλα ειμαι τυχερη. Αυριο μπορει και Γω να Ειμαι και παλι στην αναζητηση και να μη φανω και παλι τυχερη.
    Οπως λοιπον σε Μενα ετσι και ο κοσμος δεν γυριζει γυρο απο εσενα lara[E-p] τυχερη ιδιοκτητη σκλαβα. Δεν Μ/μας αφορα ολους η ευτυχια σου. Οχι οτι δεν χαιρομαστε ...Αλιμονο! Αλλα επιτελους ας κοιταξουμε τους αλλους περα απο το Ε/εμεις.
    Μιλας συνεχεια για την σχεση που ζεις. Ε, και? Το καταλαβαμε.
    Δεν Ε/ειμαστε Εγω και συ, ο αξονας των συζητησεων ουτε και οι πεντε η οι δεκα που ζουν το lifestyle και ειναι αναμεσα Μ/μας.

    Οταν μιλαμε πρεπει να τα λεμε επι του πραγματικου. Δεν πρεπει να δημιουργουμε δυστυχισμενους μεσα απο τις αφηγησεις Μ/μας. Δεν ενδιαφερει κανενα αν Εγω ειμαι ευτυχισμενη μεσα σε σχεση D/s που μπορει και να Εχω. Δεν γουσταρω μεσα απο τα λεγομενα Μου να ζηλευουν οι φιλες Μου και οι φιλοι Μου.
    Αρκετους/ες βλεπω γυρω Μου καθημερινα στο ψαξιμο. Φτανει πια.
    Δεν θελω αγχωμενους για να ζησουν το ονειρο σε μια τετοιου ειδους σχεσης.
    Δεν αποτρεπω κανενα για να την ζησει αν και εφοσον προκυψει. Απλα δεν θα πρεπει να περναμε μηνυματα οτι, οποιος δεν "ανηκει" η δεν εχει βρει Κυριαρχο για να παραδωθει θα πρεπει να ζει η ζει στην μιζερια.

    Ουφ, τα ειπα  
     
  9. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Αφου λοιπον Κυριαρχία(Κυριαρχου)= Υποταγή (Κυριαρχου) και
    Υποταγή(υποτακτικού) = Κυριαρχία (υποτακτικού)
    τοτε απο τις παραπανω δύο σχέσεις προκύπτει οτι
    Κυριαρχία = Υποταγή η οποια ομως διαβαζεται και ως Υποταγή=Κυριαρχία(1)
    αρα η κλασικη βδσμ θεωρηση :
    Κ(κ) + Υ(υ)= Αρμονία
    Υ(κ) + Κ(υ)= Αρμονία ωστόσο αν Κυριαχος υποτασεται τοτε κ=υ και αν η υποτακτική κυριαρχεί τοτε υ=κ
    αρα Υ(υ) + Κ(κ)=Αρμονια
    (1)=> 2Υ(υ) = Αρμονία η
    (2)=> 2Κ(κ)=Αρμονία


    ισχύει ομως οτι κ=υ οπως και οτι Κ=Υ συνεπώς Κ(κ)=Υ(υ)

    Ηθικό Διδαγμα : Καντε S/m οχι D/s γιατι θα χασετε τη μπαλα....
     
  10. magda37

    magda37 Regular Member

    Απάντηση: Η Γυναίκα κυρίαρχη μέσα από την υποταγή της

    Ωραία .. κι ας χαθεί η μπάλα , που είναι το κακό; Ποιός βεβαιώνει πως αυτό δεν κρύβει μεγαλύτερη αρμονία απ΄όλες τις μαθηματικές σχέσεις που καταγράφτηκαν πιο πάνω;
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Το να προσπαθεί όμως κάποιος να πείσει τους πάντες πως μόνο ανάλαφρες και τέτοιου είδους σχέσεις υπάρχουν, δεν στερεί την δυνατότητα από εκείνους που είναι σαν κι εμένα να προσπαθήσουν να κτίσουν αυτό που ποθούν αντί να συμβιβάζονται με τις ευκολότερες λύσεις?

    Αν άκουγα τη συμβουλή κάποιων παλιά πως το ευκολότερο και καλύτερο θα ήταν να γίνω switch θα στερούμουν τόσα πολλά που ούτε να το διανοηθώ δεν τολμώ.

    Αυτή ήταν η άποψη τους και είναι σεβαστή όπως σεβαστή είναι η όποια άποψη.

    Αλλά δεν υπάρχει λόγος ο οποιοσδήποτε να προσπαθεί να πείσει για την μια μοναδική αναλλοίωτη αλήθεια .

    Εγώ δεν το κάνω αυτό, όπως δεν προσπαθώ να πείσω κανένα πως ο δικός μου δρόμος είναι ο μοναδικός δρόμος, κι ας είμαι αν μη τι άλλο σταθερή σ΄ αυτά που πρεσβεύω και ζω. Απλά εκφράζω άλλη μια άποψη.

    Εκείνο που παρακαλώ είναι να πάψουμε να προσπαθούμε να πείσουμε τους πάντες πως επειδή πολλοί δεν γουστάρουν ή δεν μπορούν να ζήσουν το απόλυτο δεν πρέπει να προσπαθούν καν γιατί δεν υπάρχουν πολλοί έτσι.

    Επιπλέον δεν προσπαθώ κανένα να πείσω για το αν είμαι ή όχι ευτυχισμένη, ο δρόμος που επέλεξα είναι δύσκολος και οδυνηρός και μακάρι να μπορούσα να πω πως είμαι τόσο μεγάλη εξαίρεση που δεν υπάρχουν άλλες σαν εμένα.

    Αλλά υπάρχουν και αν ακούνε μόνο τη μία άποψη το πιθανότερο είναι να συμβιβαστούν σε ημίμετρες καταστάσεις επειδή θα έχουν πειστούν πως ότιδήποτε πέρα από το θεατρικό ανάλαφρο bdsm δεν υπάρχει.

    Δεν θεωρώ τις αλήθειες και απόψεις κανενός ευαγγέλιο όπως δεν είναι ούτε οι δικές μου.

    Αλλά προτείνω να εκφράζουμε την δική μας πλευρά απλά για να φαίνεται πως υπάρχει και άλλη πλευρά και όχι να προσπαθούνε να χτυπήσουμε ότι δεν συμφωνεί με την άποψη ή τις επιλογές που προσωπικά κάναμε.

    Όλοι λένε την άποψη τους, κι ο καθένας μπορεί και είναι ελεύθερος να διαβάσει και να κρίνει για τον εαυτό του τι είναι εκείνο που τον εκφράζει.

    Το να μπαίνουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και να δημιουργουμε σάλο μπορεί να είναι καλό για κάποιους λόγους για κάποιους αλλά δεν είναι καλό για το φόρουμ.

    Κι εδώ όταν κοίταξα την τελευταία φορά φόρουμ ήταν και ο καθένας δικαιούται να εκφράσει την άποψη του και κουραστικό καταντά να μην μπορεί κανείς να εκφράσει διαφορετική από κάποιους άποψη χωρίς να του επιτίθονται και να προσπαθούν να δημιουργούν flames.

    Παρακαλώ πολύ να γίνει σεβαστό το δικαίωμα της κάθε άποψης να ανασάνει, χωρίς να την πνίγουμε.

    Σας ευχαριστώ  
     
    Last edited: 24 Απριλίου 2007
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Συγνωμη κοριτσι μου αλλα εισαι εκτος τοπου και χρονου.
    Που τα ειδες ολ΄αυτα γραμμενα?
    Με κατηγορεις για κατι που δεν ισχυει? H μηπως θα μου υπαγορευσεις και το τι θα γραψω?
    Τελικα μηπως γινεσαι η πετρα του σκανδαλου για αλλη μια φορα?
    Νιωθω οτι παθαινεις συχνα πυκνα παρακρουση, αλλα και δεν με ενδιαφερει απο που προερχεται.
    Οπως βλεπεις εσυ δημιουργεις flame και οχι Εγω. Αλιμονο και να μην απαντησω στα οσα φανταζεσαι οτι εννοω και να αφησω τα λεγομενα σου να αιωρουνται. Ευτυχως και με γνωριζει ο κοσμος και δεν μενει σ΄αυτα που κακοπροαιρετα λες.
    Το κανεις επανειλημενως και οχι μονο σε μενα. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να εγλαταλειπουν το forum εξ αιτιας σου πολλα μελλη - φιλοι.
    Αυτο ειναι το hobby σου και το κανεις συστηματικα να κατηγορεις αλλους οτι το κανουν.
    Ας φροντισει επιτελους ο υπευθυνος να σε μαζεψει.
     
    Last edited: 25 Απριλίου 2007